- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soni
tag
válasz
Istencsapása #40 üzenetére
Üdv!
Örömmel látom,hogy megvan még a topicom
Istencsapásának üzenem,hogy én rátöltöttem a 7n400pro2-re a 7nnxp biosát.Minden tökéletesen müködik,és lehet feszt állítani a procinak.Olyannyira sikerült,hogy levettem a feszt 1,45v-ra,és az xp már nem indult el,1,50-en elindult.Persze ez függ a proci beállításaitól is.Tehát tuningolva nem megy 1,5v-on.
Elrontani szeerintem semmit nem lehet,hála a duál biosnak.egy probálkozásomnál tul nagyra állitottam a procit,természetesen nem indult el a gép,miután ujraindult,a régi biost töltötte be.Tehát nem szurtam el semmit.Most ezzel nem akarok rábeszélni senkit,csak leírtam a tapasztalataimat,tudjátok,a topic elején az volt a gondom,hogy nem lehet a cpu feszt lejjebb vinni és melegszik a proci.
Egy negatívum azért volt.Ujra telepítettem az xp-t,mert már szarakodott.A 7nnxp biosa volt a lapon,és mikor az alaplapot telepítettem,akkor nem ismerte fel a lant és a sata raidet,ezeket nem tudtam telepíteni.Vissza raktam az eredeti biost,feltelepítettem mindent,és utánna megint vissza a 7nnxp biosát.Hát ennyi.Tehát istencsapása,szerintem megcsinálhatod ha akarod,persze csak saját felelősségedre!Nekem bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest