- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
ram 128+256, de sajna egyenlore semmi nem elado, utana ha esetleg elado lelnne a 256 kb biztos nem, mivel azt nem reg kaptam apumtol, mer neki uj gepe lett, szoval azt vissza kell adnom
el is felejtettem hogy odairtam hol lakom, hat ez van...
nezegetem a tesztet, es latom a coolink tapok egesz dicserve vannak, raadasul van 10 meg 8 k ert is, ez meggondolando -
Gyuri16
senior tag
lehet hogy erdekesen fogsz ram nezni, de itt szamtech dolgot sose vettem/vetettem, csak cd-ket (20Sk~120Ft). Van ComputerABC, LogiSys, meg mittudomen, inkabb nagyvarosban (esetemben Pozsonyban) vegyel.
ja es mibol erezted hogy szlovakiabol vagyok, kiejtesembol?
[Szerkesztve] -
Gyuri16
senior tag
a tesztet megmutatom apumnak, aztan majd lesz valami, ert o hozza, nem kell felteni.
arakat nem nagyon akarom nezni magyar kiskerben, mivel nekem szlovakiabol lesz, raadasul nagykerbol.
amugy a gari az hogy mukodik tapnal? Szoval ha elviszi a fel gepet, akkor megkapom az osszes olromlott resz arat, vagy hozzamvagnak egy masik olyan tapot? -
Gyuri16
senior tag
lattam sok tapos topicot, de keves embernek volt igazan baja tappal, marmint hogy elvitte volna a fel gepet. Nekem idaig (mar ket eve) van egy noname 200W os tapom, es nincs problema vele. Tudom, hogy egyszer lesz, aztan sirathatom.
Masik dolog, nem en veszem a gepet, hanem apum. Nem kapok minden honapban uj gepet (lathatod a mostani sem valami uj) , most igen, igy olyat akarunk osszerakni, ami megallja a helyet egy ev mulva is. Es hat a penz az veges.
Arakban nem vagyok otthon, de szolok apumnak, hogy nezze meg milyen tapot vesz. -
Gyuri16
senior tag
koszi, sajna nem tudok tapot cserelni, szoval kihuzom egyenlore a cd irot is. De hogyhogy csak most jelentkezett a baj, mar regota megy a gep.
ja ha mar tap, uj gepbe mekkora tapot ajanlotok (a64 3000+, gef 6600gt agp, 512 ddram, valami alaplap, 120gigas seagate marad, meg dvd, meg cd iro + halozat)? -
Gyuri16
senior tag
esti up
-
Gyuri16
senior tag
a gep indulasakor bejon a kek kepernyo, mindenki altal gondolom ismert szoveggel. Lejjebb tanacsolja, hogy bios frissites, es hogy biosba disable-zzem a memory caching meg shadowingot. Meg:
SCSIPORT.SYS - adress F75C3B232 base at F75CA0000 Datestamp 367d83e4
d333dvs.sys
rola van szo:
oprendszer: Windows XP Prof.
alaplap: ECS K7S5A
proci :AMD Duron xp 1ghz
ram: 384MB (sdram)
graf: nVIDIA GeForce2 Ti (32MB)
hdd :120 GB seagate barracuda + 10 GB WD (ezt mar kiszedtem)
+ DVD olvaso + cd iro
az egeszet egy 200W-os tap hajtja. Gondoltam kicsit keves, igy amikor mar sokadik restartra sem akart indulni akkor a 20gigas hdd-t kihuztam. Azota 2-3 restart utan elindul.
Mi a problema, tenyleg kell bios update? Ebbe a gepbe mar nem lesz semmi uj veve (tap) mivel nemsokara lesz uj gep.
Segitsetek legyszives
elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest