Keresés

Aktív témák

• Mákosmetélt

tag

válasz Hory #10 üzenetére

Hi

1. Megnéztem mit lát. egybe látta 80-at a cfdisk. ezért az egyik ntfs partíciót kisebbre csináltam (törlés és új partíció, mivel part magic is egybe látta a 80-at és nem lehetett méretezgetni). ezek után a cfdisk ugyanazt látta, az uhu grafikus telepítőbe épített progi viszont látta a ''virtuális'' partíciókat. Nagyszerű gondoltam itt adtam meg hogy az üres négy g-re csinálja az ext3-at. és perzse párszáz megát hagytam swap-nak és azt is beállítottam. szóval nem (annira) vaktába csináltam, és szívem szerint újrapartícionáltam volna normálisan a vinyót cf-el de se idő se lehetőség nem volt rá, tehát ezt a gány megoldást kellett választanom. De akkor is azt mondta az uhu hogy a 4d-re rakja a genya és erre legyakott mindent.
    uhu 1.0 nál jártam már úgy hogy kiírta hogy hibás a merevlemez, jól megijedtem, aztán kiderült, hogy csak nincs több hely neki a partíción. de ezt az elején le sem elenőrizte és a végén se azt mondta hogy helló kevés a hely te gyík!

2. igen szerencsére megtalált dolgokat csak az a kérdés milyen sikeresen tom lementeni.

Köx az infót!

Aktív témák