- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cslala
csendes tag
Csessze meg pedig azt hittem én is hogy támogatni fogja.
-
cslala
csendes tag
Mert nekem az f6 van fenn azt hiszem de nincs vele gondom.
-
cslala
csendes tag
Sziasztok.Melyik a legjobb bios most ehez a laphoz?
-
cslala
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 1 hülye kérdésem mert nem vagyok biztos a dolgomban.
A kérdés az lenne,hogy a memoriákat két egyszínű slotba kell tenni vagy különböző színűbe hogy dualba menjenek.
köszi a segítséget előre is.
[Szerkesztve] -
cslala
csendes tag
sziasztok! nem tud valaki ajánlani valami csendes és jól hűtő CPU coolert?
meg el is férjen a lapon az északi híd hűtöje meg a kondik meg a fetek végett. 630-as procira kéne egyébként. -
cslala
csendes tag
egyetértek gofryval rakj új winfost vagy a hangkariddal lessz baj. bár ne ugy legyen
-
cslala
csendes tag
szia ''cloud_s'' jutottál valamire a hangkariddal?
-
cslala
csendes tag
nekem jó lett volna elöször is az alaplapi csak volt ez a live-m gondoltam berakom ha már van de nem jött össze.azért köszönöm mindenkinek a segítséget és a hozzászolásokat
-
cslala
csendes tag
a live meg az alaplapi hangkártya is halk volt az erősítővel.a live-al nem jutottam semmire azért vettem ki. azt ráakadtam erre a 2 driverre felraktam azt megy frankon az alaplapi most.egyébként én mindig erösítővel használtam a hangkártyáimat. csak most az volt a baj hogy csutkán rákellett tekerni a hangeröt hogy halljak valamit holott már 2. fokozaton rezegnie kellett volna mindennek.
-
cslala
csendes tag
Próbáljátok ki működnie kell. Nálam bejött és működik. Ott a link az elöző hozzászolásban. Sok sikert.
-
cslala
csendes tag
na végre sikerült megoldani a problémát. a soundblastert kivettem helyette az alaplapi megy. leszedtem a gigabyte honlaprol a microsoft bus audio drivert,meg a realtek function drivert. elöző 29mb másik 11mb. elöször a bus drivert kell felrakni utána meg a realteket azt müxik frankon. hangos mint állat.[link]
-
cslala
csendes tag
szisztok. lenne egy problémám. soundblaster live 5.1 hangkártyát raktam a gépembe de nagyon halk.az alaplapit letiltottam a biosban. az elöző lapomban rendesen szólt a live..ha valaki tudna valami tippet adni hogy mi lehet a gond megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest