Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• VGYke

addikt

válasz Whynot? #3444 üzenetére

Ha engem kérdezel (másnak nyilván más lehet a véleménye): procit csak akkor érdemes cserélni, ha van egy bika VGA kártyád és játék alatt a proci nem tudja kihajtani, így proci limit miatt gyenge a teljesítmény, vagy pl. film renderelésnél számít az az 5 perc, amit nyersz vele. Nekem Core™ 2 Duo E6600 2,4Ghz, 8800GTS 640MB-os VGA-al és 3GB RAM-al párosítva, játékon kívül nincs gondom a proci sebességgel. Játékban meg a VGA lehet gyenge (na de hol: Crysis nagyon max-on). Én is cserén töröm a fejem, mert jobb VGA-hoz, jobb proci kellene, így táp-VGA-proci triót együtt kellene cserélni.
    Szóval: nézd meg, hogy a VGA-dhoz milyen procit javasolnak. Ha E6300 megfelel, ne cserélj. Gyorsulást RAM bővítés is eredményez, (pl. 1GB-ról 2-re, Vista alatt 2-ről 3-ra)
    Ha mégis a csere marad és igaz a táblázat (nem megy az 1333FSB), sok választás nem marad, amelyiket lehet még kapni: pl. intel Core2Quad Q6600 2.4GHz, vagy 6700, stb.
    2,4 ghz-et azonban a te prociddal is eléred, tuninggal. Szóval rossz embert kérdezel, mert én lebeszéllek a cseréről.

Új hozzászólás Aktív témák