- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
CsikiRoli #3257 üzenetére
BIOS lett frissítve? Ahogy nézem nemrég jött ki egy F2h verzió -> 2.8 Mb 26/05/2014
Próbáld meg frissíteni ha még nem tetted volna, egyébként meg érdekes egy gondod van, nem nagyon találkoztam még ilyennel.Esetleg te is megpróbálhatnád hogy a Turbót visszakapcsolod mivel neked is UEFI-s a lapod, hátha az zavar be. Az APM maradhat kikapcsolva, így a tuningot nem zavarná amúgysem a turbó akármire van is állítva UEFI-ben.
-
törölt tag
válasz
CsikiRoli #3237 üzenetére
Bútolsz a dvd-ről (vagy penről), amikor a telepítés ablak megjelenik, ne nyomj a telepítésre, hanem Shift+F10.
Parancssorba beírod:
diskpart
list disk
slect disk (rendszer HDD kiválaszt)
clean
exitvagy fogod a vinyót, átrakod egy másik gépbe, és a számítógép - kezelés - lemezkezelés - jobb klikk a rendszer partícióra - partíció megjelölése aktívként.
Ezután már rámegy a win... -
Habugi
addikt
válasz
CsikiRoli #3235 üzenetére
Amikor komolyabb gondnak tűnő dologgal kapcsolatban tanácsért folyamodsz egy szakmai topicban, az első dolog amit érdemes megtenned az az, hogy kitöltöd az adatlapodat. Tudom leírtad az alaplapod/procid/VGA típusát, de aki beleásná magát és segítene, ne keljen már keresgélnie ezek után.
A BIOS updaten túlvagy, a gyenge tápellátású lapod esetleges hibalehetőségként való szerepét elutasítod, ugyan akkor azt írod Win7-el nem volt semmi probléma, pedig akkor még jóval nagyobb fogyasztású VGA volt használatban. Innentől nem értem, úgy raknám vissza a helyedben a Win7-et mint a huzat. Amennyiben valami rejtélyes okból ragaszkodsz a Win8-hoz, az itt elhangzottak alapján/után, érdemesebb lenne a Win8(8.1?) topicban érdeklődnöd/beszámolnod a problémádról. Részemről ötletem sincs..
Mivel a te logikai meneted a VGA kapcsán szerintem erős érvelés, elsődlegesen softveres/kompatibilitási problémára gyanakodnék. -
lee56
őstag
válasz
CsikiRoli #3228 üzenetére
Pedig az már necces, ha tuningolsz is, akkor meg főleg.
De azért megnézném giga weboldalán, hogy van-e a lapodhoz frissebb BIOS, és frissíteném ha nagyon elavult, vagy van USB-s javításra utalás, mivel sok USB-s problémát szoktak javítani BIOS frissítésekkel úgy általában a gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged