- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
DummyBoy #3290 üzenetére
Szia!
Értelemszerűen F6 vagy F7. Kipróbálod ezt is, azt is. Nekem mind a kettő bevált és nem találtam különbséget. (igaz nekem Athlon II procim van, így az unlock funkcióról nincs véleményem) Jelentős újítás, hogy F7-ben már van Core Control...
Illetve, ha feszemeléssel tuningolsz és mégis szeretnéd használni a C'n'Q funkciót, akkor kipróbálhatod az F8B-t. -
adorjant
őstag
válasz
DummyBoy #245 üzenetére
ramoknak érdemes adni pici feszt
én az easy energy saverrel szívtam-szívok elég sokat,mert ha bekapcsolva hagyom,akkor ahogy kedve támad,csontra fagy a rendszer...
anélkül is van cnq,szóval azt azért nem bukja el az emberfia,csak hát illene működnie...
illetve az órajel is indokolatlanul ugrik akár maxra is 5-10% terhelés mellett...(egyébként nekem már am2+ giga lapokban sem igazán tetszett ennek a proginak a működése-nem működése,nem tudom nektek mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban...)
-
szki
őstag
válasz
DummyBoy #180 üzenetére
2x2 GB javasolt. A 4x1-el nem biztos, hogy két dual chanel létrejöhet (ram függő). Illetve ilyenkor a tuning is gyengébb állítólag. IIletve 4 modul az dupla fogyasztás (6W pluszt jelent
)
Nem tudom OCZ DDR3-ról hol olvastál problémát?
Kingmaxiot biztos szeretik a Giga lapok (lásd támogaott ram modulok a Giga honlapján) -
szki
őstag
válasz
DummyBoy #177 üzenetére
Én az FXT-UD5P-be mezei Kingmaxot tettem (2x1 GB 1333 CL9), amit épp az aproban hirdettek 4500 Ft-ért. Átmenetileg ez megteszi (1,8 V-ot szereti 1,65 helyett). Sajna nem volt időm tesztelni a memo tuningot, de plusz fesszel emelhető 1600 MHz-re, vagy 1333-on szűkíthető az időzítés.
Még 1 hét és megjönnek a spéci ramjaim (OCZ LV AMD Edition 2x2 GB 1600-777).A hűtő vélhetően fel fog menni. Nekem Mugen2 figyel a dobozában, és várja a beszerelést
Tomate: Grat a laphoz!
Be fog indulni az élet, amint megkapod a procid, én meg a ramjaimat
Jelenleg számítógépházam sincs, és szét van pakolva az összes alkatrész az asztalon. Persze használat közben elég veszélyes. Főleg, ha a kisgyerekeim játszanak a géppel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest