- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
tokfejke
csendes tag
nos en ugy tudom (de javitsatok ki ha nem igy van) hogy csak azokon a P965-os lapokon mukodik az NCQ ahol az ICH7 es ICH8 csipszettek ''R''-re vegzodnek: ICH7R es ICH8R.
a Gigabyte kezikonyveben (S3 DS3 DS4 sajnos a sima ICH7-8 van megjelolve) miszerint nem tudja.
miert van szuksegem ra (NCQ) feltetlenul ??!!!
En videoanyagokat digitalizalok mar jo par eve es eddig volt egy nagy problemam:ha eppen capturaltam akkor lehetetlenseg volt mas dolgot is csinalni a geppel anelkul hogy framedroppingom (kepkockavesztesem) legyen!! Nos ez a problemam megoldodott a dual core+NCQ parossal. Nekem egy D805 proci ketyeg 3800-an egy ASUS intel edition nforce4-es lapban,de ez sajnos nem tudja fogadni a core 2 duo csaladot amire valtani szeretnek az idei lagzi szezonra.
Aktív témák
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest