- Apple iPhone 17 - alap
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
dewil666 #4427 üzenetére
a gond ezzel 2. egyrészt az én türelmem elég véges. másrészt nálam is volt 3 féle ram a gépben anno, mire kijött a támogatási lista, és csak abból lett jó a kingmax.
volt itt csx ocz meg asszem g.skill (de lehet geil) is. egyiket sem ette. állítgattam mindent mindenfelé. viszont manapság a legtöbb boltban van 1-2 féle ram, és ha nem jók, a bolt azt mondja, semmi baj levásárolhatom. nekem viszont csak ram kéne ami müxik.
de ha leírod a pontos betűkódját a corsair-jeidnek azt megköszönöm !(feltéve ha 4 gb-s modulok)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Egyedi Purple szín, gyors teljesítmény és 100%-os akku 64 GB- 3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest