Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Update, hatha valakit erdekel.
Szoval vasarnap irtam az ISP-nek, masnap delutan valszoltak, hogy tudnak a hibarol, nezik. Kb 1 ora mulva ramirtak megegyszer, hogy nezzem meg, elvileg megcsinaltak. Hetfo este minden trukk (VPN, CF WARP app) muxik minden itthoni eszkozon.
Azt mondjak, hogy az ISP uplinkjen, tehat utanuk volt valami zavar, par EU-s orszagban levo, a viszonlyag popularistol a mainstream weboldalig voltak site-ok erintettek.
Halistennek, hogy egy kisebb szolgaltato, nem Virgin, Voda, Eir, azoknal a Bangalore-i ugyfelszolgalatnak magyarazhattam volna napestig, hogy mi a problema.
Es most az ONtopik kerdes.
7vegen kinomban a default/auto DNS-t atraktam 1.1.1.1 + 8.8.8.8-ra, aztan miutan kiderult, nem nalam/ISP-mnel van a hiba vissza autora. Namost kozben eszrevettem, hogy az addig egeszen kivaloan mukodo adlbock egy rakas szart atenged.
Log semmi errorrt/warningot nem mutat se AB-re, se dnsmasq-ra szurve, 300k+ blocklistet rendben frissiti, ahogy en nezem, semmi aggaszto.
Korabban https://adblock-tester.com/-on teszteltem es a jelenlegi es valtozatlan AB listakkal olyan 94-94 pont korul kaptam, most viszont ilyen 38-40-et.
Kerdesem, milyen beallitas maszhatott el es hogyan tudnam helyreallitan a 90+/%-os AB hatasfokot. Blocklistakat ellenoriztem, mind elo link, le tudom tolteni mindet
udv
Bali
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest