Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- iPhone topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Messze nyolcezer fölött!
Aktív témák
-
törölt tag
Van már ilyen kérdéssel foglalkozó topic. Fagy a gépem, illetve kilép a játékból!
Ezt zártam.
-
Andreja
csendes tag
Hello! Kaptam egy új gépet ami gyorsabb mint az előző volt. És egy haverom átrakott a kérésemre pár cuccot a régi gépemből az újba. Néha lefagy azóta a gép. Más baja nincs. Nem tudom miért fagy le
Azért mert két vinyó van benne? Vagy más miatt? Windows xp-s a gép. -
DaNeE9411
csendes tag
Sziasztok!!
Lassan már egy éve észleltem a problémát, és már eléggé idegesítő. A lényege az hogy a gép fagy, két fajta:
~Vagy csak a böngésző, az egér mozog, a Windows dolgozik, de ha megnyitok valamit már a Windows is fagy.
~Vagy minden fagy.Újra telepítettem, semmi, elvittem szervizbe, újra telepítették, semmi, bevizsgálták Hardverileg, semmi. Ráadásul azt mondták hogy náluk nem fagyott semmit pedig még a BF-al is játszottak rajta. Azt mondták hogy előfordult már olyan hogy valamelyik ki vagy beviteli eszköz okozta. Kicseréltem mindent, semmi... És már eléggé idegesít a dolog engem...
Fagyások: Windows indítás, Windows betöltése(nagyon sokáig elnyúlik), Illetve sokszor úgy általában is.
Van hogy pár MP-re van hogy percekre. És még egy érdekesség: A HDD írás visszajelző a gépházon folyamatosan világit. Felvettem a WD-vel a kapcsolatot azt mondta futtassam le a programjukat. Nem talált semmit. Azt mondták akkor nem lehet a HDD-vel gond. Az még idei év végéig garis.
Tippek, megoldások? Valaki hasonló probléma?
Előre is köszönöm és Üdv
DaNeE
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért mert két vinyó van benne? Vagy más miatt? Windows xp-s a gép.