- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Egy igazi harcos! Reméljük még sokáig teljesít átlagon felüli szolgálatot a következő tulajnál is.
A nálam szolgáló (szintén zenész rev 1.0-s) testvérmodell hasonló életutat járt be mint a tiéd. Ő is hasonló korú, s úgyszintén tapasztalt katona, kapott sebeket ő is, bár nem OC (sajnos FX-em nem valami extrém tuningos kedvű fajta, így megállapodtunk egy közepes tuningban már jó ideje) hanem villámcsapás okozta ezt, és az integrált hálókártya részét érte a hirtelen halál egy közeli becsapódáskor. És ugyan volt backup PCI-E X1-es hálókártyám, de akkor úgy döntöttem megérdemli a szakszerű szervizelést ((anno még volt rá garancia (épphogy
)), ezért bevállaltam hogy pár hétig kibírom nélküle és elküldöm egy nagy utazásra, vissza a szülőföldjére: délkeletázsiába.
Hasonlóan pozitívan tudok róla nyilatkozni én is csak (Abszolút +1). Nála csak egy Asus (M2N-E) lap volt, amit tovább használtam (eddig!), de azzal azért előfordultak gondok néha, több alkalommal is meg kellett küzdenem vele, a harcos gigával a villámcsapáson kívül semmi gond nem volt a világon azelőtt és azóta is, remekül teszi a dolgát..
-
CsikiRoli
tag
Értem köszönöm!
Azért nem haszbálok Windows 7-et, mert telepítése alatt, amikor kiválasztanám a partíciókat, akkor kiírja, hogy nincsen HDD illesztőprogram, és nem látja a partíciókat és a Merevlemezeket!
Ha esetleg erre valaki tudna megoldást azt is megköszönném.
Windows 8 on és 8.1-en is ugyanaz a probléma. Viszont felraktam újra a drivereket, és a win 8 al úgy nézett ki hogy javult ahelyzet, de továbbra is fentáll. Windows 8.1 en pedíg ugyanatzok a Driverek mint win 8 on és ott megint felerősödött. (De már win 8 sem használható) -
lee56
őstag
Pedig én láttam is egyet nemrég, igaz "csak" FX-6300-al, de ment a 4.5GHz szinte fesz emelés nélkül.
Persze ettől függetlenül a mi lapunk is nagyon jó, egyáltalán nem kell lesajnálni.Ha minden igaz nemsokára énis FX-re váltok (8320), remélem nálam is jól fog majd szaladni.. Eddig nem voltam túl szerencsés tuning ügyben. na de talán majd most.
-
lee56
őstag
Nagyon jó kis lap, már kb 2 éve használok én is egy ilyet, és semmi komolyabb gond nem volt még vele.
Ráadásul a legújabb béta BIOS-al már jó ideje, s azzal sincs problema, bár én még nem újítottam FX-re. Amúgy az előző nekem is asus volt, és azzal jóval többet szívtam én is.Még a Zambézi sem volt kapható mikor ezt a lapot már meg lehetett venni, ha jól emlékzek. 2011 nyarán vettem kb, az első Bulldozeres FX-ek pedig csak, az év, végén jöttek ki.
-
törölt tag
Gratula! Valószínűleg jó lapot és főleg jó procit fgotál ki!
Jó kérdésÉn pont ma toltam a 3.6-on még egy kicsit 3.75-re mondjuk +0.1 V kell neki.
BF3 alatt sajnos fagy a mag unlock úgyhogy kénytelen voltam segítségképpen emelni a szorzót.
De pl GTA4 alatt viszont szépen megy 3 mag sőt minden más is megy a 3 maggal... Érdekes. -
Szöle
csendes tag
Szia!
Nekem majdnem ue a konfig, csak egy 8120-as bulldozerrel...
Nekem viszont semmi....Fekete képernyő indításkor, mindent próbáltam ami eszembe jutott: ramokat ideoda, újradugaszolás, szerelés. Vidkari nincs rendesen helyén, más slotba.... semmi...
Egy Raptoxxx classic 600w-os ketyeg benne...
Skacok van vmi ötlet?
mert én személyszerint egy egész napot elbaszkuráltam vele és nem sikerült eredményt elérnem (hozzáteszem hatalmas kudarcként is élem meg..
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged