- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
Mákosmetélt
tag
Kösz a segítséget, sikerült mindent! visszaszerezni.
Királyság ez a program, nem gondoltam volna h még linuxos formázás után is van esély. Sziasztok. -
Mákosmetélt
tag
Hi
1. Megnéztem mit lát. egybe látta 80-at a cfdisk. ezért az egyik ntfs partíciót kisebbre csináltam (törlés és új partíció, mivel part magic is egybe látta a 80-at és nem lehetett méretezgetni). ezek után a cfdisk ugyanazt látta, az uhu grafikus telepítőbe épített progi viszont látta a ''virtuális'' partíciókat. Nagyszerű gondoltam itt adtam meg hogy az üres négy g-re csinálja az ext3-at. és perzse párszáz megát hagytam swap-nak és azt is beállítottam. szóval nem (annira) vaktába csináltam, és szívem szerint újrapartícionáltam volna normálisan a vinyót cf-el de se idő se lehetőség nem volt rá, tehát ezt a gány megoldást kellett választanom. De akkor is azt mondta az uhu hogy a 4d-re rakja a genya és erre legyakott mindent.
uhu 1.0 nál jártam már úgy hogy kiírta hogy hibás a merevlemez, jól megijedtem, aztán kiderült, hogy csak nincs több hely neki a partíción. de ezt az elején le sem elenőrizte és a végén se azt mondta hogy helló kevés a hely te gyík!
2. igen szerencsére megtalált dolgokat csak az a kérdés milyen sikeresen tom lementeni.
Köx az infót! -
Mákosmetélt
tag
Komolyan mondom ilyet még nem szívtam! tök sima volt minden. megmondtam h a 4g-s részre tegye erre kész vége kapok 80g ext3-at.
A múltkor 1.0 uhu-t raktam fel, megmondtam neki milyen csomagokat kérek azt írta 800 mb, erre minden csomagot felrakott.
Meg most is uhu, csak uhu-val szvok ilyeneket. -
Mákosmetélt
tag
Kösz nektek, remélem sikerülni fog, mert sok fontos dolga van ott apámnak.
-
Mákosmetélt
tag
-
Mákosmetélt
tag
ja még valami. Ha sikerülne get data b-vel akkor hálón keresztül át tudom nyomatni másik vinyóra, mert a bent lévő másikon nincs elég hely. vagy nem lehet hálóra menteni?
-
Mákosmetélt
tag
Hali!
marha nagy gondban vagyok.
következő történt: apám akart feltenni linuxot és mivel már jártas vagyok ilyen téren feltettem neki. Csakhogy nem tudom miféle módon volt partícionálva a vinyója (80g) mert hiába négy részre volt, part. magic és linux is egyet látott. xp mind a négy ntfs részt látta.
No hát így nem, tudtam mit csinálni az egyik partíciót letöröltem és kisebbet csináltam xp alatt. a többi megmaradt. + csináltam linuxnak is egy 4g-set és swapnak is persze xp alatt mert lin továbbra is egybe látta. persze se formázás semmi nem volt xp alatt csak megcsináltam a két linuxnak szánt partíciót. Aztán már linux alatt (uhu) meg tudtam mondani hogy arra a 4g-s részre rakja amit neki szántam. ok meg is értette,de ma vettem észre hogy az állatja az egyész 80g-re ext3-at csinált. és persze swap-ot.
??? ahogy nézegettem úgy jött le, hogy a windows valami virtuális meghajtót csinált a 80g-ből és azon belül csinálta a partíciókat. nem pedig direkt rakta a 4 ntfs partíciót a vinyóra. Szóval csak ő tudta hogy az egy 80g-s ''logikai'' részen belül van 4 ntfs, minden más prg úgy látta h egy 80g-s re van partícionálva.
Remélem érthető voltam...
A kérdés a következő: vissza tudom - e nyerni az adatokat a régi ntfs-ről??
Most get data back-el próbálkozok.
Nem tudom az ext 3 csak bizonyos dolgokat gyakik le formázáskor vagy az egész korongot lenulázza??
Kérlek segítsetek mert apám idegrohamot fog kapni
Köszi, üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Netfone
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest