Új hozzászólás Aktív témák
-
Szöle
csendes tag
válasz
fasterware #1054 üzenetére
akkor tárgytalan a kérdésem
ezer köszönet!
-
Szöle
csendes tag
válasz
kalmancsehi #1050 üzenetére
Hallod, kicsit macerásabb ez a lap, mint gondoltam volna...sajnos esélytelen a proci nélküli bios update...
Kérdés a közösbe:Miért van az, hogy az 1600Mhz-es ramokat 667-800-as frekin kezeli, mikor a biosban minden 1600-asra van állítva?
-
Szöle
csendes tag
Megvagyok skacok....nagy menet volt, de sikerült.
Annyi kérdésem van, hogy szerintetek megéri F5-ös biosról a novemberi béta biosra frissíteni?
Köszönöm mégegyszer a segítőkészséget, nagyok vagytok!!
-
-
Szöle
csendes tag
Fantasztikus....bios-t kellene frissítenem, hogy az alaplap felismerje a procit, de perpillanat nincs a közelemben am3, vagy am3+-os proci...csak a régi athlon xp x2-es ami meg ugye nm jó bele...
Annyira ne legyek naiv, hogy reménykedjek egy procimentes biosfrissítésben ugye?
-
Szöle
csendes tag
Lee: még nem csekkoltam, ma este megteszem...de ha nem tudom elindítani, akkor hogyan tudom flashelni?
Joe: [link]
az itt található csatlakozók közül mindent bekötöttem, amit kellett és lehetett. Viszont a prociba 2 4pineset, nem egy 8 pineset dugtam, mivel 8-as ezen a tápon nincs...nem tudom, h ez okozhat-e gondot.
-
Szöle
csendes tag
Szia!
Nekem majdnem ue a konfig, csak egy 8120-as bulldozerrel...
Nekem viszont semmi....Fekete képernyő indításkor, mindent próbáltam ami eszembe jutott: ramokat ideoda, újradugaszolás, szerelés. Vidkari nincs rendesen helyén, más slotba.... semmi...
Egy Raptoxxx classic 600w-os ketyeg benne...
Skacok van vmi ötlet?
mert én személyszerint egy egész napot elbaszkuráltam vele és nem sikerült eredményt elérnem (hozzáteszem hatalmas kudarcként is élem meg..
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest