Új hozzászólás Aktív témák

• Istencsapása

tag

Hali
    nekem is ilyen lapom van úgy szeptembe óta..7n400pro2 rev 2.0,, 2500barton(lockos) 2*512 333mhz kingston
    valaki fikázta a memótiakezelést nemtom memtestbe nálam dualba13xxMb/sec
    aida már nememlékszem mit irt ki...
    ctrl-f1 az jó lámmavédelmi funkció de a feszültséget nekem se lehet lefel állitani és fölfelé is ahogy már megdumáltátok....
    azér idegesit gogy nem lehet lefele mert itt a Pv-n hallottam olyat hogy a 2500+-os barton 1,65@1,3 volton 1833@1100mhz(fsb166@100) elment a whisperroch 4 bordéjával teljesen passzívan.
    nekem is ilyen hűtőm van és jóvolna ha még csöndesebb volna a gép....
    énis azér vettem ilyen lapot mert sok cuccot rá lehet aggatni....
    easytune4-5 mindakettő szr semmirese jó szerintem amig fut(nak) olyan az érzésem mintha megzabálna 1ghz-t.....
    szerintem szedjél ki mindent a proci kőrül...hőmérő vizhűtés....és rakjál oda egy ''normális'' léghűtést szedd le a ház oldalát és teszteld le hogy úgy hány fokos
    nekem 60-65 között mozog...
    eccer most kb 1 hónapja kiraktam az erkélyre -1-2fok lehetett:Y:Y 2 perc alatt lement 40 fokra mindezt azért tettem mert szthittem hogy nem müxik az alaplap hőmérője és csak 58-ná többet tud mutatni de nem tud az 40-ez is csak hideg levegő kelll
    mos hotrelne nemtom hogy a 2800mak mennyi a valós órajele asszem 2130? midegy én 3200+on azaz 2200-on járatnám hogy legyen értelme annak a + fszültségnek el kell fogyasztani a + fűtőanyagot

a 7nnxp biosát rátölteni mesteri gondolat de egy kicsit kockázatos komolyan eljáccottam énis a gondolattal bár a topic olvasásáig be kell vallanom nem jutott eszembe......végülis mirejó a dualbios:P

én annyi újat tudok mondani az előttem szólókhoz hogy tényleg nézd meg hogyan fekszik az a vízhűtés és próbáld ki egy ''normáis'' rézmagos alubordával,, és használd el a + fűtőanyagot.....
    sok szerencsét...
    amúgy budapesti vagy? mert felőlem eggyütt is csinálhatnánk ...kiváncsi vagyok a vízhűtésedre.... :C
    sik szerencsét....

Új hozzászólás Aktív témák