Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
-
dodopek
addikt
Szevasztok!
Gmailnél mekkora a max csatolmány méret? 15mb-ot nem tudtam elküldeni Live mail 2012 progin keresztül...
-
DS39
nagyúr
ma megjelentek ezek az email fülek, ezt ki lehet vhogy kapcsolni/visszaállítani úgy mint eddig?
közben sikerült.Vasinger: ahogy nézem a levél darabszámot, kikapcsolás után hozzárakja őket az Elsődlegeshez, feltételezem a későbbiekben érkezőkkel is így tesz.
-
Vasinger!
nagyúr
Most hogy bejött ez 3 füles beérkezőleveles cucc, ha kiszedem ezt a +2 fült, mert nincs rá szükségem, ugyanis minden e-mail amit szeretnék szűrni az már szűrve van, tehát ha kikapcsolom a +2 fült, akkor az oda érkező levelek mennek a szokásos "Elsődleges" helyre?
-
harry
veterán
válasz
Hosssszu
üzenetére
Szűrt leveleket / labeleket akarsz jelszóval ellátni - de ahogy rákerestem, erre jelenleg ebben a formában nincs megoldás... legalábbis több gmailes topicban is kérdezték, és ott azt mondták, nincs ilyen.
Magában a kliensben lehet, hogy van rá lehetőség, azokat nem ismerem.
Esetleg megoldás, hogy ezeket a leveleket egy szűrővel automatikusan továbbítod egy másik, külön ezeknek létrehozott gmail (vagy másik) fiókba, és a kliensben beállítod ezt a fiókot is, csak nem mented el a jelszavát, vagyis valamennyi levél lekéréskor be kell majd írnod. Bár ez önmagában nem gátolja meg a letöltötthöz való hozzáférést... de ez már általános levelezési kérdés, kész gmail-os megoldást nem találtam. -
Hosssszu
őstag
Sziasztok.
Van arra mód hogy a egy külön mappát, illetve gmail szerint címkével ellátott leveleket csak jelszó megadása után lehessen látni. Természetesen más jelszóra gondolok, mint a gmail-es. Van egy szűrőm, ami bizonyos feladótól származó leveleket felcímkézi, ( át is ugorja a bejövő mappát), azonnal átdobja egy bizonyos nevű mappába (vagy címkébe, vagy mi az...
). Működik Thunderbirdbe is, és androidos gmail kliensbe is. Nos ezt a mappát szeretném valahogy jelszavazni. Mivel több helyen is, különböző kliensekkel használom a fiókot, ezért lenne jó a gmail webes felületén beállítani valahogy, persze ha van rá mód.
remélem valamennyire érthetően írtam le a problémát.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
INTELligent
senior tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Úgy néz ki megoldódott...
-
Macita
csendes tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés de előre is köszi a segítséget

Ma reggelre a gmailfiókom bal oldaláról eltüntek a nevek.
Csak az én nevem látható ott.Többnyire a hangoutot használom
és így most akít hívni akarok annak először elő kell ásnom egy levelét
és csak onnan tudom hívni de így sem csörög ki,csak ha észreveszi
hogy hívtam akkor tudja felvenni.
Kérdés,hogyan tudom visszaállítani az eredeti formát hogy baloldalon ott
legyenek a nevek?
Köszi a segítséget -
havri1
félisten
Helló!
Hogyan tudom a gmailos fiókban az összes szűrőt stb alapra állítani?
Mert valamit elronthattam, ugyanis androidos kliensben egy pár levél nem érkezik meg a beérkezett üzenetek közé, hanem csak az összes email-ban látható.
Nem találok semmilyen beállítást..nem tudom mi alapján szűr.
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem abban segíteni hogy tudom lementeni az összes névjegyet Gmailről? sehol nem találom

köszi
-
iSonic
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogyha csinálok a Gmail-be egy facebook-os részt, hogy a sok értesítőt oda gyűjtse és a beérkező üzenetekbe ne jelenjen meg, az megoldható? Mert általában a beérkező is bennhagyja és beleteszi a fb-os mappába is..
A másik kérdésem, hogyan lehet kiküszöbölni azt, hogy az androidos telefonom esetén ne kelljen állandóan egyedi kulcsot generálni ahhoz, hogyha pl.: ROM-ot cserélek a telon és full wipe van.
-
Littoral
aktív tag
válasz
Littoral
üzenetére
A magam kérdésére válaszolok, hátha valakinek segítség:
/.evolution/cache/calendar --> itt a caldav_ -al kezdődő fájl törlése segített. Nagy baj nem történik, a szinkronizált naptár következő betöltésekor a fájl újra (helyesen) létrejön, innentől a naptár rendeltetésszerűen működik.Annyi köze van a gmail-hez, hogy nemrég jelszót változtattam, aminek a kezelése látszólag nem megoldott a helyi szinkronizálás során.
10.02 LTS Lucid Lynx -
Littoral
aktív tag
válasz
davenet3
üzenetére
Mindenesetre először szüntesd meg az átirányítást a céges mail-címről.
Utána praktikusan egyesével küldözgesd vissza azokat a leveleket, amiket szeretnél. Előtte azért nézd meg, hogy nem volt-e beállítva az, hogy maradjon az eredeti postafiókban (szerveren) is egy példány belőle.
Ha nem, akkor csak ez működik: egyesével visszaküldeni. -
davenet3
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek. Az a problémám, hogy átirányítottam a munkahelyi postafiókomat a privát gmail címemre. Melóváltás miatt viszont most visszajuttatnám valahogy az eredeti címre a leveleket (öröklődő munkahelyi mailcím). Csak sajnos nem tudom hogyan kellene.
Van valami ötletetek? Előre is köszi! -
Littoral
aktív tag
Járt már így valaki? És mitől van ez?
Evolution -> Gmail Calendar. Egyik napról a másikra eltűnt a szinkronizált naptárból minden bejegyzés, nem frissítettem, nem történt semmilyen változás a rendszerben.
Ha egy újat hozzáadok, az sem töltődik be. -
mutyi
senior tag
Olyan gondom van régóta, hogy be van állítva vagy 5 e-mail cím a gmail-en belül és ugyebár van egy alapértelmezett e-mail cím, amelyikről küldöm a leveleket új levélírása esetén.
A gond az,hogy ha kapok egy levelet bármelyik másik e-mail címre és nyomok egy választ,akkor az alapértelmezett e-mail cím feladójaként küldi el a leveleket és nem azzal amelyikre jött a levél.
Átállítani sem tudom adott esetben manuálisan,hogy ugyan ne az alapértelmezettel küldjön már választ.
Tudtok rá megoldást? -
havri1
félisten
Köszönöm!
-
harry
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
Profit

havri1: Az alapvetően csak egy plusz "jelző", mint akár a csillag, tehát oda kerül, ahova amúgy is, és igen, ez általában az inbox (hacsak nincs leszűrve, és máshova irányítva).
-
havri1
félisten
Hali!
Ha a "Fontos" címkét kitörlöm webes felületen, akkor a levelek a "Beérkezett üzenetek"-hez fognak kerülni, ugye?
Mert most iszonyat össze vissza érkeznek a leveleim..van ami ide, van ami oda..1 mappa kellene csak..
-
bluobluo75
őstag
Kib*sztam a google drive-val, tegnap addig agyaltam míg rá nem jöttem a titok nyitjára, ha ez a köcsög nem engedi az új címre feltöltött tartalomnak hivatkozási címét tovább küldeni, egyszerűen az új címre feltöltött tartalmat engedélyezem, de nem onnan küldöm az ismerősöknek, hanem kimásolom a címet és a régi maillal küldöm szét amivel beszélgetni is szoktam, így nem kezeli spamként!

-
válasz
MasterMark
üzenetére
Ha elfogadta, akkor biztos jó neki a rendes jelszó is. Alkalmazás jelszó azért jó, mert így nem a google jelszavad kell megadni, így nehezebb ellopni, és az engedélyt később bármikor vissza tudod vonni. Arra figyelj, hogy szóközök nélkül írd be az alkalmazás jelszót.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Ingyenes az sms, nálam pár mp-en belül mindig megérkezett, de ha mégsem, akkor felhívnak és magyarul elmondja az automata a 6 számjegyet, ez is ingyenes.
Otthoni gépre érdemes bepipálni, hogy azon ne kérje többet a kódot.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Gmail felületen meg lehet nézni, mobilról vagyok most nem tudom megnézni pontosan hol találod.
2 lépcsős azonosítást állítsd be, így hiába próbál valaki ismeretlen gépről belépni, név és jelszó után sms-ben küld a Google egy kódot a mobilodra, enélkül illetéktelen nem tud sehonnan sem belépni.
-
harry
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Bejelentkezés után a főképernyőn, a levelek alatt, a jobb alsó sarokban láthatsz egy hasonlót:
Last account activity: xx minutes ago
DetailsOtt a Details egy link, láthatod, milyen IP-kről léptek be.
-
MasterMark
titán
Üdv
Hol lehet megnézni, hogy milyen IP-ről léptek be a Gmail-omba? Esetleg lehet tiltani külföldieket alapból?
-
Tikakukac
titán
Van nekünk egy céges levelezde, amiről néha kapunk emailt. Ezzel nincs semmi gond, 7000 másik helyről kapok nem sima gmail vagy hotmail.com-os emailt. De ezzel az eggyel miért csinálja azt, hogy elrakja a kukába, egyből? És visszaállításra is csak annyit csinál, hogy a kövi email már megint kuka. Megoldás és egyebek jöhetne. Thx.
-
harry
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
Gyors megoldásként, regisztrálj egy másik fiókot, és küldd el onnan a cuccot, egyesével, szövegtörzzsel, és akkor elvileg nincs gond.
A régi fiókkal meg valamit kezdeni kell, lehet tényleg bebillent egy spam flag - ha csak simán egy levelet akarsz küldeni, bárkinek, csatolmány nélkül, azt engedi? Csak nem gyilkolták le az egész fiókot. -
ngabor2
nagyúr
valahol már kérdeztem, de nem találom. szóval van a webes felületen a gmail, ott szoktam olvasni. egy oldalon 100 levél, és léptetem. ha elér a határhoz, akkor nagyjából véletlenszerű, alacsony sorszámú levélre ugrik. ez mitől van, és hogyan lehet kiküszöbölni? böngésző- és oprendszer-független a hiba.
-
havri1
félisten
válasz
turbulencia8
üzenetére
GoSyncContact nevű appal megy a szinkronizálás folyamatosan, csak jó lenne, ha lehúzná imapon egyből

-
bluobluo75
őstag
Szerintem a gmail működik hibásan, már átálltam egyenkénti küldésre és úgysem fogadja el!
Csak így akkor mi értelme ennek a nagy fájlküldésnek ha nem megy el????
Remélem a gmail kijavítja ezt a hibát mert nagyon el van rontva! -
harry
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
Elsőre passz, de talán nézzük meg, így jó lesz-e...
Az angol szöveg meg lényegében annyi, amit írtam: ha túl rövid/egyszerű/üres/csak linket tartalmazó levelet küldesz ki, ráadásul több embernek, a gmail leszűri, mint lehetséges spamet, és nem küldi ki. Ettől még a később, más formában kiküldött levelek lehetnek jók. -
harry
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
Ott a levélben a linken: [link]
Kezdésnek:
There are a number of ways you can inadvertently confuse our automated spam filter, by sending suspicious-looking or spammy text, for example. By far the most common problem is sending mail cc/bcc'd to large numbers of recipients ("bulk mail") to send out newsletters, invitations, etc. Since spam is sent to many recipients, our spam filter is slightly more likely to confuse bulk mail with spam.Több címzettnek küldted a levelet, amibe lényegében nem írtál semmit vagy csak a link szerepel? Azt nagy valószínűséggel ki fogja szűrni, már nálad, a feladónál. Adj tárgyat, fogalmazz meg valami tagolt levéltörzset, küldd egyesével. Nézzük meg, így jó-e.
greenity: az más, ez arra az esetre vonatkozik, ha spam üzenetet szeretne jelezni.
-
greenity
senior tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Amit vgyuri belinkelt, ott van rá egy eljárás... bár gondolom, hogy hosszadalmas az elbírálás...
Note: If you encounter this error when trying to report spam messages to third party authorities, we recommend using the following procedure instead:
Click the down arrow next to Reply and select Show original on the message you would like to report.
Using your browser's menu, save the page as a .txt file.
In Gmail, click Compose to start a new message, address it to the appropriate agency, and attach the file you saved in step 2.esetleg másik mailcímről próbáltad?
-
válasz
bluobluo75
üzenetére
[link] Nem a melléklettel van a gond, hanem spam-nek érzékeli a levelet, ezért nem küldi el.
-
kispx
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Ha egy képernyőképet raknál fel, és paintel lehúznád az email címeket?
-
harry
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
Mi a baj ezzel a megoldással?
Illetve, nézted mit ír a hibaüzenet? Mert abban is szerepelhet több minden. -
kispx
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Feltöltöd a Drive-ra.
Rákattintasz jobb egérgombbal Megosztás -> megosztás
Majd az ablakban a "Privát - csak az alábbi személyek férhetnek hozzá" melletti módosításra kattintasz.
Átállítod a link birtokában bárkira.
Majd a felette lévő linket átküldöd.Szerk.:
Nekem volt még egy olyan menüpontom is Megosztás -> csatolás emailhez.
Ezzel is meglehet próbálni. -
-
harry
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
Hogyhogy "többnyire"? És mekkorát írtál?
Levélben legfeljebb 25MB-os csatolmányt lehet küldeni: [link]
Nagy tárhely nem azt jelenti, hogy egy nagy cuccot elküldesz, aztán jó... nekem a sok éves levelezésem és csatolmányok, doksik, stb. is több gigát kitesznek.Ha mégis nagyobb fájlt akarsz küldeni, akkor csatold be driveról: [link]
When you're attaching files from your computer, you can only attach files up to 25 megabytes (MB) in size. By inserting files using Drive, you can send a file up to 10 gigabytes (GB).Persze ezzel nem elküldöd, csak megosztod, tehát kapnak egy linket, amin keresztül elérik a drive-odon lévő tartalmat.
Volt amúgy egy kiegészítő, talán firefoxhoz, vagy nem is tudom, amivel mint ftp-re, lehetett másolgatni drivera mindenfélét... rég használtam, nem emlékszem rá. Sőt, akkor még nem is volt drive, csak a nagy gmail tárhely, amivel ezt így lehetett kihasználni. De manapság ez nem gond, mivel ott a drive, ami kezelhető, és tetszőleges tartalmat feltölthetsz. -
EmberXY
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
Szerintem is az összméret a 15 giga, de attól még egy levélben nem biztos, hogy túl nagy filet küldhetsz...
Levélként szerintem se érdemes így küldözgetni, inkább ahogy előttem is írták, közvetlenül a drive-ból érdemes megoldani, ha lehet, (speciel én még ezt nem használtam)... -
greenity
senior tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Szerintem egyszerűbb ha felteszed drive-ra és onnan leszedik az ismerőseid. Ha mostanában nem küldi el, nem hiszem, hogy hirtelen megjavulna...
-
bozsozso
őstag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Lehet félreértem, de a Google Drive méret a 15Gb és nem a max küldhető levélméret. A drive-ba lehet 15Gb adatot feltölteni.
-
bluobluo75
őstag
Már nem sok értelmét látom ennek a nagy fájlküldésnek, most is egy seregnyi hibát írt ki

-
kispx
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
A fájl mérete mekkora?
A Mail Delivery Subsystem milyen hibaüzenetet adott? -
bluobluo75
őstag
válasz
EmberXY
üzenetére
Nem régóta 15GB az ingyenes korlát, így nagyobb filmeket is át lehetne küldeni haveroknak ismerősöknek

Most itt tartok:
Csak nem értem, miért problémázik, ahelyett, hogy elküldené??
Korábban is küldtem ezt-azt, nem volt gond semmi a célállomással sem, ahová küldtem a dolgaim
De ha folyamatosan problémázik a drive akkor miért van?
Friss infó:
[link] -
EmberXY
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
Nincs esetleg valami mérethatár?

A Drive-ot nem használom, de emlékeim szerint a gmailben 25 MB a max levélméret, nem lehet, hogy ilyen természetű a probléma?
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy mióta létrejött ez a Google Drive Gmailon belül, és nagyobb fájlokat szeretnék átküldeni ismerőseimnek, ezek a problémák fogadnak:

Kérlek segítsetek mert ez már nem egyszeri eset, néhányszor eltűröm, de ez már idegesít!
kb 3-3,5 óra mire feltöltök ekkora fájlt!
Köszönöm előre is!
-
EmberXY
veterán
válasz
turbulencia8
üzenetére
Időközben "megkerültek" a levelek..

A cimke érdekes módon lekerült róluk, és a kimenő levelek közé kerültek...
Úgy jöttem rá, hogy épp írtam az egyik ismerősnek, hogy küldje már át a beszélgetéseinket, majd a kimenő levelek között ennek kapcsán felfedeztem a többi levelet, de cimke nélkül...
Értetlenül állok a dolog előtt, hiszen azelőtt az összes levél között sem látszottak, tehát biztosan nem voltak meg...
Miután a cimkét visszatettem a levelekre, már az adott cimke alatt is látszanak rendesen...
Továbbra is paranormális számomra, de legalább megoldódott... -
harry
veterán
Sziasztok!
Meglep, hogy itt még nem láttam rákeresve, de úgy tudom egy általános hiba, hogy nem minden PayPal-os levél érkezik meg gmail-es címre. Erről írtam itt: [link] De több fórumon is találkoztam már vele többeknél: [link]
Szóval paypalnál újonnan regisztrál gmailes címre nem kapom meg a levelet (nyilván néztem spamet, szűrőket, stb). Nem találkoztatok ezzel, mi lehet a megoldás? Azon kívül, hogy regeljek másik címet... -
havri1
félisten
válasz
turbulencia8
üzenetére
Ezt sajnos éreztem..
És azt meg lehetne akkor legalább, hogy IMAP-ként lekérve a leveleket outlookba, a címjegyzéket is leszedje, ne kelljen külső program hozzá?

-
-
EmberXY
veterán
válasz
turbulencia8
üzenetére
A böngészőben webes felületen, illetve androidon használom csak, az asztalit a webes felületre értettem.
A mobilos felület a lebutítottabb, kb olyan mint a gmail alkalmazás, az asztali az ugyanaz, mintha PC-n nyitnám meg...
Klienst nem használok (bár akkor most lehet, hogy meglennének azok a levelek is..
2006 óta még nem szórakozott velem a gmail, lehet, hogy most kezdi el?
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Tapasztalt valaki furcsaságokat a gmail kapcsán mostanában?
Nálam az a jelenség következett be, hogy mára virradóra az egyik cimke alól eltűnt rengeteg beszélgetés, 2012 márciusi az utolsó...
Kukában csak azok a levelek vannak, amiket én magam töröltem, szóval "véletlen törlés" kizárva, főleg, hogy nem két-három levélről van szó.
"Összes levél" alatt sincsenek meg.
Más cimkék alatt naprakész minden...
Webes felületen is megnéztem, mobil és asztali nézetben is ugyanez a helyzet, tehát nem valami szinkronizálási gond van...
A fiók aktivitást is megnéztem, ott is stimmel minden, utóbbi pár napban csak a telómról használtam, azt meg nem adom ki a kezemből, a listán a többi belépés is csak hozzám köthető szóval nem értem a dolgot...
2006 óta használom a fiókot, azóta nem volt semmilyen gond vele..
Jelszót a biztonság kedvéért megváltoztattam, és kiléptettem minden más bejelentkezést a telón kívül (bár a gmail szerint nem is volt megnyitva más helyen), feltörésre utaló jel tehát nincs...
Valaki látott már ilyet? Esetleg a szerverek valamelyikén lehetett valami galiba, és majd visszaáll?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
havri1
félisten
Jut eszembe :
Azt meg tudom csinálni, hogy létrehozok a címjegyzékből egy csoportot (kollégák/email), és ezt a csoportot valahogy a telefonba is áthozni, mint csoport, hogy tudjak ezeknek a címzetteknek egy kattintással elküldeni körlevelet?
Outlookkal semmi hiba, ott működik. De akármit próbálok okoskodni weben a címtárban, semmi nem jön át mobilra. -
havri1
félisten
válasz
turbulencia8
üzenetére
Nekem ilyen több emailcím nincs gmailhoz hozzárendelve, egy t-homeos van, de az nem hozzárendelve, hanem egész egyszerűen a thomeos email át van irányítva a gmailra.
Viszont az outlookos beállítás még nem tiszta
Ha telefonról gmaillal küldök egy üzenetet, annak mi köze van az outlookos beállításhoz? Alapesetben nem is fut az outlook ebben az esetben.
Amúgy nem találtam még meg ezt a lehetőséget az outlookban, de keresem. (2013)Szerk.: Fejlemény! Pontosan ha telefonon küldök egy emailt, akkor oda vissza nem érkezik, de outlookba igen!
Tehát mégis csak ott lesz valami, igazad van
-
Sanyi.mTs
addikt
gmail címtárban lehetséges, h több névhez egyszerre adjam meg a cégnevet? mert pl 40, ugyanannál a cégnél dolgozó személyhez egyenként hozzáadni elég macerás.
-
turbulencia8
addikt
Alias-ként több email címet is használhatsz a gmail-en keresztül, a gmail szervere pl. pop3-on letölti az eredeti (pl. freemail) címről a leveleket, de megfelelő beállítással te is tudsz küldeni után a gmail-ről úgy, mintha a másik, azaz "alias" fiókból írnál. Azaz a megfelelő hitelesítésekkel hozzárendelheted akár a freemail-es címed gmail-re, és ha a kimenő smtp-t is beírod, az elküldött levélen egyáltalán nem látszik, hogy gmail-ről írtad.
Ennek mi értelme?
- Telefonon elég a gmail-be bejelentkezni, onnantól kezdve látod a többi fiókodba érkező leveleket is, sőt kimenő üzeneteknél is el tudod dönteni, hogy melyik alias-ról akarsz levelet küldeni, a telefon kevésbé merül, mintha 3 fiókot szinkronizálgatsz.
- A címjegyzék nem veszik el minden Windows újratelepítésnél, és a telefonról is nagyon kényelmesen elérhető a címtár, (én emiatt állítottam be anno) ez tényleg jó.
- Minden alias-hoz ráadásul külön aláírást tudsz megadni, ahol ráadásul egy-két labs (képek beszúrása) opció bekapcsolása után céges logót is be tudsz rakni az automata aláírásba, tényleg olyan a levél, mintha Outlook kliensről küldenéd.A problémádra a válasz:
Minden bizonnyal az Outlook kliensed van úgy beállítva, hogy az elküldött leveleket a beérkező mappába archiválja, ezt kapcsold ki. -
havri1
félisten
válasz
turbulencia8
üzenetére
Fogalmam sincs az az igazság.
Igazából most nézem, ha outlookból küldöm, akkor is kapok egyet a beérkezettek közé.
Alias? Az mit takar?
Pop3 - ként van beállítva az Outlook-ba, telefonon meg default, ahogy magát beállítja. -
havri1
félisten
Helló!
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogyha telefonról küldök egy emailt, akkor azt ne kapjam meg a beérkezett üzenetek közé?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Itt más a galiba.