- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Azért majd írd meg, hogy milyen árakon tudod megvenni a cuccokat!
Kíváncsi vagyok!
(Pl. ha megtehetném azonnal Szlovákiában lennék mondjuk mobilelőfizető: ég és föld.
De nem tudom PC-ben hogy vannak, pláne a nagykerek... Lehet, hogy ugyanaz?
A fenét...
(SK rulez!
)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Hát én is csak CD-ket/DVD-t vettem kb., de gondoltam, hogy vmikor megnézegethetném a barátnőmnek hiányzó 256MB SD-RAM-ot...
Apropó RAM! Neked milyen felosztásban vannak, és nem eladó belőle véletlenül 256???
Pozsonyban
Az már nem esik útba...
mibol erezted hogy szlovakiabol vagyok, kiejtesembol
Lakóhely: Révkomárom. Csak ebből. -
DigitXT
félisten
szlovakiabol lesz
Ezt egyébként megéreztem...Amúgy pont holnap utazok ott át...
ha elviszi a fel gepet
Pont ez a lényeg egy jó tápnál: nem visz el semmit!
megkapom az osszes olromlott resz arat
Nem, sajnos, egyáltalán: ilyenben ne is reménykedj, az ilyen túlfesz dolgok mind a ''nem garanciális probléma'' tárgykörébe tartoznak.Pont ezért érdemes jó tápot venni: a géped védelme érdekében! Szóval ha meghal netán - mert még a legmárkásabbakkal is előfordulhat ugye bármi, csak ritkább -, akkor kicserélik, és amit kapsz valszeg kiszolgál a gari végéig hibátlanul. Vagy már az első. Elvégre a gyártók sem hülyék, nem véletlen adják rá azt a garit.
a tesztet megmutatom apumnak
Fog érte szeretni...
Amúgy Révkomáromban milyen jó számtech kiskert ismersz? -
DigitXT
félisten
keves embernek volt igazan baja tappal
De legalább ezt a cikket olvasd el, légyszi! Megéri!Bővebben: link
Nem kapok minden honapban uj gepet
Hidd el, sokan vagyunk ezzel így!Én másfél éve még P1-en toltam!
Aztán sikerült megugranom, és azóta csak fejlesztgettem: 2005-ben nem fogok!
olyat akarunk osszerakni, ami megallja a helyet egy ev mulva is. Es hat a penz az veges.
Teljesen megértem az álláspontod, én csak azt szerettem volna tanácsolni, hogy alapból vegyél normális tápot, mert akkor nem lesz gondod vele: egy Enermaxra pl. 3 év gari van simán, vagy egy Chiftecre akár élettartam, stb: megéri. De ha nem ezek, mert persze vannak mások is, akkor is legalább nézd meg a tesztet, biztos találsz benne jónak kinézőt, vagy vmi tápos topikban ugye.
Arakban nem vagyok otthon
Sok dolgot megnézegethetsz pl. itt: Bővebben: link
Mindenképp állíts össze magadnak egy listát, hogy pontosan mi lesz, és akkor a helyi üzletben mennyi is, mert apudnak sem mindegy, hogy mire számíthat! (De ha ő tudja, hogy milyen gépet kell venni, akkor oké, csak láttam már csúnya tápokat csicsás házakba szerelve, és pl. elsőkézből: az orrom előtt füstölt el unokatesóm gépe - nagyon laza a srác, szétkapta a tápot, kicserélte a pukkant kondit: a gép ment tovább -, illetve a másik unokatesómé végleg leégett, kapott egy ezrest az alaplapjáért a benne lévő anyagok miatt.Ja, a ''kondis'' unokatesómnak most a harmadik tápja van a gépben: valóban nem vitte az egészet, királyság, de nem lett volna jobb mindjárt egy normálisat vennie? Mondjuk 3x6eFt az 18eFt = Enermax, egyszer sem hal(t volna) meg...
-
DigitXT
félisten
az enermax az 2x k nal kezdodik
Nem igaz, csak a nagyobb darabok! 375W-os (az se kicsi) 19K, asszem...
az meg eleg sok
Amit írtál, hogy veszel új gépnek, az is elég sokba kerül: én félteném! Mennyit költesz rá? 100K-t? (Egy kicsit hasra ütöttem.) Spórolsz a tápon 10-et, oké, de arányaiban, nem annyira: ha valami pukkan, esetleg lőttek a 100K-nak...
nem hiszem hogy nagyon markas
Hát pedig rengetegen szajkózzák, hogy a tápon nem szabad spórolni, és megvan rá a jó okuk: én sem véletlen cseréltem le a 300-as Codegenem: még nem pukkant el, csak...(Oké-oké, az is lehet, hogy még ki is bírta volna sokáig, de valahogy kezdett aggasztani a feszkóival, meg a ventifordulatszámingásával...
)
Szoval ha gagyibb akkor inkabb 400?
Az a gond ezzel, hogy a gagyibb 400-as kevesebbet tud, mint mondjuk egy Chieftec 350-es. Viszont az utóbbi már nem is 19K, csak 13-15 körül van!
Amúgy rengeteg tápos topik van, és most nézem, hogy tag vagy, szóval ezt akkor már biztos mind tudod, de azért gondoltam megosztom ezt a két gondolatot, bocs ha nem segítettem.
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Legalabb egy 350Wattos markas (pl Enermax), vagy 400Wattos.
Ezen az oldalon ki tudod szamolni, hogy mekkora tapot kene venned a gepedhez.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged