- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 10 VI 16
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
Aktív témák
-
A TAHÓ
csendes tag
Üdv!
Úgy gondolom, hogy a bios tartalmaz még, időpontot illetve verzió számot is, valamint nem azt mondtam,hogy a bios nem dögölhet meg magátol is.
Mivel az információ külső, tehát az importőrtől származik, nem kívánok erről részletes vitát nyitni, míg nem leszek ezen ismeret teljes birtokában.
A nevem pedig egy számomra ismeretlen személytől ''kaptam'', ki ezen jelzővel illetett, egy teljesem más ügyből kifolyólag. Meg kell jegyeznem, hogy ''névadóm'', sem az ügyet, sem engem nem ismert.
Megítélesem szerint az uniós csatlakozás után, minden bizonnyal erősödnek az ügyfelek jogai ( ami nem probléma, a hazai szám.tech. forgalamazók eljárásait figyelembe véve, had ne említsek neveket), bizonyos területeken, valamint az általad említett cég, egyike lesz azoknak, aki el fog tünni a hazai piacról.
Szerintem.
Üdv mindenkinek!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest