Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Eastman #21599 üzenetére
Egyre szerelmesebb vagyok.
Azért kezdődött az egész vásárlási láz, mert egy munkatársam mesélte, hogy sok gitárja volt már, de a Les Paul lett az igazi. Én ezzel a kijelentéssel azért megvárnám a 30 év múlva leendő Knopfler signature Stratomat, de igazat mondhat, nekem is nagyon bevált. A pickupváltót még nem mindig szoktam megtalálni, és a kis mérete miatt nem a mellemen fekszik fel, hanem csak a szegycsontomat nyomja, de majd megtanulom, hogy kell ölben tartani.Tegnap az egész napot vele tölöttem, kezdünk összeszokni, már a fogólap sem zavar. Lehet, hogy véletlen, és pont mostanra erősödött meg ennyire az ujjam, vagy a rövidebb menzúra miatt lazább húr teszi, de ennyi szólózástól régen rojtos volt az ujjbegyem, most semmi nyoma. A nyaka hosszú távon is nagyon jó, ha egyszer sor kerülne egy másik Les Paulra, nagy ívben kerülni fogom a régen vágyott slim nyakat, ez az '59 rounded sokkal kényelmesebb.
Egy nap alatt sajnos nem csinált belőlem profi gitárost, de azért mutatok néhány hangot.
Egy ismerősöm olyan számokon kért hangmintákat, amiket életemben nem hallottam előtte, és valamiért a GnR is kimaradt az eddigi repertoáromból, sose játszottam, ezért nagyon távol állnak a tökéletestől. Mind Amplitube:
- nyaki pickup, Fender tiszta csatorna,
- bridge pickup, Seymour torzító + Marshall kevés gain,
- nyaki pickup, Marshall 2/3 gain.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Honor Magic 6 Pro 512 Gb Black
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest