Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Viszlát, iPhone SE!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Íme az új Android Auto!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
válasz
Jaki2000 #9005 üzenetére
Menj el a címtáradba a telefonon, ott a beállítások, megjelenítendő kapcsolatok. Pipáld be a google accot. Esetleg nézd meg a beállítások, szinkronizáció, google, katt az emailre, majd a listában nézd meg, hogy mindent sikeresen szinkronizál, amit kell.
Esetleg cache törlés.[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz
Jaki2000 #4401 üzenetére
Még egy ötletem van, ha esetleg ezzel jobban boldogulsz...
Ha firefoxot használsz, van néhány kiegészítő hozzá, amik a gmail-lel kapcsolatosak, ha gondolod nyálazd át őket, van jópár: [link]
Bár ha már a böngészőben vagy, akkor a gmail-t egyszerűbb megnyitni..., de azért hasznosak lehetnek.[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
-
Wolfskin
őstag
válasz
Jaki2000 #4245 üzenetére
szia, köszi szépen, hogy figyelmeztettél, hogy hozzászóltál.
időközben találtam egy programot, a MailStoreHome, ami learhiválta a teljes gmail fiókot úgy, hogy az egyes címkéket külön mappába tette, és az eredeti formázást, csatolmányokat is megtartotta. a 7gb betelt tárhelyről lett egy 4 gb archív mappa. viszont tényleg praktikus progi. külön mappákba bármely más levelezőfiókot hozzá tud archiválni és portable.
amit nagyon hiányoltam, hogy pl. nem lehet fájlméret szerint sorba rendezni a leveleket, mint a yahoo mailben. csak dátum szerint. úgyhogy végül úgy ürítettem ki, hogy csináltam egy keresést levelekre, amik tartalmaznak csatolmányt. ezeknek létrehoztam egy külön címkét, majd erre szűrtem és elkezdtem a legrégebbieket kijelölgetni és áthelyezni a kukába. ahhoz nem volt lelkierőm, hogy egyesével szortírozzak át több száz levelet.
azóta viszont azt csinálom, hogy egy automatikusan egy yahoo mailes fiókra irányítom át a levelek egy példányát, így minden megvan online két példányban is. a yahopo mail valóban korlátlan, és 25 MB csatolmányt is küld és fogad, sajna a felhasználói felülete nem olyan praktikus, mint a gmailé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PlayStation 5
- RAM topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...