- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3512 üzenetére
És lettél?
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3476 üzenetére
Matematikailag...
Blizzard+Prototype vs Wanderer+Viridescent.
Feltételezzük, hogy fejlővéseket adunk le, tehát az 100% crit a charged lövésre. Ilyesformán a viridescent crit chance-e itt "lényegtelen" A prototype másodlagos statja kb 20% a Blizzard Set2 10% sebzést jelent. (feltételezzük, hogy a serleg cryo damage-t tartalmaz) ez így 30%.
A Wanderer 35%-al növeli a sebzést, tehát ezt a kört megnyerte.Mivel fejlövést adtunk le a prototype további 20%-al növeli a robbanás erejét, ami kb 6000-7000 sebzés töblet. A viridescent passzívja meg átlag 200-at ad hozza.
A következö charged lövésbe már bele számít ez a +20% is.
A viridescent 27%-os crit rate-je valamivel nagyobb, mint a a blizzard 20% ( kivéve, ha esik az eső, mert akkor az 40%)
----
Most nézzük azt az esetet, hogy a wanderer mellé is prototype-ot használunk, ez esetben a koronába crit chance-er kell tenni damage helyett.
Szemben áll 30% crit chance a 20-40% crit chance-el és a 60% crit damage-dzsel. ( Ha nincs más crit damage bónusz, akkor ez a 60% kb 50%-ot jelent.Lövésnél:
Wanderer +35%
Blizzard +10% +50%Robbanásnál:
Wanderer +20% +35% +(90%*0,5) = +135%
Blizzard +20% +10% +(150%*0,4) = + 110%
Blizzard+eső +20% +10% +(150%*0,6) = 150%A robbanás mindkét esetben kb 50% krit eséllyel rendelkezik.
A blizzard krites sebzése kb 30%-al nagyobb.A Burst esetén már nem érvényes a Wanderer 35%-os bónusza. viszont a melt +7% a superconduct +24%
A blizzard meg mindenre 10%-ot ad.
Konklúzió: a prototype a legjobb 4 csillagos bow neki.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3482 üzenetére
Mondjuk engem nem igazan erdekelne, hogy 28k vagy 30k, ez mar csak ilyen hogy ha mar lehet akkor legyen a jobb alapon rakta be.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Nyilván nem mindegy hogy mik vannak benne, de ebből a Wandererből pont sikerült egy elég fasza setet összetákolni
-
F34R
nagyúr
válasz
Es az mindenkire jo?
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3472 üzenetére
Őszinte leszek.
Én 3 féle setet raktam össze neki. A cryosat, ezt a wanderert, meg felesbe a cryos és a elemental burstos (nem jut eszembe a neve), és szinte nulla különbséget tapasztaltam...
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3472 üzenetére
A cryo set esetén meg nem kell crit chance-re áldozni, mehet minden pofátlanul a crit damage-re.
(Bow: Prototype Crescent) -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3468 üzenetére
És az a set szerinted jobb is Ganyunak?
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3434 üzenetére
Az a baj, hogy kikoptak a könyvet használó karakterek a csapataimból.
Ningguangot egy ideig húztam, de elengedtem, Succrose hébe-hóba még beugrik, meg Barbi a második csapatba ha épp nagyon kell, de ennyi. És persze könyvből van forge-oláshoz való alapanyagom is kettő, aminek megint csak sok hasznát fogom venni...Jó lenne ha ezeket is át lehetne alakítani más fegyverhez való alapanyagra.
Durva, hogy a bejelentkezésekért 10 wish-t fog dobni a játék! Ez idáig a legértékesebb Paimonos cucc. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3419 üzenetére
Ha már huzogatsz, legalább vonulj félre
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3409 üzenetére
Nekem bejöne a stilusa, de annyira nem. Keqingről "lebeszéltek" itt, és a második Pyro nagyon kéne. Megvárhatnám Klee-t is, de ő egyszerüen irritál a "lálláláááá"-jával
-
Ghostface
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3399 üzenetére
Köszönöm!
Valami ilyesmikre gondoltam én is. Elmentem ezt a hsz.-t és akkor lassan neki fogok majd ezek alapján farmolni ha a karakter felhúzásokkal kész vagyok. -
csuzda
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3394 üzenetére
Tényleg... Azt hittem, hogy ha az oldalon be tudom őket aktiválni akkor még nem használtam fel... De most játékba lépve látom, hogy mindegyiket felhasználtam már
Mindegy, lehet valakinek új
-
Ghostface
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3366 üzenetére
Köszi a részletes infót!
Egyelőre még nem döntöttem el pontosan hogy fog majd kinézni a két csapatom, még tesztelgetem őket, van akit még szintezni is kell, de valami ilyesmire gondoltam:
1. Razor, Xinyan, Noelle, (healer), Albedo (support)
Itt Albedo csak pakolgatja a virágot, így sok crystalize van, szinte állandóan van a másik 3 karakteren valamilyen pajzs, ami a resonance miatt + 15% attack.
2. Beidou, Diona, Xingjou vagy Xiangling, Jean (healer)
Itt gazából csak arra megyek, hogy minél több elementál reakció legyen. Diona és Xingjou inkább csak support, Beidou, és Jean pedig dps és heal. Jean healje ugye az attackján múlik, szóval minél nagyobb üt, annál nagyobbat is healel.
Rajtuk kívűl még van Fischl, Bennett, Traveller aki talán használható.
A maradékot, Barbara, Amber, Sucrose, Lisa, Kaeya, nem igazán használom, nem nagyon jöttek be. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3342 üzenetére
Ha 400.000-t koltenek ra akkor sem lenne meg mind
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3342 üzenetére
Sok gacha játékkal játszom mobilon, szóval tudom én, csak itt ez olyan furán jött ki. Sebaj, hamarosan kiderül minden.
Komolyan gondolkozom rajta, hogy még egyszer rápörgetek Ganyu-ra. 74 wish-el már elég rizikós, de talán egy utolsó belefér... talán nem lesz baj... csak egyetlen egy... -
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3336 üzenetére
Szerintem idővel kikerülnek majd a standard banner hősök, illetve cserélődnek. Talán, én logikusnak tartom. Ha máskor nem is, de új zónával illene.
Viszont most felmerült kérdés bennem. Igazából már múlthéten, csak mindig kiment fejemből: Keqing ugya standard banner karakter, de most lesz sajátja is. Itt 50%-al eshet ő, 50% esély standard banner-esre. Ez azt jelenti, hogy lényegében 60%, hogy ő esik? És ha ő esik, honnan tudod, hogy most ez eventesnek vagy standardnak számít? -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3234 üzenetére
Végül mégis csak rászántam magam.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3206 üzenetére
nekem az is eleg lenne ha a 4* bol lenne constellation annyit meg megerne. 150k eleg durvan hangzik.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3203 üzenetére
4k bol? nha kivancsi leszek erre. ha masra nem tapaaztalatra jo lesz.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3198 üzenetére
En lekaratèznàm a helyedbe :D
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3193 üzenetére
Szerintem lesz későbbiekben 4* karakter, csak most kifogytak. Eddig két zónát kaptunk, és ezekből már a legtöbb karakter elérhető. Mikor jön új zóna, ott kapunk majd sok új szereplőt, és majd őket szétosztják 4 és 5 csillagosokra őket. Biztos nem maradnak meg csak a jelenlegiek, mivel ők már egyeseknek C6-osak is. Valamint lesz majd ugye várhatóan újra Venti és Klee, ide is be lehet suvasztani új 4* karaktereket, hogy akiket ezek nem érdekelnek, majd őket akarják megszerezni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3193 üzenetére
Kell a pénz, így terv szerint 2-3 hetente hoznak egy újat, ráadásul próbálják elég faszán variálgatni, hogy aztán lehetőség szerint a lehető legtöbben fizessenek. Mivel általában 60-70 nyitásonként ad egyet (1-2 mákot leszámítva), így ingame kb lehetetlen kitermelni annyi primot hogy akár a felét is meg tudd szerezni, ezért ugye nem marad más mint a VISA kártya
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3181 üzenetére
AR45 vagyok, direkt maradtam itt, bár lehet megérné már lassan fentebb lépni, mivel a farkas és többi boss is lemegy simán, dungeon szintet pedig nem befolyásolja. Úgy voltam vele, hogy előbb felhúzom többi karakterem is szintre, de ez sikerült is 75%-ban már: Fischl, Mona és Zhongli is lvl80, Xiangling lvl60 csak, fegyvereik közül pedig Zhongli dárdája lvl70, többieké lvl80 (Xiangling használja az 5* Jade polearmot, amit majd Hu Tao örököl). Mondjuk lvl90-re egyiket se akarom húzni még, az túl sok nyersanyagot igényel, de a lvl80 ascend beleférhet.
Artifact az egyedül ami kutyául áll, Fischl-nél minden maxos, de többieknél hébe-hóba.Ez sajna ilyen, dungeon farmolásból jönnek azért a 3* darabok amiket felhasználok.
Felveszek én mindenkit barátnak majd akkor, jövőbeni eventeknél amúgy is el kell a co-op majd, vagy a csereberére. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3181 üzenetére
Addig van 4 AR szintlepes...
es szinte sirnak a karaktereim az Artifactert.
Mondjuk azt mar tisztan latom, hogy a Constellationt nem uszom meg ingyen.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3170 üzenetére
Megvan, de csak ennyiért nem fogom felhúzni (lvl20-as). Healel annyit, hogy a büntető sebzést túlélje?
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3131 üzenetére
Akkor viszont csak 24 wish telt el, szóval messze a pity.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3125 üzenetére
Ha jól értem, ha nekem most 20 wish kell a következő pityhez akkor jó eséllyel lehet benne akár két 5 csillagos is?
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3125 üzenetére
Akkor most nekem megint uborkaszezon jön... Kár, mert egy Mona még jöhetne.
Harcra mondjuk nem biztos, hogy használnám, de felfedezgetni szimpatikus lenne.
Bár Diluc szereti az ázott ellenfeleket 10+ ezres sebzésekkel szárítani.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3116 üzenetére
Igen? Akkor szolhatnal az enyenek, hogy kapja ossze magat, mert szetcsapjak mint a xart.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #3107 üzenetére
Kijavítám magam, Ganyu nem a legjobb support cryo, még mindig Kaeya vezet az élen.
Kijött JinJinx és Tuner analízis videója és megcáfolták a redditorokat
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3107 üzenetére
Olyan számokat írtok, hogy én kezdem úgy érezni a Fischl és melletti csapatom a fasorba nincs. Azért ő lvl80, fegyvere is, artifactok is türhetőek (persze nem a legjobb) de pár ezreket sebzek csak, felhúzott íjjal alig sebzek 3k fölött. Igaz ezek a pár ezres sebzések darlódnak folyamat, de biztos gyengébb mint az említettek. Mona-t most húzom, tegnap meglett BP lvl50, és megvettem a pass-t hozzá, jött a Solar Pearl fegyver. Még artifactokat passzintom neki, kíváncsi vagyok mennyire lesz erős így.
-
Ghostface
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3101 üzenetére
Most összeszedek minden primot amit csak tudok, és utolsó nap elköltöm az egészet hátha jön Ganyu... Ha nem akkor most egy darabig szerintem úgyse wishelek.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3101 üzenetére
En meg Zhonglit kb kihuztam otodikre. Azota meg semmi nem jon. Mondjuk nincs is Primom
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3096 üzenetére
Oh szóval az AOE DMG még visszahat a célpontra is.
Én azt hittem hogy a célt eltalálva "robban" szét és sebzi a környezetet, de akkor a darabok okoznak igazából AOE DMG-t.
Na ezt meg kell majd még egyszer néznem a test run-on.
-
Ghostface
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3094 üzenetére
Nekem tegnap 79.-re beadott egy Jean-t... Nem maradt szinte semmi primom. Amit még össze tudok gyűjteni a banner végéig abból megpróbálom még egyszer, de szerintem erről lemaradok...
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3094 üzenetére
A dupla charge nem csak annyiban különbözik hogy területsebzése van?
-
wierra
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3091 üzenetére
Különösen a vak lány nézte a tájat.
Addig nézte, amíg meg nem látta.
Bocs, magas volt az labda. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3062 üzenetére
Kíváncsi leszek a többire, mert itt mindenki (sokan) küzdenek a jobb pontért, aztán a maxhoz meg ugye alig kell 3K pont
Egyébként én is próbáltam tegnap, de nekem mindig a "lebegünk fél órát, és köpködjük a gömböket kifele" attackot nyomta, és meguntam -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #3057 üzenetére
talán az lenne, ha nem kéne mindig ki/be lépkedni, és újra beállitani
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3057 üzenetére
Nekem 3800 valamennyi, de a minden pipától olyan messze vagyok hogy fáj
A 3 perces limitnek nekimentem vagy 6szor, de a legjobb próbámhoz még kellett volna vagy 3 sec...a többihez meg még 1 perc -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3043 üzenetére
Most gonodlj bele, hogy sokaig Amber volt csak tuzes, nagy nehezen rahuztam egy Bennett-re, meg az Abyss altal megkaptam Xianglinget. Es sajnos igaz hogy vicc szegenyke.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3030 üzenetére
Az ilyen videoktol vagyok rosszul.
12x annyi idot kellene eltoltenem Genshinben hogy hasonlo karakterem legyen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3030 üzenetére
AZ enyém ilyen biztos nem lesz
Ma megpróbálom 80ra felrántani, aztán elkezdek kiszedni neki valami artifact setet, és meglátjuk mit tud -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3024 üzenetére
Nekem beadta Zhonglit, o az egyetlen 5* karakterem, de velemenyem szerint xar sem er jelenlegi formajaban. Ugy hogy ott van a tobbi nem hasznalt karakterrel Asylumban.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3003 üzenetére
Primogemre gondoltam
ezerbol lassan egy liter benya nem jon ki.
-
slimG
tag
válasz
jonnyjoker01 #3009 üzenetére
Első 10esre megjött, első dropként. Már a meteor narancsban fénylett, kislányként üvöltöttem, hogy 'Lehendario, lehendario!'
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2899 üzenetére
euro dollár lesz ott inkább a ludas, de az áfa sem kevés
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2907 üzenetére
Igen PC-n regisztráltam.
Illetve ami még esetleg befolyásolhatja hogy én Iphone-on tolom nem androidon. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2904 üzenetére
Hetek óta artifactokat farmolok kb minden resinemmel, és még egy olyat se kaptam amire azt mondanám hogy nah, ezt aztán le nem cserélem
A +40 resin gyakorlatilag semmi..ahogy azt fentebb is írtam, ugyanakkor szerintem már túlvagyunk az ilyesmin hogy "elvből nem veszek ilyet, hogy lássák nem nézhetnek madárnak".
Egyrészt totál egyet tudok érteni, és igazad is van, de amíg emberek több ezer, vagy több tizezer dollárt költenek bannerenként, és teszik ezt 2 vagy 3 accounton, addig a te elköltött vagy épp nem elköltött 5 dollárod nemigen téríti őket észhez...sajnos.Rohadt drága kb minden free to play játék, és lehet mondani a Genshinre is hogy nem pay to win, de miért ne lenne az? Igenis az, mert hát lehet ugyan játszani full ingyen...kis taktikázással ki is lehet szedni a kívánt karaktereket, de constellation híján (free játékosként 5 csillagost constellationozni kb lehetetlen), a karakterekben rejlő potenciált nem lehet kiaknázni. Példának okáért, ha jól látom a 3. és az 5. constellation minden karinak a +3-3 szint 1-1 skillhez. Hát már az hatalmas boost tud lenni.
Mióta a játék megjelent tolom...minden alkalommal levertem Dvalint és ma kaptam az ELSŐ plume-t tőle...ez kell ahhoz hogy Diluc skilljét +6 fölé tudjam vinni..
1 skillt, egy szinttel feljebb, és ez telt majd 4 hónapomba...
Ehelyett ha kidroppolnám még kétszer, akkor kapásból 10es lenne a skill...
A fegyvereket meg sem említem, amihez szintén kell 5 ugyanolyan...Mi ez ha nem pay to win?
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2904 üzenetére
Alapvetően igen, de telefonon szoktam megvenni, így nem kell még egy plusz helyen megadni a kártyaadataimat.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Árfolyam, meg ki hogy számol. Nekem PS-en ugye csak a Sony saját boltján keresztül lehet, ott pedig 1.909 Ft a napi 90 primogemes csomag. BP pass pedig valami ~3.700 Ft körül van.
Ez a napi 40 resines csomag amúgy nem tudom, kissé felemás. Aki sokat játszik, haladni akar annak jól jön. Bár árban nem a legjobb, hiszen primogemért is lehet venni resin-t, igaz az ugye fixen napi 90. (azt beszélik, hogy többször megvehető lesz és így többször 40 / nap, bár ezt lehet korlátozzák végül, kicsit durva lenne pl. 10x40 resin akár naponta)
Normál resin-tól külön számolódik és halmozható is valami 1900 darabig, tehát lehet hétvégére gyűjtögetni őket. Ez annak jó aki hétköznap keveset tud játszani, hétvégén viszont ráér. -
wandor0930
aktív tag
válasz
-
Sirandrish
legenda
válasz
Ráadásul csak amolyan tessék-lássék megoldás lenne, mert azért 40 resin, az kb semmire sem elég.
+1 domain vagy boss...persze ha nagyba gondolkodsz, akkor havonta +30, de így sem érzem elég erősnek.. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2859 üzenetére
Dekafa
Akkor inkább kiszedem a többi cuccot -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2843 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2843 üzenetére
Mert melyik mit tud?
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2834 üzenetére
Hát ha a tüzes sebzéstől lenne erősebb, abba mi lenne a poén?
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2795 üzenetére
Wow meg is nézem holnap. Köszi
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2795 üzenetére
Ezt majd én is megnezem ha szabadnapos leszek
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2789 üzenetére
Láttam,többször említetted már, hogy artifactokat szedsz össze a mappon. Ezek a helyek sima "noname" artifactokat dobnak nem? Ezekkel előrébb vagy, ha igen, lehet énis elkezdem őket gyűjtögetni.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #2789 üzenetére
Szerintem ezt nem lehet éles határokkal megállapítani. Viszont nem is fontos ilyen szempontból, mivel a casual alatt azt értem, hogy mindenki számára elérhető szinte minden. Azaz a kezdő karakterekkel is végig vered egész sztori szálat, nincs az mint máshol, hogy elérsz egy pontot ahonnan nem jutsz tovább ha nem vagy megfelelően erős. Persze itt is kell azért fejleszteni, de lássuk be, semmi nehézség nincs benne. Az end game tényleg ennyiről szól, hogy ugyanaz amit tegnap leütöttél könnyen, ma nehézséget okozzon a magasabb WL miatt, de mégis boldog vagy mert nagyobb számokkal játszol már.
Viszont ez a rész már nem casual ugye.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2775 üzenetére
Ha jól tudom talán Június körül fog érkezni az új terület?
Addig megdöglünk az unalomtól -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2747 üzenetére
Nem akarok én milliókat sebezni egy hiperszuper kombóval, csak használható karaktert akarok
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #2749 üzenetére
Azért az se mindegy, milyen szinten nézzük. End game-ben, ahol ugye már nagyon nyersanyag igényesek a fejlesztések lehet tényleg nem annyira problémás a szintlépés. Ebben a helyzetben kicsit nehezebb a WL szintlépés, cserébe csak kicsit jobb a loot, ez van. Majd ha emelkedik a szintkorlát, akkor javulni fog a drop is.
Én most megint megmaradtam kicsit gyűjteni, AR35, WL3-al, de már Fischl 70-es, többiek 50-esek, és Fischl fegyvere, valamint Xianling polearm-ja (egyetlen 5 csillagos fegyverem) is 70, így tényleg ideje szintet lépni. Leütöm ma a farkast, aztán nekiugrom. Lehet megint 2 szintet ugrok (WL5-re), mivel majdnem 100k XP-m van elrakátorozva. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2745 üzenetére
Hát nincs, ez így igaz, mert mindenre nem marad "munició"
De igyekszem őt is boostolni picit -
csuzda
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2673 üzenetére
Jó tudni, hogy nem kell minden nap etetni a rókákat
Szívós állatok, kibírják
Új hónap jött, a boltban Xiangling és Fischl a 2db havi megvásárolható hős. Gyorsan bevásároltam belőlük, mert se az előző hónap (Barbara, Kaeya) nem fogott meg, se az azelőtti. Bár akkor lehet még nem volt elég Masterless Starglitterem.
Ha már Fischl-nek csak 1 constellation kell, hogy erősebb legyen neki Oz és nagyon elgondolkoztam, hogy Sucrose-nak is jó lenne az 5. C, mondom pörgetek annyit, hogy megkapjam ezeket.
10. nyitásra: The Widsith
19. nyitásra: Benett
22. nyitásra: Dragon's Bane
23. nyitásra: Benett
33. nyitásra: Chongyun
39. nyitásra: Benett
43 nyitásnál álltam meg, mert elfogyott mindenem. Ebben volt talán 3db 10es pakk, a többi egy darabos nyitás. A két fentebb említett karakterem nem fejlődött tovább, de lett egy nagyon erős Benett-em (C5) és Chongyun lett az első max Constellation-os karakterem (persze a travellerem után). Szegényt ideje lenne lvl 20-ról tovább húzniEz még annyira nem is bosszantó, mert Benettel nagyon jól jártam. Viszont ez: [link]
Ez enyhén szólva is pofátlanság a játék részéről... Múltkor valaki kiakadt, hogy milyen rossz drop, hogy chunk-nál jobb felemelkedés követ nem ad a játék. Az indított el bennem egy gondolatot, hogy elkezdem vezetni a bossok jutalmait. Ha a fragmenteket, chunkokat, gemstone-okat kifejezzük sliverben (pl: chunk = 3 fragment * 3 sliver, azaz 9 sliverrel ér fel) akkor elég szégyenletes képet kapunk a játéktól.
20 alkalomból 16szor rosszabb dropot kapok mint 1 chunk! 2 alkalommal kaptam gemstone-t, aminek örülök, de hogy 1szer kaptam chunkot az vicc... Egyszer előfordult, hogy 3 fragmentet kaptam, mellé 1 slivert, így az a 4. alkalom, hogy jobb a loot mint 1 chunk... A képen látható, hogy 14szer mentem az electro hipo-ra, és abból 151 slivernek megfelelő követ kaptam. 6 gemstone kell 80->90re, az 162 slivernek felel meg. 109 slivernek megfelelő kő kell 1->80ig, de ettől tekintsünk el.
1 karakter felhúzása 80->90re: kell hozzá kb 16 boss leölés, ami gem költés nélkül 4 teljes nap. Hozzá tartozó könyvek kifarmolása 3,6 nap. Vagyis picivel több mint 1 hét felhúzni egy karaktert. 8 karakternél ez 2 hónap, vagyis 4 teljes abyss ciklus. 1 karakterem van 90-en, és a mostani abyss-ra fel tudok húzni még kettőt... Azt is csak azért, mert könyvet kevesebbet kell farmolnom a battle passnak köszönhetően. És még artifactot nem farmoltam, se talent könyvet... Siralmas.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2673 üzenetére
Nekem egy hiányzott, ami az volt hogy egy csónak mellett egy lyukat kellett "megnézni", és adott egy ládát amiben volt. Kicsit büszke vagyok, mert az összes többit magamtól találtam meg..
És ezt is megtaláltam volna ha jelezte volna a térkép -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2656 üzenetére
Nah megnézem akkor nekem mennyi van, ha az a max
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2621 üzenetére
Mi, hol merre meddig? Minden kell!
Ebből is látszik mennyire számítottam arra hogy valaha megkapom... -
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2621 üzenetére
Én is úgy vettem észre, hogy napi, de én szorgoskodok. Mostanában többször futottam ki a mora-ból is, úgyhogy inkább nem vásárolgatok fölösleges dolgokat, mert ha az elfogy az kellemetlen, mert szinte mindenhez kell.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2614 üzenetére
50k
Gratulálok -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2612 üzenetére
Pont ezaz...ilyet a kedcvenceimre se kapok
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2605 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2605 üzenetére
Ha azt mondom hogy 2 is van belőle? Nekem pont nem kéne ugye, mert Ningguang is csak egy sokadik kari...
Nah de akkor az ATK kell, az a lényeg -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2602 üzenetére
Solar Pearl is van, de Skyward Atlas is, szóval gondolom akkor azt kellene erőltetni.
HP ennyire fontos neki? -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2568 üzenetére
Ningguangról egy kis leírást adhatnál. Mire érdemes fejleszteni, milyen artival, ilyesmi
-
Ghostface
senior tag
válasz
Én nem olyan régóta játszok(50-60-as karakterek AR35), nem tudom mennyire releváns a véleményem, de nálam Albedo nagyon jól működik. Csapatomban ott van Noelle is, így megvan a geo resonance. Minden harcot Albedoval kezdek, lerakom a virágot aztán Razor, vagy Xianyan skilljét használom, és így folyamatosan van mindenkin valamilyen pajzs, tele van a föld kristályokkal, ráadásul a virágot elég jól lehet pakolgatni sűrűn, és így a Burst képessége is nagyon gyorsan újratölt.
#2571Mike
Ha ez az a harc dragonspineban amire gondolok, akkor figyelni kell folyamatosan a kis melegítő oszlopokat, mert állandóan változik, hogy melyik működik... és igen ha leverted a két robotot akkor jön a harmadik nagy.Ezt a kardot is tudom ajánlani ha megtaláljátok, Phys. dmg-t ad, nekem több mint 200 ATK-t dobott Xianyanon:
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Engem Ganyu nem érdekel, van már íjászom is meg jegesem is.
Albedo érdekesebb, szintén Ningguang mellé, de a Geo bónuszt ugye pajzs alatt kapják szóval én olyanban gondolkodom akinek a képessége pajzs mint Noelle vagy Zhongli hogy ne legyek csak a kristályokra kényszerítve, szóval őt is elengedtem.
Xiao meg meglátjuk milyen lesz, szeles karim még nincs, és bár ő sem az az igazi szeles - nemtudom hogy tud-e reagálni bármilyen elemmel is - egyenlőre nekem tetszik.
Viszont nekem igen messze van a pityem is 10 vagy 20 nyitásom van, illetve legutóbb én Childét kaptam szóval garancia sincs úgyhogy gyűjtögetek serényen, szerencsére ő még később jön csak úgyhogy van időm.
-
válasz
jonnyjoker01 #2566 üzenetére
Jah, csak az meg fagyos vidék, ott állandóan elesek
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2566 üzenetére
Valaki majd biztos leteszteli de azért a dupla physical dmg bónusz nem tűnik rossznak.
Nameg ha 5re refineolod akkor már szerintem a passzívja is elég jó lesz. -
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2563 üzenetére
Más téma
Megkönnyebbültem kicsit azt hittem 4db Strange Tooth-ért fog adni 1db Vitalized Drgontooth-ot, de szerencsére 4ért 4et ad.
Nem mintha lenne lándzsás karim, de azért jobb felkészülni, Xiao videók alapján bejövős :D -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2556 üzenetére
8 karakter azért is jó mert mindenhova más kell. (abyss engem totálisan hidegen hagy, mégis vagyunk 8-an: Aether, Barbara, Bennett, Razor, Zhongli, Chongi, Fischl, Qiqi - igaz Qiqi még alig van fejlesztve)
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2556 üzenetére
Amíg van egyéb tennivaló annyira nem vagyok ráfeszülve, de azért persze érdekel.
8 kari annyira nem tűnik soknak, most is van 4 80on meg 2 70en, mindig jön valami új mint legutób Keqing aki kitessékelte a 80as Razort a csapatból, szóval annyir nincsen elmaradva egy második csapat sem. -
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2553 üzenetére
Így van, 45-ön vagyok, 46on ha megcsinálom a szintlépő küldit.
Ha AR50nél ez változik annak nem örülök, lehet nem lesz akkor nálam hosszú életű a játék, de egyenlőre azért bizakodom -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2553 üzenetére
Zhongli-t eppen behuztam meg 1.1 idejeben.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2545 üzenetére
Nem mert nem nézem, pont erről beszélek.
Minden nap csinálom amihez kedvem van, illetve amerre visznek a napi küldik(hamár ott járok).
Amikor van 3 condense resinem akkor esetleg rá szoktam nézni hogy aznap mit érdemes farmolni, ha van ami kell akkor megyek oda, ha nincs akkor artifact.Az utolsó 1-2 darabnál szkott előfordulni hogy ránézek mire van szükség, de folyamatosan gyűlik minden.
Nem vagyok ráfeszülve hogy húdehülyevoltam tegnap lehetett volna farmolni, majd meglesz jövő héten.De mivel mindent szedek folyamatosan, nem csak szintlépés előtt kezdem el így nem nagyon van ilyen gondom. -
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2541 üzenetére
Nincs vele gondom ha neked ez jön be, vitathatatlanul ez a leghatékonyabb, de nekem nem menne.
Ha lista szerint csinálnám nekem az olyan munkaszagú lenne, nem azért jönnék fel hogy szórakozzak/kikapcsolódjak hanem mert le kell farmolnom az XY domaint. 1-2 hét alatt biztos hogy oda jutnék hogy ahhoz ma nincs kedvem inkább fel sem lépek. -
Jumbozorz
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2541 üzenetére
En is lista párti vagyok. Szeretem effektíven csinálni, amit csinálok. Szóval+1
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2490 üzenetére
Parttalan vita, szóval inkább egyél egy bejglikét
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2478 üzenetére
Körülbelül...30 perc alatt kiüritettem a shopot én is
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2478 üzenetére
általánosságban mondtam, nem konkrétan erre
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2365 üzenetére
Igen, akik már 3 hónapja tudták hogy mikor mi fog jönni
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2272 üzenetére
AR42 vagyok (azért csak ennyi mert egy ideje nem csinállom a napikat mert 1500 xp-t ad) de még egy tonna mellékküldi nincs kész, a városi reputációm is csak 4-es, és a kezdetektől játszom vele napi szinten (igaz nem 5-6 órát)
-
Jappán
tag
válasz
jonnyjoker01 #2272 üzenetére
Resin elköltése? Mire? Hogyan?
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2267 üzenetére
Összesen nekem olyan 5-6 esett...az összesből összesen.
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2258 üzenetére
a korábbi vásárlások bizonylataival gyönyörűen megfogható kié az acc
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2234 üzenetére
van akinek kell ilyen, más meg elvan, majd lesz valahogy, nem siet sehová. mint pl. én
ej ráérünk jövőhéten -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2228 üzenetére
Utoljára talán 20 éve vettem ennyire komolyan játékot, hogy még jegyzeteket készítettem hozzá
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2228 üzenetére
én úgy nézek rá, hogy telefonos játék elsősorban
ott meg ez teljesen természetes
emlékszem a summoners warban egy ifritet lefarmolni is egy hónap volt, plusz kellett neki vagy 15 képességpont amiből hetente volt egy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest