- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Aktív témák
-
A TAHÓ
csendes tag
Üdv!
Úgy gondolom, hogy a bios tartalmaz még, időpontot illetve verzió számot is, valamint nem azt mondtam,hogy a bios nem dögölhet meg magátol is.
Mivel az információ külső, tehát az importőrtől származik, nem kívánok erről részletes vitát nyitni, míg nem leszek ezen ismeret teljes birtokában.
A nevem pedig egy számomra ismeretlen személytől ''kaptam'', ki ezen jelzővel illetett, egy teljesem más ügyből kifolyólag. Meg kell jegyeznem, hogy ''névadóm'', sem az ügyet, sem engem nem ismert.
Megítélesem szerint az uniós csatlakozás után, minden bizonnyal erősödnek az ügyfelek jogai ( ami nem probléma, a hazai szám.tech. forgalamazók eljárásait figyelembe véve, had ne említsek neveket), bizonyos területeken, valamint az általad említett cég, egyike lesz azoknak, aki el fog tünni a hazai piacról.
Szerintem.
Üdv mindenkinek!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest