- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Matt23
tag
Én is hasonlóképp jártam msi lappal. Csak nekem 2szer cserélték ki. Igaz közben amortizálódott a cucc, mert eltűnt egy ide kábel meg az NB ventivédőrács is rá lett úgy szorítva a ventire hogy az nem pörgött, de legalább kicserélték. A 3. lapot már nem mertem belerakni a gépembe, ugyhogy eladtam
Azóta is hibátlanul megy a vevőnél. Nálam az égést feltehetőleg egy új SATA vinyó okozta, amit visszavittem (egy másik üzletben vettem) először nem akarták kicserélni, de mivel náluk is rossz volt (mert addigra teljesen megadta magát) futottunk még egy kört és kicserélték azt is. Azóta sem derült ki hogy mi volt a baja és hogy az tette tönkre a lapom.
Egyébként meg van vásárlók könyve meg miegymás, mintha itt a PH!-n olvastam volna. Érdemes utána nézni és b@szogatni őket! -
mi az hogy nem cserélték ki?
ilyen nincs
azért van a garancia rá hogy cseréljék vagy javítsák /főleg ha 1-2 nap vásárolt termékről van szó/ én 100% hogy kivertem volna a balhét. szal ha a lap a hibás akkor kötelességük kijavítani.
ha meg a táp vagy más alkatrész okozta háááát akkor már gázos az ilyen dolog /szerintem egy normális boltba azt is meglehetne beszélni/
ha meg végkép nem megy vagy nem akarsz cirkuszolni akkor várj egy viharos éjszakát ahol nagy villámlás van. s ha van lakásbiztosításotok /vagy mi/ akkor szépen be lehet jelenteni/tapasztalat
/ ...de ez hosszú móka
máskor vidd be a géped hogy rakják bele ők akkor, s tuti nem a Te lelkeden fog száradni -
Anonymus23
veterán
jaja ismerős a történet, tudom miről van szó, már az elsőnél is mondtam, hogy én visszavinném, ha kell a táppal együtt, és bizonyítsák be, hogy a tápom a hibás.
vagy bármi mással elcsesztem ennyi. A jogszabály szerint NEKIK kell bizonyítani, hogy NEM rendeltetésszerűen lett használva. Ebbe beleértve a tápot is. Azaz ha a táp tényleg szar, és nem bírja ezt a kiképzést, akkor én mást se mernék rákötni.
Megmondom őszintén - szerencsére - nem láttam még leégett kondit, szal most nem tudom, hogy hogyan is lehetne elsütni a dolgot.
Én azt javasolnám, hogy tetess bele egy másik kondit, és így vidd vissza. Hátha nem tűnik fel nekik a forrasztás. Ha ügyesen csinálják, akkor lehet nem lesz feltűnő.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest