Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
Hello, van egy érdekes, és felettébb idegesítő bugja a chrome-nak, ami miatt már a Wint is újratelepítettem, jó nem pont emiatt, de ez is baromi zavaró.
Lényegében annyi, hogy ha valamit matatok a lapok között (másikra lépek, újat nyitok, bezárok) akkor miután leviszem az egeret, annak a könyvjelzőnek a tooltipje beragad a képernyőbe, amelyiken keresztül lehúztam a kurzort. Majd ahol először megállítom a kurzort, ottmarad, és nem lehet eltüntetni, csak ha megint felviszem a kurzort a lapokhoz.Chrome restart nem segít, sem másik profil, csak gép restart, de elképzelésem sincs mitől jön elő a bug, mert nem indulás után egyből "ragad be". Igazából googlen sem tudom hogyan kereshetnék rá, meg szerintem ez nem egy sűrű hiba..
Remélem valakinek van valami ötlete! Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest