- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Próbáld meg ezt a tűzfalszabályt betenni az Administration -> Scripts -> Firewall mezőbe:
iptables -I FORWARD -s 192.168.51.0/24 -d 192.168.50.0/24 -j REJECT --reject-with icmp-host-prohibited
Ez elvileg minden forgalmat blokkol a vendég wifi hálózatból a 192.168.50.0/24 alhálózat felé.
-
Setup a Guest Network for Guest WiFi with Tomato VLAN
Bár a leírás kicsit régi már, a Tomato64-ben nem pontosan olyan minden mint akkor, de azért meg lehet csinálni. A VLAN menü adott, új interfészt felvenni meg a Basic - Wireless menüben tudsz. Ja igen, új LAN interfészt meg itt tudsz hozzáadni.
-
-
SztiviVander
addikt
Akkor most mar kellene tudnod a prokollnal mbim-et valasztani. Service-nel meg ha van lte only akkor azt, mivel 3g nincs 2g-nek meg ertelme nincs ha csak azon menne. De openwrt topikban amugy lehet tudna olyan is valaszolni akinek naprakeszebb tapasztalata van ilyen lte stick-ekkel. Ha nem megy mbim-el se akkor szerintem kerdezz ra ott.
-
-
Magyarországon a 3G szolgáltatást már vagy ~2 éve lekapcsolták, a Telekom a Yettel és a Vodafone is (akkor még így hívták), tehát az biztosan nem fog működni. Ha a stick nem támogatja a 4G/LTE szolgáltatást, akkor legfeljebb a 2G marad, ami briutálisan lassú, akár több percig is eltarthat rajta egy-egy weboldal betöltése. Az NCM-ről fogalmam sincs, hogy micsoda.
-
SztiviVander
addikt
No hát itt a gond, hogy a kameráknak tök más alhálózat (192.168.50.x) van kézzel beverve mint ami a flint-nek a default (192.168.8.x) meg az nvr -nek ami most be van állítva 192.168.8.121 szintén manuálisan.
Legegyszerűbb megoldás:
1. az nvr -ben írd át 192.168.50.121 -re az ip-t meg 192.168.50.1 -re a gw-t, elmented, elveszted a kapcsolatot, de no para.
2. flint-en a network-lan alatt a router ip-t átírod 192.168.50.1 -re (gondolom a kamerákban akkor az a default gw)
3. kérj új 192.168.50.x ip-t a gépednek (hálókábel kihúz-bedug, vagy wifi kikapcs/bekapcs, vagy cmd -ből ipconfig /release , utána ipconfig /renew, és újra látni fogod az nvr-t meg a kamerákat is és kívülről is fogod őket látni. Feltéve hogy a kameráknak a 192.168.50.1 van/volt beállítva gw-ként. Ha nem az akkor fentiek után már belső hálózaton el fogod érni őket és át tudod írni. -
SztiviVander
addikt
Az nvr-nek az atjaroja nem jo akkor. A flint lan ip-je kell legyen minden eszkozben a gw. Ha onvif-es az nvr (felhos szerverre csatlakozik az nvr is meg a telefonon levo kliens is es a cloud koti ossze a kettot) akkor nem kell befele port forward. Mivel nem emlitettel ddns-t se igy azt gondolom nem direktben csatlakoztal eddig sem az nvr-hez.
-
-
SztiviVander
addikt
-
Üdv!
Először is rákötném a másik router egyik LAN portjára, azon a helyen ahol végelegesen is lenne, úgy már be tudod járni a területet amit le kéne fednie, és látod, hogy ki tudod-e váltani vele a másik kettőt. A webes felülete szerintem elég egyértelmű, bár a gyári szoftvert én nem sokáig láttam, hamar cseréltem Tomato64-re.
Azt nem tudom pontosan milyen javaslatot vársz, lényegében leírtad miket szeretnél beállítani, ezt megcsinálod és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest