- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
komyka
tag
válasz
Thrawnad #11875 üzenetére
2016-tól minden évben az adott évi ACAD-el dolgozok, de még egyszer sem sikerült AC-n belül a három alapgombon kívül megnyekkenteni bármelyiket is, teljesen mindegy milyen egérrel próbálkoztam. És volt azért pár. Most viszont a G102 höz a Logitech gaming software egészen jól működik.
-
Kowax
tag
-
törölt tag
válasz
Thrawnad #11830 üzenetére
Lassan tíz éve nyüstölöm, hurcolom magammal mindenhova:
https://prohardver.hu/hir/cyborg_mmo_7_ujabb_szupereger_szuletett.html -
Parson
addikt
-
kpityu2
őstag
válasz
Thrawnad #11759 üzenetére
Az alapvető koncepcióbeli különbség a kettő között.
ACAD-ben rajzolsz egy adott méretű vonalat és a vonal akkor olyan hosszú, a méretezéssel pedig csak lekérdezed a hosszát.
SE-ben viszont rajzolsz egy vonalat aminek határozatlan a mérete addig, amíg fel nem teszel rá egy méretet (pontosabban egy méret típusú kényszert) ami beállítja a hosszt.
A műhelyrajznak pedig külön fájltípusa van, aminek létrehozására külön menüpont van. Egyszerűbb ha végigmész az első 2-3 leckén akkor érteni fogod a koncepciót, meg, hogy hova kell kattintani. :-) 43 év meg nem olyan sok ebben a szakmában. -
Kicsipampam
tag
válasz
Thrawnad #11759 üzenetére
Ha végigcsinálod az öntanítókat, állítom 1 hét alatt képbe kerülsz. Felejtsd el az AutoCAD metódust, itt a parametrikus világban pont ellentétesen csináljuk. Úgymond nyomj egy reset-et a fejedben, akkor pillanatok alatt szintre hozod magad. Ahogy egyszer perfag tanár úr vezényelte: csinálni, cselekedni nem beszélni róla.
-
perfag
aktív tag
válasz
Thrawnad #11753 üzenetére
Jézusom, melyik elvetemült egyetem az, amelyik még mindig a v20-at használja?
Értem én, hogy az volt az egyik legkiforrottabb, legstabilabb verzió, de könyörgöm, most éppen a v32 az aktuális, SE 2020 néven, 3d nyomtatással, szimulációval, generatív tervezéssel, reverse engineeringgel
És milyen tanintézmény az már, ahol nem mutatják meg a rajzkészítést? -
Kicsipampam
tag
válasz
Thrawnad #11751 üzenetére
Minden un. középkategóriás szoftvert nagyon könnyű tanulni. Ha AutoCAD-es vagy, akkor Inventor, de még jó alternatíva lehet nálad a Solidworks, Solid Edge. Ha ezek közül semelyik sem a stílusod lehet tovább keresgélni Creo, Catia, Nx, TopSolid, SpaceClaim, Fusion. A direkt modellezést szerintem egyenlőre ne, csak ha már megy a hagyományos mód.
-
perfag
aktív tag
válasz
Thrawnad #11330 üzenetére
v20? azt hiszem azt a verziót szerettem legjobban, kiforrott, stabil volt - de az már 10 éve volt!
az ST10-ben a Beállítások menüben a Megjelenítés fülön van egy jelölőnégyzet: Fordított zoom irány, ezzel lehet megfordítani, hogy a v20-ban is ott van-e, nem tudom, lehet, hogy e felhasználói igénynek valamelyik későbbi verzióban tettek csak elegetmegjegyezném, hogy a rajznál (2d) és a modellezésnél (lemez, 3d és szerelés) külön el kell elvégezni ezt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged