- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem ez az első Giga lapom, de eddig nem bántam meg. Illetve megbántam mert ezzel váltottam DDR2-ről DDR3-ra és nem igazán hozta azt a gyorsulást amit vártam tőle, de fél év használat után már inkább elégedett vagyok vele.
Tuninggal sem volt semmi bajom, biossal is meg vagyok, én 10-ből 9 pontot odaadnék neki simán. -
Gerisz
addikt
Nekem a 790GP-DS4H-val volt a legkevesebb bajom Giga lapok közül, meg talán most ezzel.
a 790XTA-UD4-el szívtam a legtöbbet a ramok miatt, de hosszú idő után csak sikerült írni egy Bios-t ami kezelte a kompatibilitási listában már kezdetben is szereplő ramokat.Mondjuk ezen kívül más bajom nincs.
De ha olyanra akadsz akkor mindben van szar, meg mindben van hiba (mármint gyártóban).
Tavasszal vettem Asrock P67-Extreme4-et mert csak ez volt a már javított B3-as kiszemelt lapok közül elérhető és ráadásul dicsérték is és az se hibátlan UEFI terén.Bármibe találhatsz hibát ha akarsz, én most ezt azért vettem mert fekete
és ezzel maximálisan meg vagyok elégedve, ilyen "szép" lap nincs még egy mint a Giga (és tényleg fekete), de ezen túl is teljesít mert tuning szempontjából is jobb mint a "régim" volt.
-
-
törölt tag
Asus M2N-E, végül is a Bull miatt is vettem az új lapot, na meg mert a régi lap nem tudta az AHCI-t, és a sors fintora, hogy abba a lapba nem tettem bele az SSD-t, amit az AHCI miatt is vettem meg.... hűdebonyolult...
Szerintem veszek még 1 SSD-t, és akkor lesz az asztaliba isEgyébként valóban nézegetem az SSD-ket, és ennek már eggggész jó ára van.
goodboy007 Te most miről beszélsz? Csak elolvastad a kommentet amihez szóltál, vagy csak nekiálltál írni valamit?
-
törölt tag
jó kérdés, de pár hsz-el előrébb már írtam, hogy így visszatekintve kissé soknak tűnik az a pénz amit beleöltem ebbe a lapba, és túl kevés a változás/sebességnövekedés a régihez képest. Már írtam is régebben, hogy ha kell valakinek ez a lap+a memók, akkor vissza is cserélném a régi lapomra, ami még megvan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest