- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Üdv all!
Sajnos (párom szerint ...) és végre (szerintem) új gépet kell vennem mert az előző halálnak halálával holt
(Ez mondjuk mindkettőnk szerint sajnálatos ...)
Kinéztem a GA-MA790XT-UD4P lapot ... Milyen 2GB-os 1333-as memet ajánlanátok hozzá? ÁR/érték arány lenne a lényeg
Nem a legolcsóbb, nem is a legjobb kellene, hanem megbízható, jó és húzható mem
(Egyelőre elég 2GB, mivel nem készültem a vásárlásra, eleresztve sem vagyok ... majd veszek hozzá mégegyet később ...)Valamint nem hiszem hogy bárki próbálta volna, de hátha: van egy Thermalright XP-120-as hűtőm ... rámehet ez erre a lapra? (Nem a felfogatás a probléma, lehet hozzá kapni keretet, az nem gáz ... De sajna a Thermalright oldalán már nem szerepel ez a hűtő, ezért kompatibilitási listát sem találtam ... és fénykorában bizony pár lapra nem lehetett felrakni a kialakítása miatt ...)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv!
DummyBoy
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Nők, nőügyek (18+)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest