Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
En a kingmaxoknak nem merem ajanlani a +feszt ocsemnek vannak 800asok 1,9v stabil 800on 1,95v mar dobal kekhalalokat... igy ennek fenyebe azt mondom amit bir 1,9v azt jolvan...
A geil ramoknak mehet akar 2,4v is nem razza meg ...suti_88!
Ezt nem bantasbol vagy rosszindulatbol mondom de ez hanyadik avatarod az elmult 30 napba??10?
Mar minden voltal csak az a kobunko amit ajnlottam az nem... -
bnss
veterán
Nyílván a többlet fesz nagyobb disszipációt jelent, ha túlmelegszik lehet probléma belőle. Kékhalál nálam akkor fordult elő, amikor kevés volt a fesz. Persze ha már megsűltek, utána már nem biztos, hogy eljutsz kékhalálig. Feszemelés esetén nézd meg a modulok hőmérsékletét, 2,1V-nál én nem adnék nekik aktív hűtés nélkül többet.
szerk.: ha szeretnél a memóriát is tuningolni, akkor - szvsz - érdemes lehet csere valamely 800-as kit-re, ami tuningosabb.
-
bnss
veterán
Segíteni próbáltam, nem tudtam, hogy nincs AA, mert nem mondtad, a linklet képet pedig nem néztem meg ennyire részletesen. Azt mondod 1280×800 alatt nincs más 16:10-es kép, ez ok, de akkor miért nem ezen a felbontáson használod? A linkelt képek 1440×900-as méretben vannak.
-
bnss
veterán
Időtálló, ha nincsenek óriási igényeid. Phenom megy benne az F5-ös BIOS segítségével. A HT sebsség otthoni környezetben nem okoz hátrányt. Játékokról nincs tapasztalatom, CoD2 megy vele. Az int. VGA használatakor melegszik jobban a north bridge. Azért mert tuning lap, nem melegedhet? Nézz meg egy nF kazánt, amire azt mondják, hogy tuningos. Ebben is fog annyit menni.
(#2953) suti_88: a manualban tökéletesen le van írva, nagy képekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest