- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
Halló, van itt még valaki..?

Érdekességképpen:
Gond nélkül használtam a gépet (DS3 rev. 1, F14, Win7 64bit), amíg csak az ICH8 sata csatlakozókat használtam, hdd-kel és egy dvd-vel.
Aztán áttértem ssd-re, amit a lila (jMicron) sata csatlakozóra kellett kötnöm, mert az AHCI csak azon működik (az ICH8 implementációja nem teljes). Azóta az összes olyan Win-frissítés, ami gép-újraindítással járt, gondot okozott.
A lilára kötött ssd és hdd hibátlanul működik, de az ICH8-ra kötött sata adattároló hdd-k fat-táblája elcsesződött, csak lassan lehetett olvasni, chkdsk, szívás.A legutolsó frissítés előtt adatmentés, majd lekapcsoltam az ICH8-ra kötött hdd-t, ám a frissítés után a windows csak akkor indul, ha továbbra sem kapcsolom az ICH8-ra a hdd-t, és a lan-vezérlő is rendszeresen eldobja a hálózatot. Utóbbi a lan-vezérlő le-/visszakapcsolása után megjavult.
Megoldás: Az alaplap teljes áramtalanítása után az ICH8-ra kötött hdd-kkel is gond nélkül indul a windows... Tehát ez a lap a Win7-frissítések során nem megfelelően kapcsolódik ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest