- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
Hory
aktív tag
válasz
Mákosmetélt #1 üzenetére
1. Legkozelebbi telepiteskor MINDIG nezd meg fdisk/cfdisk -el, hogy a linux konkretan milyen es mekkora particiokat lat, milyen nev alatt. Normalis ember nem installalgat csak ugy vaktaban.
2. ext3 formazaskor nem nullazodik ki minden, csak a szukseges teruletek; egy 80G-s vinyonal ez max. par szaz mega lehet. Jo esellyel eszre se fogod venni, hogy tortent valami, ha visszaallitod a particios tablat az eredeti vinyon.
A gond az lehet, hogy a par szaz megat elszorva irja ki a vinyora, szoval egy checkdisk-et mindenkeppen erdemes lefuttatni.
A winxp-fele virtualis particiokrol halvanyan remlik valami, azt viszont hozza kell tennem, hogy az ntfs -nek van vagy haromfele verzioja (NT3-NT4-NT5 mind-mind masik ntfs), szal valszeg csak a winxp-ben jott be ez a feature.
Installnal amugy erdemes linux/dos alol csinalni a particiokat, es akkor nem lesz ilyesfajta meglepetesed. A oregednek meg mondd meg, hogy ha fontos adata van, azt archivalja cd-re, mert a vinyok definicio szerint teljesen megbizhatatlanok (napjaink korszeru oprencereirol nem is beszelve), masreszt install elott amugy is erdemes -legalabb a leglenyegesebb, potolhatatlan dolgokrol, amit az oreged a sajat ket kezevel csinalt- mentest kesziteni.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Mákosmetélt #5 üzenetére
Válogathatsz. Fájlonként vagy könyvtáranként is vaisszaállíthatod őket emlékeim szerint.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Mákosmetélt #1 üzenetére
Próba cseresznye szerintem...
Hálózatra lehet menteni, feltéve, hogy a windows, ami alól a visszaállítást végzed látja a hálózati meghajtót.
Én is csináltam már ilyet. Bár ott meghajtóként is be volt csatolva a másik gép, nem hálózatok/tallózással kerestem ki, szóval lehet, hogy csak így megy. -
ody42
senior tag
válasz
Mákosmetélt #1 üzenetére
hali, nekem is volt hasonlo problemam, igaz en nem NTFS-re formaztam, de a getdataback majdnem mindent visszahozott. Miert akarnad masolgatni?ujra ott lesz a vinyodon, aztan kesz
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest