Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Én speciel dobtam a picsbe (vissza az alaplap dobozába). Tojást nem tudok rajta sütni, pedig tuti nagyüzemben lehetne.
Szerintem nem használ az a qrva meleg sem annak, ami alatta van, sem annak, ami a házban van. Persze egy pasztázás sokat segíthet, mert egyfelől látszik, hogy csoda, hogy van rajta paszta, másfelől ebből következik, hogy az se mindegy, milyen paszta. Lehetne akár napraforgómag olaj is ezzel az erővel, mert legalább állandó szotyi szag lenne a gép környékén. Csak ugye rendszeres időközönként újra kellene kenni, és a procra égettet meg le kell kaparni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a pasztázása úgy néz ki, hogy nyomtak egy pöttyöt a procira, majd rá nyomták az "hűtőt", ami kicsit szét lapította ezt a pöttyöt, de bőven van hely mellette. Valszeg ezért IS melegszik, meg az a kék izé sokkal inkább dísz, mint hűtő alkalmatosság.
Speciel, én régebben másik alplapra vettem egy chipset hűtőt, amit erre most felraktam:
Noctua NC U6
Persze, ez erős túlzás, főleg ha raknék rá ventit. De, mivel már megvótt, ezé semmibe se került.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem nem használ az a qrva meleg sem annak, ami alatta van, sem annak, ami a házban van. Persze egy pasztázás sokat segíthet, mert egyfelől látszik, hogy csoda, hogy van rajta paszta, másfelől ebből következik, hogy az se mindegy, milyen paszta. Lehetne akár napraforgómag olaj is ezzel az erővel, mert legalább állandó szotyi szag lenne a gép környékén. Csak ugye rendszeres időközönként újra kellene kenni, és a procra égettet meg le kell kaparni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)