- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyó73
tag
üdv.
nekem egy digitech rp80 van és sztem otthonra tökéletes. (de kissebb összejöveteleken is megállja a helyét) van rajta dobgép is 30 féle ritmussal. nem is nagyon drága ,sztem 10-12e kapsz használtan fejhallgató kimenet is van rajta kifejezetten jó otthonra ,mert a család nálam is örül amikor már 100x hallja ugyan azt
de azért nézz utánna mit tudMarquee 9000 LC
-
M@trixfan
addikt
Minden mennyiségben jöhet! Egy Ibanez JS100 gitáron játszik a srác, ennek a nagytesóját szeretném beszerezni a JS1200-at. Élőben valmi fantasztikus a "Candy Apple Red Finish" és ultrakényelmes.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Ragnar_
addikt
Ha gondolod nekem van egy Zoom G2-m eladó kb. 15e Ft-ért. Elég sok jól használható erősítőmodell/drive van benne , EQ , hangfal/mikrofon szimuláció, és effektek mint chorus , flanger stb.. és dobgép aminek állítható a bpm - e. A gyári beállítások között van külön live és recording patch az egyes beállításokhoz , amelyekből az egyiket erősítővel célszerű használni , a másikat felvételhez. A használati útmutatója is megvan , magyarnyelvű nincs hozzá , csak angol , német stb. [link]
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
mibog
tag
MEGVAN!
http://www.syncopa.hu/Pcmusic/hangkartya/hangkartya.htm
megtaláltam mi az az ASIO! és akkor nem késik a hang -ugye?
más fórumokon olvasgattam ahol sok panasz volt a késő hangok miatt, többek közt a Guitar rig-ről is ezt írták. de akkor ezek szerint ez csak a hangkártyától függ.[ Szerkesztve ]
Tiszalökön ház eladó, horgásztó, strand közelében http://nyiregyhazanelado.blogspot.com/
-
Reaper
őstag
Reply egy régi hozzászólásra, vicces dolog az élet, de amikor minden 3ik nap nézegettem a gitár hirdetéseket, nem találtam szép és jó eladó Jolana Diamantot, vagy mindig pont az orrom elől vitték el, és bár itthon van az RG370DX, de ma a reggeli kávézás közben elém került ez a hirdetés: [link] Lassan 4 év után újra van egy ilyen szépségem (persze ez relatív dolog, de én nagyon vágytam ismét egy ilyenre)
-
starr
őstag
válasz Reaper #39059 üzenetére
Én is kis gyerekekkel rendelkezem. Úgy oldom meg, hogy van egy Vox amplug Metal-om, amihez csak egy
fejhallgató kell. Annak az aux bemenetére kötöm a telefont, és arról megy a dob, vagy youtube, vagy bármi.
Befekszem vele az ágyba, nem kell görnyedni a gép előtt. Ezzel viszont csak torzított hangon szólal meg a gitár.
Ha más igényeim is vannak, akkor elő a multieffekt, fejhallgató, és annak az aux-ára kötöm a telefont. Ez macerásabb, mert több mindent elő kell venni, amit a gyerekek miatt mindig el is kell pakolni.
Erősítőm nincs is otthon, lehetőségem se lenne használni.
Az Asio egyszerre csak egy programmal működik, bármi mást elindítasz hibát fog jelezni. Újonnal vásárolt külső hangkártyával is ez lesz a helyzet. Lehet próbálkozni, hogy nem ASIO-van szólaljon meg de akkor meg fél másodpercet késik, élvezhetetlen. -
Moleman
addikt
A külső hangkártyáknak (és a komolyabb PCI-PCIe kártyáknak is) kicsit más ASIO driverük van, úgy már menni fog a youtube a háttérben.
Az alaplapi megoldások és az asio4all valóban csak 1 alkalmazást tud kezelni egyszerre, kicsit kényelmetlen, de ott is megoldható a háttérzene, ha azt vagy az effektprogram saját lejátszójába töltöd be, vagy egy DAW-ot használsz és ott egyik sáv a VST, másik sáv a háttérzene. -
bigrob
őstag
válasz Reaper #39063 üzenetére
Én eddig nagyon ajánlottam a Focusriteot (2i2 2nd gen van nekem) de az utóbbi 2 hétben jött egy pár update meg új gép és pl megy a VST DAW-ban és ha mellé beroffentek egy gp tabot recseg.. van egy játék is ami recseg. Nem jöttem rá még hogy mit kéne csinálnom...
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Moleman
addikt
válasz Reaper #39063 üzenetére
Nekem a Steinberg UR22 nagyon bevált, volt mk1 és mk2 is, az mk1-et tartottam meg. Az asztali gépemben Creative Audigy RX van (ennek is van saját ASIO drivere), ahhoz használom előfoknak az UR22-t, mikor gitározok.
A programok közül nekem az Amplitube áll legközelebb a szívemhez, az utóbbi pár évben már csak azt használtam. A Guitar Rignek is vannak jó részei, különösen jó a zajzár és a pszichedelikus effektek. High gainre is van valami új, talán a Fortin? Nem emlékszem, ki akartam próbálni anno, de nem találtam virágbolti verziót. -
Moleman
addikt
válasz Reaper #39073 üzenetére
Használtan is érdemes ránézni, 3-4 éve asszem 28-ért vettem az mk2-t kipróbálni, de 20-25-ért is láttam már aprón. Az mk1-et csomagban vettem mikrofonnal, akkoriban még drága volt.
Nagy különbség nincs köztük, funkcióban az mk2 minimálisan többet tud, azért az mk1-et tartottam meg, mert hangosabban és szebben szólt, az mk2 max hangerőn se volt elég hangos az SRH440-en. -
nap
addikt
Ha már úgy is el akarsz költeni egy valag pénzt külső hangkártyára, nem lenne jobb megoldás egy multieffekt? 40 alatt már kapni olyat, ami használható külső hangkártyaként. Előnyei: nem kell hozzá gép, nincs latency, dobgép, looper, nem szívsz a szoftverfrissítésekkel, önmagában is használható hangja van, több eszközről is jöhet bele külső zene. Hátrányai: biztos van, csak most nem jut eszembe egy sem.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest