Hirdetés
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
gyári chipsethütö ujrapasztázva 350mhz-en 40C, max feszt adva neki 42, és akkorsem stabil 400-on (csak amig még hideg..)
valamit kell vele kezdeni, bár érdekes hogy Dare2Live lapja ujrapasztázás nélkül 475-ön is bootolt, nemtom mák-e vagy összefüggésben van a ''pasztával''..
-
Achill3uS
nagyúr
feltoltam az F4C-t, semmi kül F2-höz képest, még bios-ban sem látok változtatásokat
a másik ami bosszant hogy 1:1-nél kisebb ram osztás nincs, az én ramom 700 körül szeret alacsonyabb időzítésen menni, de az még csak ~2500mhz.. tudom vehettem volna 6400-at, de erre futottaremélem lesz erre vmi bios még..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
slayer006 #218 üzenetére
igen, de nem az a lényeg hogy mennyi a gyári értéke, ez megy 1ghz-et is
Dare ramja valszeg azért nem indult mert a chip-re volt finnyás, vagy magára a 2x1gigára, nemtudom..
de azért vicces lesz ha a D9-et nem szereti, ami a legjobb tuningchip ddr2-ben, és elég sok 800-ason is van -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Yushchenko #136 üzenetére
hmm akkor lehet h a mushkinom se fog menni
viszont jó tudni h ez csak a baja, vdimm mod megoldja
-
Achill3uS
nagyúr
igen ugyanugy megy, csak ez jött ki elöször, és ez a legjobban ''fapados''
(bár dq6-tal még vannak gondok, de ds4-ben nem fogsz csalódni, ds3 meg sztem azért fasza mert lehet bazinagy chipset hütöt rárakni, mig a ds4-nél a hp van ami nemrossz, de nem tudod mégjobbra cserélni.. ez nálam szempont most)
-
Achill3uS
nagyúr
nem értem a problémádat, a DS3-ról dögivel olvashatsz tesztet és eredményt, a DS4 kb ugyanaz csak heatpipe-al, Crossfire lehetőséggel, +firewire porttal, +2 sata-val, meg asszem módosított déli hiddal, kicsit más elrendezésben, ezért drágább is 5-6k-val. ha ezek közül egyikre sincs nagy szükséged a DS3 tökéletes választás, mivel az eddigi legjobban húzható 965 lapnak bizonyult. nincs miért
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Yushchenko #19 üzenetére
D9-et szereti
-
Achill3uS
nagyúr
csak kicsit tisztázásként, DFI-nek nem lesz 975 alapu LP lapja, az az infinity és már kijött, stabil 500fsb feletti értékeket nem láttam xs-en sem (Conroe-val főleg nem), az Allendale -ek viszont tényleg nagyon mennek benne (valszeg az alacsony szorzó miatt), de remélem max pár nap és kivesézhetem
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest