- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
nekem is 8800GTS-em van és nem ártana egy jobb proci. De nem akarok 40e Ft-ért venni 20FPS-t sem. Szal csak akkor cserélnék, ha van egy olyan ár/érték arányú proci, amire éldemes lecserélni a 6300-at. (mostani configom GB-965P-S3, 2GB kingmax RAM duálban, 8800GTS, táp 400 vagy 450W enermax)
Tuninggal 2200-at értem el stabilan, de gyári hűtésem van és nem izgat 1-200MHZ, annyi miatt tényleg nem cserélnék -
hoffman_
nagyúr
A te procid vígan és dalolva kihajtja a 640-es GTS-t
Nekem is volt, és E6320-al 2,8ghz-en nem volt procilimitem. Vagy ha volt is, nem vettem észre. 3DMarkban meg 100 pötyire nem adok, az semmit nem jelent.
Van még szufla a procidban, rángasd meg 3ghz-ra és bőven jó leszel. Azt még alapfesszel is elviszi szerintem
Procit csak akkor cserélj, ha veszel egy 4870 vagy ettől erősebb kártyát és über felbontáson játszol. Egyébként felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Formula-1
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest