- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
1face
senior tag
-
xoorti
csendes tag
DS3 at nem volt szerencsém használni, viszont DS4-re már a harmadik gépet raktuk össze 2 hét alatt szervizben. ''Nekem is ilyen van'' Eddig mindenki maximálisan meg van vele elégedve.Kijelenthetem hogy eddig Asus párti voltam csak asus lapom volt. De ez most meggyőzött. Nagyon király lap nagyon tuningbarát. A DS4-nek a szememben 1 nagy hibája van! Ez pedig a hőcsöves hűtés. Hogy a fetekről miért kell nyomorult hidra rávezetni a meleget nem értem. Volt hogy 60 C mértem a bordákon. Most próbálkozunk cégnél valami hűtést eszkábálni, rá, mert hosszútávon félek hogy kinyirja a lapot. Raktunk mindegyik bordára 1-1 4cm-s ventit de nem vált be. Borzasztó hangos lett a gép, és nem voltunk elégedettek a hőfokokkal így sem. Most azon gondolkozom, hogy lerendelünk próbára egy Titán Cpu-ra való vízhűtést '' 5,25 helyre építhetőt''
[link]
és megpróbáljuk ráfaragni arra amin a szép Gigabyte felirat van. Mindig az a legmelegebb. Majd leírom hogy mit sikerült javítani rajta. Dióhéjban ennyi amit el tudok mondania lapról.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Napelem
- Battlefield 6
- Raspberry Pi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest