- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
Hát igen otthonra meg házibulikra. A kombó csak gitárral szólt jól, meg talán a mikrofonnal. Amióta vettem keverőt és abba megy minden (gitár, mikrofon, elektromos dod, teló/pc) azóta a kombót nem is használtam, mert ezekkel nem szólt jól ezért házimozi erősítőre volt kötve. A kombó így csak porosodott ezért adtam el (de egy Spark Mini még azért érdekelne), a hm erősítő meg nem erre való, így kötöttem ki a PA-nál (direkt kicsi kellett és hordozható így másra is lehet használni, amúgy egy Bose S1 pro-t akartam, de arra nem volt keret). Ha csak yt videóra akarok dobolni (na jó bohóckodni) ez akkor is jól és bikát is szól, de egy mélyláda még lesz hozzá. A lényeg, hogy lehet nem gitárhoz találták ki, de nekem bőven megfelel arra is, mert egy mindenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest