- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Nippon
őstag
Két dolog volt: egyrészt ferde volt a hűtő a DS4-emen. Nem állt egyenesen az északi hídon. Levettem visszahajtottam picit, így tökéletesen felfekszik, kentem alá egy pici Artic Silver 5-öt és láss csodát, most jó. A nagyon melegedő proci oka a rosszul felrakott hűtő volt. Este volt fáradt voltam, elbasztam, na. Levettem, helyretettem most az is jó.
DE, kifogtam a világ legszarabb E6400-as prociját. 3000 fölé 1.45V-tal sem lehet húzni.
Megy is lassan a levesbe.... -
-
westlake
félisten
te aztan csak tudod.. vettel EGY lapot es az megy neked.. nagy statisztika..
magyarazd mar el, hogy mit csinalok szarul..
adott egy ds4-es konfig, amit egy-az egyben atpakolok egy dq6 ala.. mond mar meg, mit kurok el? talan nem szortam eleg mogyrot a mokusoknak, hogy elegge hajtsak a mokuskereket? -
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest