Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mateosz
aktív tag
válasz
#40993792 #3864 üzenetére
(utólag nem tudom változtatni)
Én nem a napi eseményeket egyben tartalmazó emailre gondolok (ez nekem nincs beállítva, nem is használtam soha).
Az sms értesítő zavar, azon belül is az egész napos esemény sms értesítője.
Ha nem egész napos az esemény, hanem pl. 10:00-10:30-ig tart, akkor be tudom állítani, hogy hány perccel/órával/nappal előtte küldje az sms-t, de ha egész napos az esemény, akkor nem tudom időzteni az sms-t.
Pl. a magyar névnapok naptár tartalmazza minden napra egész napos eseményként az adott nap névnapját, és erről eddig előző nap 16:50-kor küldött sms-t a google (nem tudom miért pont 16:50, de ez nem zavart). Most viszont 16:50 helyett hajnali 2:00-kor küldi az sms-t.Ezt kéne valahogy beállítani, vagy jelezni a google-nek a hibát.
-
Mateosz
aktív tag
válasz
Grande Ale #3860 üzenetére
hát ez gáz...
És hol kell ilyen kéréssel fordulni a google-hoz? Mert akkor írjuk nekik minél többen!
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam a PH-n Google Naptárak topicot, ezért hozzátok fordulok bizalommal:
Kb. 1-2 hete az egész napos eseményekről hajnali 2:00-kor kapom meg az sms értesítést...
Korábban mindig előző nap 16:50-kor jött az sms. Mi történhetett?Én nem állítottam át semmit, szétnéztem a beállítások közt, a magyar névnapokhoz például nem is lehet külön beállítani az értesítéseket, és eddig mégis megkaptam az sms-t előző délután, most meg az éjszaka közepén.
Próbáltam átállítani az időzónát, de az sem segített...
Ti tapasztaltatok hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külpolitika
- Windows 10
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- További aktív témák...
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar