Hirdetés
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy ez mi???
Delivery to the following recipient failed permanently:
szignasport@playersroom.hu
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 Requested action not taken: mailbox unavailable or not local (state 13). -
RicoRR
tag
sziasztok!
mi történik, ha megváltoztatom a gmail (google account) jelszavamat pc-n. Mit művel a telefon? Kidob a google fiókból? Hogy lenne érdemes ezt művelnem? Kikapcsoljam az időre a telefont, és amikor bekapcsolom, esetleg kéri az új jelszót? vagy töröljem a fiókot a telefonról és mintha új fiókot vinnék fel úgy járjak el?
esetleg telefonon lehet jelszót változtatni? talán az lenne a legkönnyebb.
köszi!
-
eriklili
tag
Nekem meg egy két kivétellel minden levelem a spam mappában landol így persze,hogy nem jelez,ha levelem jön.
Miért nem a bejövőkhöz kerülnek?Valami rosszul van beállítva a gmail fiókomban?
Tegnap du.pl kiírta,hogy le van tiltva a g-mailem,alig tudtam újra beállítani.Amióta frissítették nagyon vacak lett,rendszeresen leáll.Már vagy 5-szőr írtam a jelentésben,hogy javítsák már ki,hogy rendesen működjön.Jobb volt,mint lett és az android alapból a google,-mailre épül.Szuper! -
bigdady
nagyúr
Telefonomon nem lehetett arhiválni, csak törölni imap-os gmailből vagyis mikor töröltem akkor nem hagyta meg az összes mappában a levelet.
Ezért vmit átállítottam gmail-ben és most ha törlök a telóról akkor megmarad az összes mappában és el is tűnik a beérkezettből, viszont most outlook-ban nem tudok törölni mert csak áthúzza az emaileket és nem helyezi sehova. Hogy lehet hogy telón működik outlookban nem? Outlookban kéne állítanom vmit az a tippem.Lényeg hogy ha törlök emailt attól még megmaradjon az összes mappában outlookban is.
5let? köszi -
desigo
senior tag
Üdv!
Abban kérném a segítségeteket,hogy androidos telefonon nem kapok értesítést az érkező levelekről. A levelet azonnal megkapom de se hang,rezgés se ikon az információs sávon.
Korábban gondoltam a telefonon valami beállítás nem megfelelő de most új telefonnal sem kapok semmit.
Pcn Thunderbird 17.0-át használok több fiókkal.
Ott már leellenőriztem egy másik(párom) gmail fiók beállításait plusz a mail.google.com-on is összehasonlítottam a beállításokat.Mindenhol egyformák mégse kapok értesítést.
Mi lehet a gond? -
szilard28
aktív tag
Hogyan lehet beállítani a régi fajta levélírást? Ahol az új levél elfoglalja a teljes képernyőt és nem csak az alsó harmadát?
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
localhost
Közösségépítő
válasz
DonThomasino
üzenetére
Igen.
-
DonThomasino
veterán
Meg lehet azt csinálni, ha van több gmail es címem,
egy fiók alá rendelni az összest? -
MichaelSD
őstag
válasz
Csuklósbusz
üzenetére
Sehogy. Mivel másolatokat is tárol backupnak és ezek is változnak, nincs sok értelme erről bármiféle információt kiadni. Nagy valószínűséggel azt a server farmot(okat) használja amelyik kontinensen vagy, de ez csak egy tipp.
-
Csuklósbusz
tag
SZiasztoK!
Azt hogyan tudhatnám meg hogy a gmail fiókom leveleit a gmail pontosan melyik országban is tárolja. Tehát ha küldök magamnak egy e-mailt akkor az melyik ország szervertermében fog landolni?
Válaszokat előre is köszi!
-
bigdady
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
akkor már olcsóbb a havi 5 eur google account

-
bigdady
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nem megy sajna, le kell mondanom róla. Azért köszi
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bigdady
üzenetére
még egy ilyet találtam, de ez is csak mininum 2007-es Outlookkal megy:
http://www.syncmycal.com/home.htm2003-as Outlookhoz nehézkesen fogsz találni már szerintem.
Egyébként nem próbáltam még a dolgot.Még ezek vannak:
http://superuser.com/questions/106555/how-can-i-sync-shared-google-calendars-into-outlook-2003-for-free -
bigdady
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
sajnos nem jött össze mert gapps ingyenes gmail-lel nem megy, illetve outlook 2003-mam van de az meg nem támogatja az icalendart-t

-
bigdady
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére

-
Sk8erPeter
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
sziasztok!
Nem tudom vhogy az outlokkal szinkronizálni a google naptáram? A google apps csak business felhasználóknak megy...
iphone-on már megy de ms outlokkal nem bírom összehozni sehogy? -
localhost
Közösségépítő
válasz
DonThomasino
üzenetére
Igen, és elolvastam, értelmeztem, megtettem.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Volt már ilyen itt a topicban is, ha visszakeresel, meg mutternak is egyszer volt ilyen.
Meg kell változtatni a jelszót minél előbb, aztán kész. -
PumpkinSeed
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem tudom, de lehet tényleg, hogy hacker támadás lett volna, mert a hackerek által használt hide IP progi többnyire USA-beli IP címeket add meg Fake IP-nek. Lehet valami magyar emberke meg akart viccelni, mert ha különösképp nem vagy titkosügynök akkor nem hinném, hogy próbálkoznak ilyennel. Ha meg az lennél akkor úgy csinálnák, hogy nem veszed észre.
Én azért a biztonság kedvéért még ha nem is történt semmi jelszót cserélnék. 
-
DonThomasino
veterán
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Volt ott vmi USA IP cím nem hiszem, hogy én lettem volna.
Annyi van hogy próbáltam összehozni a fiókomat egy másik gmail es
címmel lehet esetleg az kavart be ? -
PumpkinSeed
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem, de amúgy te akartál bejelentkezni?
-
DonThomasino
veterán
Kapott már valaki ilyet?
Valaki nemrégiben egy alkalmazás használatával megkísérelt bejelentkezni Google Fiókjába Ezt a bejelentkezést megakadályoztuk abban a hiszemben, hogy fel akarták törni a fiókot. Kérjük, tekintse át a bejelentkezési kísérletre vonatkozó információkat:
Ha nem ismeri fel ezt a bejelentkezési kísérletet, akkor valaki megpróbálhatott hozzáférni a fiókjához. Haladéktalanul jelentkezzen be, és változtassa meg a jelszavát. Ennek módjáról itt olvashat: http://support.google.com/accounts?p=reset_pw
Ha Ön próbált bejelentkezni, és hozzáférést szeretne biztosítani fiókjához az alkalmazás számára, hajtsa végre az itt felsorolt problémamegoldó lépéseket: http://support.google.com/mail?p=client_login
-
Apollo17hu
őstag
Mindkét böngészőben UPC Magyarországot találja meg, térképen is. Belenézek a beállításaikba is később, hátha találok vmit.
-
válasz
Apollo17hu
üzenetére
http://whatismyipaddress.com/ melyik országba mutatja a neted?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Szerintem ezek már automatikusan állítják a nyelvet az IP-címed alapján. Nem lehet, hogy valami vírus az ami ezt csinálja?
-
Apollo17hu
őstag
Alapból sehova nem vagyok bejelentkezve. Most megnéztem egy másik fiókkal is, ami mindvégig magyarra volt állítva: Chrome-ban bejelentkezést követően magyar a felület, majd kijelentkezés után, ha újraindítom a Chrome-ot, ismét német nyelvű a bejelentkezési oldal. Firefox-ban pedig ugyanez, csak angolra vált. Hiába állítom át a jobb alsó sarokban a bejelentkezés előtt a nyelvet magyarra, Chrome-ban mindig németre, Firefox-ban mindig angolra vált vissza.
-
imi290
aktív tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Be vagy jelentkezve a chrom-ba a gmail-os fiókodba ? lehet hogy akkor csináltál mentést mikor még németül használtad.de mondjuk ez nem hinném hogy a firefoxnak is gondot okozna.
esetleg egy másik gmail-os fiókkal is ugyanezt csinálja ? -
DonThomasino
veterán
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Hát nekem a gmail.com egyből magyarul jön be.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Megnéztem Firefox-szal: alapból angol nyelvű a gmail.com felülete, és angol is marad.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Másik böngészővel is ugyan ez a helyzet?
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy gmail-ből kilépve német nyelvűre vált a gmail.com.
A teljes böngészési előzményt, sütiket stb. törölve (Chrome) ismét magyarul tudom használni, de használat utáni következő belépés előtt megint német nyelvű a felület. A gmail-t korábban ugyan németül használtam, de már régen átállítottam magyarra, tehát ez nem lehet a probléma forrása.Tapasztalt már valaki hasonlót? Megoldás esetleg van rá?
-
EmberXY
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem ezt csak valamelyik levelező kliens segítségével tudod megtenni, a webes felületen nem. Nekem eddig fel se tűnt, csak most, hogy olvastam a hsz-ed, ez még valóban kimaradt a fejlesztésből...
A súgóban sem találni semmi ilyesmit, csak a címkék meg a szűrők állnak rendelkezésre.. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Erre senki?

-
Vasinger!
nagyúr
Azt hogy lehet átírni, hogy mikor elküldök egy levelet, akkor az e-mail címem mellett levő név ugyanaz legyen mint G+-on?
Jelenleg hiába van a jobb felső sarokban az, hogy XY, mikor elküldök egy levelet mégis ZY-ként küldi el, a régebbi nevemen.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
DonThomasino
veterán
Nem tudok hozzáadni egy gmail es címet
a gmail es címemhez, azt írja login vagy pass probléma.Mi a helyes beállítás? SMTP? portszám?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Valami hasonló képpen csináltam meg most Thunderben.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Hát pl. címzett szerint beállítasz szűrőt a levelezőkliensben, és megmondod, hogy melyik mappába pakolja.
-
TazLeacher
nagyúr
Gmail webes felületén hogy tudom a leveleimet más sorrendbe rakni? Tehát mondjuk feladó, vagy tárgy szerint?
-
sgergi
veterán
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Pl. 2 böngészőt használva meg tudod csinálni a kettős bejelentkezést.
-
PumpkinSeed
addikt
Valaki nem tudja, hogy lehet azt megcsinálni , hogy egyszerre kettő gmail fiókba legyek bejelentkezve, és külön mappába kapjam a levelet. Esetleg ThunderBird i szóba jöhet.

-
Grande Ale
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi, megvan!

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ja, exportálod a forráshelyről, aztán importálod a célhelyen.

-
Grande Ale
őstag
Gmailből gmailbe lehet a címtárat importálni?
-
-
S-Attila
senior tag
Mitől függ az, hogy a GMail mely leveleket tekinti egy beszélgetésnek?
-
Az lehet, de pont ezért csak weben keresztül (android+gmail vagy pc+weboldal) küldök levelet, mert így minden levelem megvan online, nem kell szinkronizálni több gép között, nem kell tartanom merevlemez meghibásodástól sem, ami több évnyi levelezést magával ránthat.
Outlook-ban smtp szervernek állítsd be az internetszolgáltatódét, így nem az smtp.gmail.com-on keresztül küldesz és az Outlook sem írhatja oda az árulkodó infót.
-
Ne töröld a leveket, hanem adj nekik egy külön címkét (és csak ez az egy legyen nekik) pl. kukázandó, így nem a kukába kerülnek, és nem törlődnek 30 nap után.
Küldtem most magamnak egy levelet, külső email volt a feladó, gmail-es a címzett. A feladónál írta, hogy gmail-en keresztül, de ez a levélben nem jelenik meg, csak a gmail részéről egy figyelmeztetés a felületen.
-
Badb0y
addikt
Nem lehet kikapcsolni valahogy azt, hogy a kukában illetve elküldött levelekben lévő levelek sose törlődjenek ?
Illetve sikerült már valakinek beállítani azt, hogy ha egy gmail-be megadott külső email címről küldesz levelet, akkor ne írja ki, hogy ezen a google fiókon keresztül lett küldve.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
De én hamarabb nem értettem már!

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
ja hogy még csoportosítani szeretnéd azonbelül is? Akkor viszont a címkés megoldás sem elég, már ha jól értelek.
Vagyis akkor többféle címkével is kéne ellátni, vagy mittudomén, és arra meg már tényleg sokkal egyszerűbb belőni egy jó asztali levelezőklienst. Azért még ilyenekre nem képes a Gmail, legalábbis egyelőre.
Ezek szerint az előbb, amikor okoskodtam, és azt hittem, értem, mégsem értettem jól
-
Balinov
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"egész pontosan hány levelet kaptam összesen az xyz@example.com e-mail-címről?"
egeszpontosan egeszpontosan hany xzy@example.com-os email cimrol kaptam cimenkent hany levelet.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
Hát oké, de egy Paintben sem nehéz kitakarni a szenzitív részeket, no mindegy
Csak ilyen alapon elég lett volna az is, ha körbeírod, ahogy eddig is tetted, mert a képed semmivel nem vitt közelebb a megoldáshoz 
Amúgy értem én, alapból ahogy eddig elnéztem, egész pontos adatot nem ír a Gmail, ha pl. adott email-címre rákeresek, akkor a lapozónál csak annyit ír, hogy mondjuk "1-20 a sokból" vagy valami hasonlót, azzal meg aztán sokra megyek...
Ezt igazából én sem értem, miért nem csinálják meg, DE ahogy írtam is korábban, a címkézésnél viszont, amennyiben olvasatlannak minősíted az összes levelet, írja az olvasatlan levelek számát egész pontosan többezer levélnél is. Tudom, egy kicsit hülye kerülő megoldás, de a Gmail jelenlegi eszközeivel "evvan".==========
(#5225) localhost :
én most már azt nem értem, mit nem értesz
Lerövidítem a sok spamjellegű üzit, a kérdés így fogalmazható meg:
"egész pontosan hány levelet kaptam összesen az xyz@example.com e-mail-címről?"Erről normális módon nem jelez konkrét számot a Gmail, csak az általam említett láb között hátvakarós nyakatekert megoldással.
-
Balinov
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
ceges levelezesrol csinaltam, confidental.

roviden: olyan statisztikat szeretnek latni,kesziteni, hogy a gmailes fiokomban jelenleg melyik feladotol hany darab email van a postafiokaban.
localhost: visszaolvasva megertelek, nagyon 7fo van, ugylatszik dupla adag fogalmazasgatlot vettem ma be
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
az Outlookos screenshotoddal csak az a baj, hogy minden látszik rajta, csak az nem, hogy hol van a levelek száma
A táblázat fejlécei meg rendkívül érdekesek 
-
Balinov
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
igen, ez igy meg is van, ertem is, meg minden, csak a feladat az, hogy kideritsem, hany akarki@example.com felado van, akinek a cuccait egy cimke ala szeretnem.
Outlookos screenshothoz hasonlot szeretnek, eloszor takaritani, aztan rendben szepen cimkezni az adott datumtol.
-
Balinov
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
bocsanat, dupla. Ha valamelyik modi erre jar, kitorlne ezt ?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
hát ezt most nem nagyon értem
Hogyhogy milyen címkéket akarsz? Amilyen nevet kitalálsz neki, azt megadod, aztán a Gmail majd elintézi a piszkos munkát. Szűrőnek nyilván a megfelelő e-mail-címet kell megadni, aztán annyi, létrehozol neki egy új címkét. Semmivel sem egyszerűbb Outlookban szűrni... 
Szerk.: ennyi a nagy mágia:

-
Balinov
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
vagy meg kevesebbet, ha tudja az ember, milyen cimkeket akar. de nem igazan tudom, ugy kb 40-%-osan, ezert szeretnek olyan statot kinyerni, hogy melyik feladotol hany uzenetem van.

-
Balinov
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
jo otlet,Sk8erPeter, kovetkezo eletemben megcsinalom ezt a cimkezest. Ujra utanaovlastam, de meg mindig az Outlook-os megoldas a legegyszerubb nagytakaritasra.
Azert koszonom mindkettotoknek.
B
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha először is az adott e-mail-címről érkező leveleket ellátnád egy címkével a szűrőt felhasználva.
Aztán ha az is megfelelő opció, az adott címkében lévő összes levelet olvasatlannak minősíthetnéd, a címke mellett pedig a Gmail mutatja, hány olvasatlan levél van. -
Balinov
titán
válasz
localhost
üzenetére
igen, localhost, az okes is, nezem az inboxomat, es felado nevet beirom a keresobe, listazza is az adott emailcimrol erkezo uzeneteket, de a bibi,hogy kb 4000 elemem van, igy nem epp gyors igy csekkolni.
nem is a kereses a fo gond, azt elvegzi a gmail gyonyoruen, inkabb a listazas.
Valami ilyesmit szeretnek, mint ez Outlook-ban, hogy csak rabokok a Sender mezore es latom, hogy hany uzenet erkezett attol az adott postafioktol.
-
Balinov
titán
Sziasztok,
kb jo egy eve (minimum) kerdeztem mar ezt, akkor a dolgok akkori allasa szerint nem volt lehetseges, de mivel azota eltelt jo sok ido, ujra megkerdeznem.
Gmail-t webes feluleten hasznalva van-e olyan statisztikara lehetoseg, hogy meg tudom nezni, melyik feladotol hany darab uzenet erkezett? Mint pl. Outlook 2007-ben a rendezes felado szerint, vagy hasonlo.
Letezik ilyen? Barmilyen megoldas erdekelne. Email fiok takaritashoz kellene, tobb ezer email van a fiokomban, kb 2006/2007 ota. Viszont most Droidon is nezem az emaileket, jo lenne kipucolni az inboxot, hogy tenyleg csak azon email elemek maradjanak meg, amik kellenek/kellhetnek. (Egeszkonkretan a sok subscription notification emailt szeretnem kigyalulni)
Utoljara ugy oldottam meg, hogy otthoni gepen Outlook `07 ala beallitottam a gmail fiokot es ott pucoltam ki. Ha lehet, ezt most el szeretnem kerulni, amennyiben lehetseges es van elegansabb megoldas.
Koszi minden tippet, otletet.
udv
Balinov -
HaZsolt
őstag
Hogyan tudok letiltani címzettet, hogy ne kapjak majd a jövőben tőle emailt?
-
Froclee
őstag
sziasztok. van olyan téma, ami az aktuális időjárás szerint változtatja a hátteret?
-
Sanyi.mTs
addikt
(#5204) localhost
(#5205) Sk8erPeterköszi, sikerült.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
localhost
üzenetére
még konkrétabban:
https://www.google.com/settings/plus -
Sanyi.mTs
addikt
Új cím regisztrálásakor lehet, h beállítottam a g+ -t. ki lehet ezt vhogy kapcsolni/törölni úgy, h a mail marad?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor ez tényleg elég érdekes...
Biztos, hogy valamilyen 3rd party szoftver közbejátszik, vírusirtó, kémprogramirtó, tűzfalprogi, vagy fogalmam sincs, micsoda... nem tudom, konkrétan mi lehet, körbe kéne nézni a gépeden, hogy milyen programok vannak telepítve, amik beleszólhatnak ilyesmibe.
Meg meg kéne kukkantani olyan oldallal, ami a cookie-kra a Gmailhez hasonlóan érzékeny, csak most nem jut ilyen eszembe. -
GMail fiókomhoz maximum hány külső email fiókot rendelhetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagyis akkor többféle címkével is kéne ellátni, vagy mittudomén, és arra meg már tényleg sokkal egyszerűbb belőni egy jó asztali levelezőklienst. Azért még ilyenekre nem képes a Gmail, legalábbis egyelőre.

Ezt igazából én sem értem, miért nem csinálják meg, DE ahogy írtam is korábban, a címkézésnél viszont, amennyiben olvasatlannak minősíted az összes levelet, írja az olvasatlan levelek számát egész pontosan többezer levélnél is. Tudom, egy kicsit hülye kerülő megoldás, de a Gmail jelenlegi eszközeivel "evvan".