- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
izomhod #16201 üzenetére
Tok komolyan gondolom, a legtobb ember alandoan cserelgeti a gitart mert keptelen olyat talalni venni ami megfelel az elvarasainak, sokan meg hangszedot se mernek cserelni vagy csereltetn,i inkabb egy masik deszka utan neznek... merni kell megelni az almokat, az elet rovid.
Hulye kerdes, nincs valakinek egy explorer sablonja?
-
Dealer95
őstag
válasz
izomhod #16195 üzenetére
Hát ez valószínűleg holnap kiderül
Nagyon remélem.
Ha lesz vele valami, szólok nekik és legrosszabb esetben visszaküldöm.
Az unboxingot videóra veszem, hogy ha bármi hibás rajta, akkor ne rám fogják, hanem tudjam bizonyítani, hogy alapból hibás volt.Egyébként van itthon egy jobbkezes Uniwell akusztikus is, bőven elég lesz azt beállítani
(húrmagasság, nyakgörbület...)
-
Dealer95
őstag
válasz
izomhod #16186 üzenetére
Hát ha mutatsz nekem egy boltot, ahol több balkezes is ki van rakva és ki is lehet próbálni őket, megköszönöm
Az a baj, hogy Bp innen 100km, hétköznap nem tudok felmenni, hétvégén meg a nyitva tartások elég szűkösek, illetve olyan modellek, amiket kinéztem, nincsenek kirakva sehol. Még az is nagy szó ha lehet balkezest rendelni.
-
izomhod
őstag
válasz
izomhod #16167 üzenetére
akartam melléírni, hogy az egyik haverom új csaja az egyik szobában valami filmet akart nézni, a srác meg hangosan hallgatta a police-t, és a csaj átszólt neki, hogy "halkítsd már le azt az idióta zenét"
egyből kidobta a csajt, pedig jófajta volt.
már úgy egyből, hogy 10 perccel a beszólása után már a buszmegállóban állt, alig hittem el, de így volt -
-
nesa
veterán
válasz
izomhod #16167 üzenetére
Kozben keszul 2 uj nyak langnyelves anyagbol nagyon penge elobe meg faszabb olyan hosszu mind2 hogy akar atmenonyakas bass gitar hoz is jo lenne
Csinaltam egy ilyet is, igazabol sokkal tobb kep kelet volna, hiaba szamoztam meg LR megis osszekutyulta,mind1.
-
kizul
tag
válasz
izomhod #16165 üzenetére
Köszi! Még márciusba volt Guitar Worldnek egy Anastasia conteste, 1 hetet adtak rá, de 3 nappal a vége előtt jutott tudomásomra, így az idő hiányában nem lett tökéletes
Amúgy a drága youtube rengeteg országban letiltotta, amerikában is, úgyhogy szerintem konkrétan meg se tudták nézni az enyémet.. mellékelhettek volna valami backing tracket, mer kb mindenki az eredeti számot rakta alá, valakinek letiltotta valakinek nem ezekszerint.
-
-
toth_janika
őstag
válasz
izomhod #16114 üzenetére
De természetesen elárulja, viszont nekem összeszedve kellene, nem pedig részenként. Jobb szeretnék a tanárhoz úgy járni, hogy tudom mi az oktáv, a terc, a szekund, és a hasonló okosságok.
Ha nem tudtok, azt is megértem, majd keresgélek akkor másfelé, csak gondoltam hátha Nektek van valami bevált oldal vagy könyv, amit tudtok ajánlani.
A Pénzes féle írások nem földi embereknek valók sztem... -
toth_janika
őstag
válasz
izomhod #16051 üzenetére
Azt szoktam csinálni, hogy megpróbálok napi 1 órát gyakorolni, teljes koncentrációval. Van hogy ez fél óra, mert elkalandozok, van hogy 2 mert nagyon megy. És tudom, hogy jobb lesz, csak egyelőre idegesít, hogy mindig elmászok ütemben...
Köszönöm az appot, én a justinguitar appját használom. Ez sem rossz... ahogy néztem -
Dealer95
őstag
válasz
izomhod #16032 üzenetére
Hát igazából mind a kettő tervbe van már rég óta... csak használtan sosem találtam jó áron, újonnan meg...
Most meg összegyűlt egy kis pénzalap, ami lehetővé teszi hogy több felé is nézelődjek.(a legnagyobb bajom hogy balos vagyok és eléggé leszűkül a kínálat itthon + sokszor feláras a balkezes változat)
-
nesa
veterán
válasz
izomhod #16014 üzenetére
Ritkan keszul ilyen vagy hasonlobol nyak, kicsit koltseges, nekem most fog keszulni 2db langnyelves dio nyak, mar legyalultam osszeforgattam nagyon penge rajzolatu, tegnap megis kaptam hozza a titebondot, ugy gondoltam hogy langnyelves dio nyak, dio test, es langnyelves juhar topp,wenge fogolap.
A masik meg olyan kombinacio hogy langnyelves dio nyak, maha test, langnyelves juhar topp,wenge fogolap.
Ezenkivul meg ittvan egy fasza testanyag lehet abbol elkeszul egy bass.
-
-
InHell
senior tag
válasz
izomhod #15886 üzenetére
Múlthét péntek óta tegnap este vettem elő én is a gitárt,(elektromos) nálam is fél hanggal feljebb volt mind.
Jó hideg is volt mondjuk.
Jól megdörzsöltem az összes húrt és szépen be is állt, nem kellett hangolnom sem.
Gondolom meleg-hideg miatt a fém húrok tágulnak-szűkülnek, így a hangja is változik. -
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
izomhod #15817 üzenetére
Én vmi 1 millióra tippeltem volna, de akkor ezek szerint messze túl lőttem a célon...
De ez csak Magyarisztán, nem? Gondolom külföldön több kell.
Szégyen minden szempontból amúgy. Az ember azt gondolja, hogy ha platinás, akkor hú, biztos sokat adtak el belőle, sok légy nem tévedhet, aztán eladsz 2 darabot, és te is platinás vagy... LOL -
-
nesa
veterán
válasz
izomhod #15784 üzenetére
Ir nepi hangszer lehet.
-
sajtee
őstag
válasz
izomhod #15743 üzenetére
Ha ezekért adnak egy gitárt, már boldog vagyok..
Egyébként most nagyon erősen gondolkodom, hogy beszerzek egy basszusgitárt+basszuskombót. 100ezerből kijönne, és ugyanennyi lenne egy Vintage V100 AFD is. Viszont arra is kell gondolnom, hogy ha esetleg lesz zenekarom, nem lesz elég a kis 15-ös Marshall, szóval jó lenne beszerezni egy Fender FM100-ast.. Tehát most vagy akusztikus gitár+Fender erősítő, vagy Vintage V100 vagy basszus+basszuskombó. Még nincs meg a pénz, de egy része már igen..
-
-
-
-
Eastman
addikt
válasz
izomhod #15625 üzenetére
Köszi a linket! Rendben van a koncert, szép ám az a legyező is.
SG-ről meg annyit, hogy Tóbiás igazán letakaríthatná 350-ért. Mit képzel? OK vintédzs, de a port meg az izzadságot le lehet törölni róla. Igénytelenség a köbön. + „...nesztek szátok meg 74-es SG, vigye az icsába aki akarja / van rá pénze”. Nem jó energiák ezek. Leginkább „kimenteni” kellene a kezei közül a gitárt. ...persze tegye akinek van rá pénze.
-
-
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
válasz
izomhod #15602 üzenetére
...ki írta ezt??????????????
Ott a neve, Gyulai Bence. Mailt is írhatsz neki. Simán meleg-e van szerintem.
albert8
Mitől ne kerülhetne ki?
Nem coccalizmusban vagyunk, hogy valami nem kerülhet ki. Amúgy is kell a fesz. meg a botrány egy kanál vízben az olvasottsághoz. Ki tiltaná az ilyen hülyeségeket? Osztják meg az emberek és csak az a cél.
Szerintem szót nem érdemel az írás.
Ez a [link] viszont annál inkább!
-
albert8
veterán
válasz
izomhod #15602 üzenetére
AZTABÜDÖS! Ez egyből kapna egy fejlövést. El sem hiszem, hogy ilyen kikerülhet...
Ez azt hiszi, hogy a zene az divat...élőben ritka az egyedi...uhhh jah meg hogy nincs látvány, csak nézzen meg egy rammstein vagy egy kiss koncertet vagy akár a Wall-t...
Valszeg valami sznob apuci anyuci kedvence irta....Kész... -
sajtee
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged