Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soni

tag

válasz Istencsapása #40 üzenetére

Üdv!

Örömmel látom,hogy megvan még a topicom:DD

Istencsapásának üzenem,hogy én rátöltöttem a 7n400pro2-re a 7nnxp biosát.Minden tökéletesen müködik,és lehet feszt állítani a procinak.Olyannyira sikerült,hogy levettem a feszt 1,45v-ra,és az xp már nem indult el,1,50-en elindult.Persze ez függ a proci beállításaitól is.Tehát tuningolva nem megy 1,5v-on.
    Elrontani szeerintem semmit nem lehet,hála a duál biosnak.egy probálkozásomnál tul nagyra állitottam a procit,természetesen nem indult el a gép,miután ujraindult,a régi biost töltötte be.Tehát nem szurtam el semmit.Most ezzel nem akarok rábeszélni senkit,csak leírtam a tapasztalataimat,tudjátok,a topic elején az volt a gondom,hogy nem lehet a cpu feszt lejjebb vinni és melegszik a proci.
    Egy negatívum azért volt.Ujra telepítettem az xp-t,mert már szarakodott.A 7nnxp biosa volt a lapon,és mikor az alaplapot telepítettem,akkor nem ismerte fel a lant és a sata raidet,ezeket nem tudtam telepíteni.Vissza raktam az eredeti biost,feltelepítettem mindent,és utánna megint vissza a 7nnxp biosát.Hát ennyi.Tehát istencsapása,szerintem megcsinálhatod ha akarod,persze csak saját felelősségedre!Nekem bevált.

Új hozzászólás Aktív témák