Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Azért mert attól még hogy elolvastam, beérkező levél, onnan tudom hogy már elolvastam hogy olvasott, erre van a jelölő... szóval én sem értem ezt az archiválási mizériát. Ráadásul ha Outlook-ban állítod be, akkor megbolondul, törléskor archivál, és igazából sosem lehet törölni.
-
ZÁEL
tag
válasz
localhost
üzenetére
Sziasztok!
Talán ti tudtok nekem segíteni!?
Arról van szó, hogy azt olvastam, hogy a legújabb Google Chrome verziónak már le lehet diktálni emailt is.
Nos érdekelne, hogy ez valóban igaz-e?
És hogy a gmailben ezt hogyan lehet megcsinálni?
Hogyan tudok a gmailnek levelet lediktálni?
Nagyon köszi előre is! -
Balinov
titán
válasz
localhost
üzenetére
igen, localhost, az okes is, nezem az inboxomat, es felado nevet beirom a keresobe, listazza is az adott emailcimrol erkezo uzeneteket, de a bibi,hogy kb 4000 elemem van, igy nem epp gyors igy csekkolni.
nem is a kereses a fo gond, azt elvegzi a gmail gyonyoruen, inkabb a listazas.
Valami ilyesmit szeretnek, mint ez Outlook-ban, hogy csak rabokok a Sender mezore es latom, hogy hany uzenet erkezett attol az adott postafioktol.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
localhost
üzenetére
még konkrétabban:
https://www.google.com/settings/plus -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
localhost
üzenetére
localhost, amúgy a korábban tárgyalt problémával kapcsolatban még az jutott eszembe, hogy a + karakter levágása már csak azért is gáz az Outlooknál, mert általában így ajánlott tárolni a számokat, mivel így automatikusan a nemzetközi előhívóra cserélődnek ezek a karakterek más országokban is; például ha valaki akár az USA-ban akar telefonálni - ott pedig nem a 00-t kell beírni a nemzetközi előhívóhoz, mint nálunk (itt erre cserélődik a + karakter, persze automatikusan).
-
Hitman
aktív tag
válasz
localhost
üzenetére
Heh, ja küldd az árajánlatot, majd meglátom mit kezek vele

Hogy végre pontot tegyek a kérdésre - amit előttem már más is feltett - 100 alkalommal kell jelszót változtatni, hogy használhassuk a régi jelszavunkat, ez kb 15 percen belül kivitelezhető (Én egy szimpla excel táblába generáltam kódsort, aztán copy paste...)
-
Subimp
tag
válasz
localhost
üzenetére
Nem kellett megnéznem, mert amikor beléptem a Gmailbe felugrott egy figyelmeztető ablak, hogy egy kínai IP címről (meg is adták) ismeretlen eredetű (mobil,böngésző,POP3 fiók) belépés történt és azonnal változtassam meg a jelszót.
Ez megtörtént és amikor már az új jelszóval léptem be tűntek el a beérkező levelek, amiket később az összesben megtaláltam.
A naplóban most is látszik, hogy 6 nappal ezelőtt történt mindez. -
törölt tag
válasz
localhost
üzenetére
ha félreérthetővoltam, akkor nocheinmal,
"Levelek rendezése feladók szerint"
opciot szeretnék,ahol az ugyanattól a személytől kapott levelek együttvannak és az idők kezdete óta megtudnám így nézni esetleg a leveleit az illetőnek.
nem cimkézget i nek keresőzgetni.
ilyet nemlehet?
akkor még bizony ráférne egy két frissítés. -
koshmar
veterán
válasz
localhost
üzenetére
Az összes, korábban létrehozott fiókot töröltem.
Csak egyetlen egyet hagytam meg, azt használom már több, mint egy éve.EmberXY: Egyébként azért váltottam a freemail-ről, mert kezdte elérni a minősíthetetlen szintet...
Például elküldtem egy levelet...aztán meg vártam a választ a címzett-től.
Erre 2 nap múlva jön egy e-mail, hogy az üzenet küldése sikertelen volt...
Érted, nem azután, hogy elküldtem az e-mail-t...2 napra rá!! -
válasz
localhost
üzenetére
Az jó? Én most leszedtem ebből az újabbat, de ez egy rakás sz@r. Duplakattra nem betölti a gmail-t, hanem megnyitja a progi ablakát, ahol instant el tudom olvasni a levelet... Na nekem ilyen előnézeti nem kell vagyis igen, de mint ebben az 1.0.25-ösben, hogy buborékablakba mutatja csak.
-
baryll
tag
válasz
localhost
üzenetére
Szia! Újratölti, de ugyan úgy átméretezve a menü, szinte használhatatlan. A világoskék színű menürész beteríti a képernyőt, a benne lévő menüpontok nem egymás mellett találhatók mint régebben (két napja), hanem bal oldalt egymás alatt elszórva.
Persze lehet én kapcsoltam el valamit, csak nem tudok rájönni mit.
A rendszerem win7 64bit, böngészőm a legutóbbi explorer.
Köszi a segítséget, Üdv.! -
-
-
Heidy92
csendes tag
válasz
localhost
üzenetére
A baj hogy ezeket olyan rég adtam meg hogy már nem emlékszem

Van egy ilyen menüpont "Szöveges üzenet a következő telefonszámokra: ••••••••••XX Részben elrejtve adatainak védelme érdekében"
Ez azt jelenti hogy kapok SMS -ben egy kódod, amivel visszaállíthatom?
Rámegyek hogy folytatás de nem kapok SMS -t

(#3525) EmberXY
Ahhoz képest, hogy mindened odaérkezik, túl gyakran nem látogatod, ha csak úgy elfelejted a jelszavad...Ezzel mire akarsz célozni

Eladtam a hordozható gépem pár napja amibe benne maradt az EMAIL jelszó az eladó meg jelzett nekem telefonon én meg gyorsan megváltoztattam és nem tudom hogy mire

-
EmberXY
veterán
válasz
localhost
üzenetére
Találtam egy olyat, hogy "alap HTML nézet", ezzel a legegyszerűbb kinézet érhető el, valóban gyors, de ahogy láttam, sem a témák, sem a csevegés nem érhető el, pedig ezeket használom...

Valamit majd kitalálok, remélem, hogy csak időleges ez a belassulás, mindenesetre köszönöm a tippet.
-
EmberXY
veterán
válasz
localhost
üzenetére
Online használom, gyakran az egyes cimkékre kattintva másodpercekig is gondolkodik, mielőtt betölti a kívánt leveleket. Nem annyira vészes, de régebben azonnal reagált...
Mivel már három különböző gépen különböző internet előfizetések mellett tapasztaltam, ezért gondoltam, hogy esetleg nem egyedi a probléma, de lehet, hogy csak a nicknevemmel van a baj.
-
PMT
csendes tag
válasz
localhost
üzenetére
Szerintem nem vagy te akkora tekintély, hogy ekkora pofával osszad az észt, ez az egyik.
A másik meg az, hogy nem rajtam múlott a dolog, hanem a címzetten, mivel ő nem ért a gépekhez, kb. csak az emailt ismeri.A cél pedig nem lehet szar, mert az a célom, hogy elküldjek valakinek valamit.
Az eszközválasztás a szar, legfeljebb, de egy gmailnek ezt is meg kellene tudni oldani, a miérteket, meg a hátteret leszarom.
Mi a fasznak adnak 7 giga tárhelyet? Mit gondolnak, hogy majd szöveges mailekkel fogják az emberek kihasználni?
Így csak ócska parasztvakítás az egész olyanoknak, akiknek nagy számokra áll fel a bráner.Mellesleg egy másik email szolgáltató, ami biztos, hogy milliomod akkora táborral és ismertséggel bír, mint a nagytestvér, meg tudja oldalni ugyanezt. Ennyit erről.
-
7
addikt
válasz
localhost
üzenetére
A hivatalos kozlemenyben azt irtak, hogy par napon belul minden fiokban elerheto lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor az..

mert elötte egy-két levelet váltottunk és elözöre reagált volna ha megkapom ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)