Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
addikt
Szerintem a Rhino-val nem járnál rosszul. Átmenet a CAD és a látványtervező progik között. Ráadásul olcsó. Amit a Rhinoban megtervezel, azt gond nélkül exportálhatod IGES, vagy STEP formátumba. Én is használom kiegészítő progiként. Ha egy nagyon zűrös, széteső modellt kapok, akkor a Rhino-val szoktam gatyába rázni. Ha szétnéztél a honlapjukon akkor láthatod, hogy elég látványos dolgokat lehet vele összehozni.
Ha ragaszkodsz az ipari CAD-hez, akkor épp a szóban forgó explicit modellezőprogik (CoCreate, Spaceclaim) amelyekre szükséged van. De ezeknél a tervezés folyamán lesznek bizonyos kötöttségeid a műszaki követelményekből kifolyólag. Nem húzhatsz csak úgy egy vonalat, amerre tetszik.Talán tegyél egy próbát a CoCreate-el, ha már ingyé van.
-
Keddkem
csendes tag
Szia!
A Creo környékén vannak új érdekes forma- és koncepció tervező eszközök. Ezeket nézted már?
A 2D-s koncepciós applikáció ingyen letölthető. Videó:
[link]A 3D-s felületgyurma meg benne van a tervező csomagjaikban, úgy hogy a felületet azonnal körbe tudod építeni, fel tudod használni gépészeti környezetben: Megmunkálható, jó minőségű felületet készít. Videó:
[link] -
törölt tag
Amennyire tudom, leginkább járműiparban felületmodellezés = CATIA. S annak is pár speciális modulja, body in white, shape, társai. Ha tényleg designfelületek létrehozásáról van szó, A minőségű flületekret teremtve. De itt már nagyon óvatosan kell nekifutni annak, milyen modulokkal, milyen parancsokkal dolgozol gyakorlás közben, mert nem minden parancs minden eleme érhető el minden modulban, így ami kézre esne neked, az lehet pont nincs a cégnél. S néha nagoyn hasznos parancsok vannak kiherélve pár alap lincenszbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest