- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istencsapása
tag
Hali
nekem is ilyen lapom van úgy szeptembe óta..7n400pro2 rev 2.0,, 2500barton(lockos) 2*512 333mhz kingston
valaki fikázta a memótiakezelést nemtom memtestbe nálam dualba13xxMb/sec
aida már nememlékszem mit irt ki...
ctrl-f1 az jó lámmavédelmi funkció de a feszültséget nekem se lehet lefel állitani és fölfelé is ahogy már megdumáltátok....
azér idegesit gogy nem lehet lefele mert itt a Pv-n hallottam olyat hogy a 2500+-os barton 1,65@1,3 volton 1833@1100mhz(fsb166@100) elment a whisperroch 4 bordéjával teljesen passzívan.
nekem is ilyen hűtőm van és jóvolna ha még csöndesebb volna a gép....
énis azér vettem ilyen lapot mert sok cuccot rá lehet aggatni....
easytune4-5 mindakettő szr semmirese jó szerintem amig fut(nak) olyan az érzésem mintha megzabálna 1ghz-t.....
szerintem szedjél ki mindent a proci kőrül...hőmérő vizhűtés....és rakjál oda egy ''normális'' léghűtést szedd le a ház oldalát és teszteld le hogy úgy hány fokos
nekem 60-65 között mozog...
eccer most kb 1 hónapja kiraktam az erkélyre -1-2fok lehetett2 perc alatt lement 40 fokra mindezt azért tettem mert szthittem hogy nem müxik az alaplap hőmérője és csak 58-ná többet tud mutatni de nem tud az 40-ez is csak hideg levegő kelll
mos hotrelne nemtom hogy a 2800mak mennyi a valós órajele asszem 2130? midegy én 3200+on azaz 2200-on járatnám hogy legyen értelme annak a + fszültségnek el kell fogyasztani a + fűtőanyagot
a 7nnxp biosát rátölteni mesteri gondolat de egy kicsit kockázatos komolyan eljáccottam énis a gondolattal bár a topic olvasásáig be kell vallanom nem jutott eszembe......végülis mirejó a dualbios
én annyi újat tudok mondani az előttem szólókhoz hogy tényleg nézd meg hogyan fekszik az a vízhűtés és próbáld ki egy ''normáis'' rézmagos alubordával,, és használd el a + fűtőanyagot.....
sok szerencsét...
amúgy budapesti vagy? mert felőlem eggyütt is csinálhatnánk ...kiváncsi vagyok a vízhűtésedre....
sik szerencsét....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Futás, futópályák
- Linux Mint
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- New World - az új Amazon MMORPG
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest