- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Mákosmetélt
tag
Hi
1. Megnéztem mit lát. egybe látta 80-at a cfdisk. ezért az egyik ntfs partíciót kisebbre csináltam (törlés és új partíció, mivel part magic is egybe látta a 80-at és nem lehetett méretezgetni). ezek után a cfdisk ugyanazt látta, az uhu grafikus telepítőbe épített progi viszont látta a ''virtuális'' partíciókat. Nagyszerű gondoltam itt adtam meg hogy az üres négy g-re csinálja az ext3-at. és perzse párszáz megát hagytam swap-nak és azt is beállítottam. szóval nem (annira) vaktába csináltam, és szívem szerint újrapartícionáltam volna normálisan a vinyót cf-el de se idő se lehetőség nem volt rá, tehát ezt a gány megoldást kellett választanom. De akkor is azt mondta az uhu hogy a 4d-re rakja a genya és erre legyakott mindent.
uhu 1.0 nál jártam már úgy hogy kiírta hogy hibás a merevlemez, jól megijedtem, aztán kiderült, hogy csak nincs több hely neki a partíción. de ezt az elején le sem elenőrizte és a végén se azt mondta hogy helló kevés a hely te gyík!
2. igen szerencsére megtalált dolgokat csak az a kérdés milyen sikeresen tom lementeni.
Köx az infót!
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest