- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsvap
csendes tag
válasz
leslieke #3033 üzenetére
Nálam is ez volt, olyan hangja volt a gyári hűtőnek mint egy porszívónak! Aztán vettem egy ARCTIC COOLING Freezer 64 PRO-t, nem volt 5k forint. Tegnap teszteltem ügye full terheléssel a procit
, max 1560-ra ment fel a venti (alapból 1400 körül van) és a proci volt 48 fokos (alapból, 800 Mhz-en 41 fokos). Jah, és közben alig lehet hallani valamit.
(Nem is értem ezeket a sz@r hűtőket minek adják az amd procik mellé. Intel gyári hűtők sztem sokkal jobbak. persze azokat se árt lecserélni) -
wsvap
csendes tag
válasz
Borokafa #3029 üzenetére
Na, hát felraktam az Everestet és futtattam egy tesztet. Egyből fel ment 2600-ra a cpu
De azt még mindig nem értem, hogy ha megy a játék akkor miért nem megy 100% a proci? Vagy csak simán nem használja ki?
Meg akkor ne parázzak ha akadozik valami játék, nem a cpu hibája?Köszi a segítséget!!
Tomate: Xp-t használok
-
wsvap
csendes tag
Hát nem tudom, baj van
Megy a wow, 1680x1050-be, közben kicsomagolok egy 700 megás zipe-et és nem nyomja feljebb! A volt felment 1.2-re, de se a szorzó se a Core speed nem mozdult (803,5 MHz )
Most akkor mit kapcsoljak ki biosban? vagy milyen progit rakjak fel? Mert így eléggé akadozós tud lenni a gép. -
wsvap
csendes tag
Sziasztok, nemrég raktam össze egy gépet és a Cpu-z elég furcsa képet dob:
Pedig valami ilyesmit kéne adnia, ha jól tudom:Nem hiszem, hogy a procival lenne a baj, inkább arra gondoltam, mivel biosban kb. minden auto-n van valami energia takarékos marhaság az ami ennyire lefogja a cpu-t.
A gép:
lap:Gigabyte GA-MA770T-UD3P
cpu: AMD Athlon II X4 620
mem: Kingmax DDR3 1600MHz 2048MB
gpu: Asus HD4870 1GBNem igazán értem mit és hogyan kellene átállítani biosban, elég láma vagyok ehhez.
Tudtok segíteni? Vagy más felé kérdezgessek?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest