Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
-
tlac
nagyúr
nem hoz érezhető gyorsulást (csak nagy fájlok kezelésénél van értelme)
vagy még a raid1 a biztonság miatt jó lenne, csak az meg pazarlás
aztán a konfigolás sem túl kényelmes (win alatt egyszerű, linux-nál nehezebb)
és a két wd re is túl hangostalán erre szeretném majd cserélni őket
-
Laraxior
titán
Nem kell rádugiszálni még azt a plus négy pines csatit a lapra?
Meg van rajta egy sima tápcsati,oldalt,az be van dugva neked? (Elvileg csak CF-hez kell,de ki tudja,régebben is jártam így...)
Csak nehogy Te is úgy járj hogy kicsit kiolvad a csatlakozó a lapból.
Jól megy a procid,lassan áttérhetsz a Q9450 tesztreGondolom befizetsz egyre...
-
tlac
nagyúr
elvileg a 2.0
Figyelemre méltó újdonság lesz továbbá a PCI Express Cable, amely lehetővé teszi PCI Express eszközök összekapcsolását nem csak alaplapi aljzatokkal, hanem akár 10 méter hosszú rézkábellel is, ezen keresztül irányonként legfeljebb 2,5 gigabit/s sávszélesség érhető el. A megoldás segítsévével létrehozhatók külső bővítődobozok, amelyekhez PCI Express eszközök csatlakoztathatók, ez többek között szervereknél lehet hasznos: egyetlen géphez hálózati kártyák tömkelegét lehet csatolni. -
tlac
nagyúr
szerintem ez annyira nem és még gyorsabb is a 8800gts 320-nál
giga 8800gt 512
ezen a hűvösebb fetek, stb-ik vannakvennél még hozzá egy ilyen thermalright-ot és nem hiszem, hogy gond lenne a hőmérséklettel
-
tlac
nagyúr
hát azt én is nagyon remélem
megnéztem F7-es bios-szal is, azzal minden nem bill-es resetnél kinyomta a gépet, tehát azzal rosszabb volt, mint F8-cal, ezért reménykedek, hátha még tovább finomíthatóén csak olyanról halottam, hogy talán a pci-e 2.0 támogatja a külső videókártyákat (ez laptopnál lehet nyerő)
inkább cseréld le és vegyél egy hűvösebbet
-
Laraxior
titán
széthajtanám,ha elindulna...
De sajna nem jutok el semeddig,10-én veszek egy másik modult,ha ez behalna helyben legyen a másik.Majd akkor meghajtom,ha sikerül.Alacsony perf.levelen csak meghal..előbb utóbb.Vagy küldjem meg több fesszel?2.4-en még nem pirul meg de az elég a széthajtáshoz
Vagy valami tipp?
Neked úgyis sikerültMCH:memory Controller hub..
-
Laraxior
titán
Az a baj,hogy a gyártó 2.2.V-ra írja 1066MHz-et 5-5-5-15ös időzítéssel.Viszont nekem ez megy is hibátlanul.Letesztelik,aztán visszadobják? Vagy azért megnézik más beálításon is?
A mailt Ősemberrel küldessem el (Tőle már biztosan érkezett pár) vagy én intézzem?
(sosem csináltam ilyet,remélem nem is lesz rutinom...) -
Laraxior
titán
Nekem csak németül sikerült volna,de ezeknek english kell,én ahhoz meg ennyire nem érteni,ezért Ősember írta
"hi
i have a problem with my modules. they seem to be faulty, becouse they couse system instability, so i would like to ask for a replacement part. here are the required infos to set up an RMA form."
memória adatok,személyes adatok stb... -
Laraxior
titán
Cmos clear után is megmaradt a turbo beállítás,lehet azt nem bírta volna?
Tegnap visszaállítottam.CPU alapon,mem:2.2V 1066MHz trd,perf level is:8
400% memtest futott,és egy óra blend.(hajnalig kínlódtam...) Mindkettő hiba nélkül futott.
Most akkor elvileg jó lehet a ram?
(Most készültem GTXre cserélni a karit,ha besz@rt akkor felejtős)
-
Gorneck
legenda
Cpu használat...
Be van szépen...6750-ről váltott Q-ra és 4gb ramra... 1-2 játéknál vett észre egy olyat, hogy elég nagyot ugrott a botok intelligenciája. Fps semmit nem változott azonos órajelen. A megszokott tömörítői semmi előnyt sem koholtak a +4cacheből...
De nem értem miért kell azt bizonygatni, hogy még mindig nincs rendes 4 mag support...ergo van élet a 4 magon kívül is... -
dr.radon
csendes tag
MInden "energiatakarékossági" kütyüt kilőttem a procifeszt az ajánlottra és néha afölé raktam, de a hiba akkor is kifagy, ha megy a letöltés. Letöltés nélkül viszont hasít a gép stabilan.
Köszi a válaszokat, hétfőn tápcsere.
Egyébként, ha megmozgatoma joyt (USB) akkor a hangszórókon halk percegés hallatszik. Ha az ablakot görgetem vagy mozgatom, akkor a procihűtő felől jön nagyonhalk percegés, hallani ahogy a venti hangja változik. Talán a venti feszültsége nagyon picit hullámzik és ezt hallani a surrogásában is.
-
bim
veterán
hozzátenném hogy ezt az a kingmax tudja amit te hoztál nekem.
meg ezt is mndössze 2.05V-onlara:elektronmigrácionak (vagy mi a @-nak hivják) a memok is azért fáradnak el szépen.tolsz neki egy 2,5V-ot és hoppá!már nem is megy annyit mint előtte.
-
Szatesz
őstag
Hát jah csak ezek jelenleg 1066 on is hibaznak mem test alatt......alapbeallitason és ha jol tudom ez tuningram akkor ne legyen tutnigram hanem egy sima kingmax amit én feltudtam huzni 1125 re stabilan ezt meg nem
ugyhogy nemtom most mivan az nemelhet hogy két kit is rossz mas gépében meg jo itt valami nemjo nem a ram hibazik szentem
-
Szatesz
őstag
minden biossal megprobaltam mar F4 tol F8 ig...
És megprobaltam amit Gorneck mondott de az sem seketult ugyan az a baj...Szerintem elcserélem egy muskin kittre az is jo amugy? hozzáteszem koszonom azért mindnenki segitségét rendesek vagytok....De szentem a ramok nem kompatibilisek ha fejre állok sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest