- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #8001 üzenetére
Catch tekintetében szintén zenész.
Ha Dilucra érted, akkor szerintem igen.
Habár alapjában véve jóval kevesebb DPS-t tud kitólni magából, mint Hu Tao vagy Yoimiya, cserébe viszont erősebbek (és gyakoribbak) a melt reakciói. (A skilljén nincs ICD) Illetve velük ellentétben folyamatosan fenn tudja tartani a pyro unfusiont.Persze nem árt mellé egy shield support az interupt ellen.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #7966 üzenetére
Ganyunak a Glacier and Snowfieldet gondoltad? eleg komoly lesz az a cucc is. Vagy mar a meglevokbol akar raakaszthatoda Wanderer's Troupet is. Nekem pl Yanfei-re is az kerult
Ugyanez
az a baj nekem is a Deathmatch van mert a Favonius Lance nem sebez annyit
viszont a Catch meg sehol sincs. Addig marad rajta ez. Melyik fegyvert hasznalod Keqingen? hyperinvesztalt ha C6
es R5 Jade Cutter, vagy a Mistsplitter van nala.
Azert csak Archon Shogun, nem lehet xar.
Egyelore nekem 6/8/8 a talentje. 9 fole nem akarom vinni.
#7965xeon forever
Jah, lattam mar eleget, de sajnos valakirol le kell vegyen a Noblesset.
Meg nincs Crit-rates Ijjam sem. -
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #7942 üzenetére
Tudom, jo a domain csak a piecek szarok
viszont igy a "gladiatort" lehet farmolni nem kell bossokert sovarogni erte. Lehetseges, sok mindent meg szoktam banni.
#7943 Shiro
Nekem meglett a talent materialja, viszont en toltam mint a felorult a story questet. Most megint kellene neki, viszont mar dream solventem nem nagyon van, es tokonszurom magam ha ugy adja mint Childe (pont nem azt ami kellene Shogunhoz)
Nahigen, kiadja a patchet vegig kell rushold, jon a kovi patch uj terulet ismet; majd mikor Inazuma teljes akkor csak pangas van egy evig. Sadge. Mar a fam is eleg jol al, a Reputation is meg kell egy het es az electroculusokat tudom keresni iranytuvel
Oraban kb 500h decembertol. Penzben nem annyira sok, marmint nah lehetett volna mast is venni belole.#7945 Sordoran
Meg maga a Catch sincs meg, nem hogy a refinementjei
A Chasm mihez kapcsolodik? Sumerut vezeti fel, vagy csak egy ilyen atvezeto kis terulet? Abban remenykedem hogy a Dendrorol tobbet is megtudunk A nagy terulet elott.Az a baj hogy, hogy meglatom milyen lehetne, es nalam milyen kb mindig igy festek >>>>
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Sordoran #7949 üzenetére
Ganyu csak szimplán tetszik és elég vad DPS, ahogy néztem.
De lehet nem agyalom túl, nyitogatok mindent is, fegyverek is kellenek úgyis mert még elég gyenguska vagyok. Most nézem standard bannernél 68-as pity van már. Remélem valami fegyver esik, mert azokkal nagyon csehül állok. Boldog lennék, ha lenne abból is egy 5*-os végre -
fpatrik17
senior tag
válasz
Sordoran #7947 üzenetére
Szerintem menj rá Xingqui-ra, bárhogy variáltam a csapataimat, ha őt kihagytam, nagyon észrevettem a hiányát...
Ez a C2 meg nagyon jó, nem tudom neked hogy áll.
Megmondom őszintén, így, hogy a The Catch R5-ig simán felvihető lógatással, és jelen banner alatt esett már 3 Xiangling, úgy vagyok vele, hogy megkockáztatom, hogy 70-ig elviszem a banner pity-t C4 Xiangling, illetve Sucrose hiánya miatt. Megnéztem és pontosan 55-nél járok. Viszont megmondom őszintén elég szomorú lennék ha Shogun-ra elmenne a 100%-om. Egy esetleges Ganyu rerun-ra inkább megtartanám, vagy bárki másra.
Más:
Közben elkezdtem építgetni Jean-t is, megadva neki a tiszteletet, mint első 5*-os karakteremEgyre jobban tetszik, főleg ez a Charged attack + Skillel double fall damage dobálózás nagyon vicces.
Még más:
Közben felmerült bennem egy kérdés. Ti hogyan állnátok neki a helyemben az artifact farmolásnak? Először main DPS, aztán Supportok?
Mert azt nézegetem, hogy lehet nem is Yanfei-t kéne feltápolni, hanem mondjuk Momiji-Dyed Court Domain-t farmolni megállás nélkül, az dob Gladiator alternatívát mindenkire IS (akár Rosaria, Beidou, Fischl, Jean, Ningguang, Noelle), meg Emblem of Severed Fate-et, ami kb az összes burst supportnak jó. Jelenleg kb 50 körüli Fragile Resinem van.Akiket tuti fel szeretnék tápolni:
1. team: Yanfei, Xingqiu, Bennett + (Sucrose ha esne)Ezután meg majd eldöntöm melyik irányba menjek keményebben:
a) Rosaria, Beidou, Fischl, Jean
b) Ningguang, Noelle, Jean -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #7942 üzenetére
Pont ez az, hogy az elején vagyok. S fene a Mihöyóba, hogy hónapokig (na jó most csak másfél) várat a kontenttel, te meg told le pár óra alatt.
Inkább hagyom a bossszokat a hétre. A BP így is meg lesz, a szárnyaknak kell még vagy hat hét, és a Catch se pár nap.
Artifact
Nem feltétlen rossz az ATK%. Ha ER-es lándzsád van akkor az ATK-ATK-Crit a legjobb választás. (Igen gobletbe is. Persze kivétel lehet, ha az electro gobletnek nagyon jók a sub statjai, esetleg így is sok az ATK-d )Egy pro tipp ezzel kapcsolatban. Múltkor kalkulálgattam egy kicsit és az jött ki, hogy akkor az ideális a sebzés, ha az ATK% és a DMG% aránya a 2:3 közelében van.
Vagy építsd Full EM-re. Rohadt vicces, hogy minden is képes aktiválni az E sebzését,ráadásul mindoig triggerként működik. Szóval ez esetben Xianling és Mona, ideális mellé. S persze igaz ez Sucrose-ra, Ventire, Kazuhára, és Sayura is.
(Amit viszont sajnálok, hogy a 0,9s-es trigger a partira vonatkozik és nem az adott talentre)
--------
F34R #7940
Ne add el, mert nem ér annyit az acountod.Egyszerűen jóval kevesebbet kapnál érte, mint amennyit ráköltöttél. Legyen az pénz vagy játékóra. -
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #7935 üzenetére
imo meg mindig a jo artifact/talent upgrade jelenti a sebzes forrasat. nah az elso nalam kuka. masodikkal jol haladok, csak a weekly boss kell hozza. persze en is latok perfect artifactal (vannak akik az eletuket szentelik ezek vadaszasaban) C0 is jo de nem kicsit latni a kulonbseget C6 al szemben.
Tegnap talaltam egy oldalt ahol lehet venni es eladni is.
nem tudom mennyit erhet. -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #7931 üzenetére
Gyakorlatilag csak most kezdtem..
Most az egyszer rámennék a fegyverre, ha mellette nem egy úgymond "értéktelen" lenne.
Egy Song of Broken Spine csábító volna.
EgyébkéntFelbukkant a láthatáron egy másik neki való 4 csillagos polearm is -
nonsen5e
veterán
válasz
Sordoran #7935 üzenetére
Szegény Yoimiya sem kapott semmi buffot, pedig aztán az tényleg a föld alatt van teljesítményben 3 kilóméterrel elásva.
F34R: Valóban, leginkább illegális, de gyakorlatban ha nem személyesen találkozol a vevővel/eladóval, ahol a pénz ellenében a másik fél megkapja az accountot / hozzá tartozó e-mail címet / 2FA cuccokat / minden potenciális adatot aminek valaha köze volt az acchoz, akkor csak egymás jóindulatára vagytok bízva, hogy nem-e fogja a másik fél supporton keresztül visszaszedni az accját.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #7933 üzenetére
Nekem kicsit csalodas Baal, van egy energy rechargos polearm de nem az igaz.. Yae szerintem eluszott nalam. Ha a szokvanyos dps akkor van Crir Rate-s es Crit dmg catalystom is.. viszont ha energy recharhe stat es pl elemental dmg bonus vagy burst boost passivja lesz azzal semmit nem tudok kezdeni. most 70 adta be Shogunt. haromnal meg Qiqit
kerdesem lenne meg ide, hol lehet accountot ertekesiteni, es hogy mukodik?
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #7931 üzenetére
menj mar... 3 nap? a kurva eletbe nem lesz meg pedig jol jonne mert igy fing szegeny Ei dmg-je.
ma kihalasztam vagy 8-at. de ha igy haladok max egy het mulva lesz csak esedekes.
kossz mihoyo.
A mostani abyss felbaszott 30 * es valamiert nehezebbnek erzem mint a multkor volt. -
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #7927 üzenetére
Multkor megirtam hogy a trial karakteres dungeon tetszett csak kellett volna erosebb karakter, Peldakent felhoztam Xiaot es Ganyut.... lasd beraktak.... azert ez ertekelendo Albedot nagyon akarnak pedig "csak" OP-eb Geo traveller. Lehet eloszor Xiao rerun az update masodik fele Ganyu. 2.3 ban Yae es Thoma masodik feleben meg esetleg Hu Tao rerun. -
Shiro
senior tag
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #7920 üzenetére
Annyit irtak hogy az idaig meg nem jelent karakterek (Yae, Goro, Thoma) 2.2 -ben jonnek. Ugyanezen oldal irta hogy 2.2 rerun Ganyu es Albedo. Szoval ez is fifty-fifty. A terulet az varhato volt, de nekem kicsit igy is kuszak a szigetek. Addigra nem farmolok ki mindent mire kibovul
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sordoran #7895 üzenetére
Én többször újraindítottam mire sokadik alkalommal sikerült.
"Meglepő", de egyik ismerősöm pont ott szerencsétlenkedett.
Mindketten megjelenés óta játszunk, talán ragadt már ránk annyi hogy beálljunk az egyik helyére
Valszeg valami bug lehetett, mert mondom, pont úgy csináltam sokadik alkalommal is, mikor egyszercsak meglett.. -
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #7877 üzenetére
En meg ott nem tartok. Igy is eleg rusht toltam magamhoz kepest. eddig Shogun lvl 70. Talent lvl 1-6-6 de erzem hogy keves lesz a materialom hozza. Sarabol esett egy C1, Xiangling immar C6, Jott Sucrose C2, Bennet C4, A kis Sayut is bedobta egyem meg
Es a Aki elbaszta az egeszet az Qiqi C0
-
törölt tag
válasz
Sordoran #7868 üzenetére
Raiden C0, Sara C6 volt a cél. Türelem terén hát nem mondom, hogy Yoimiyánál nem lágyultam el, de folyamat megerősítettem magamban, hogy Raiden "Eula mellé kell, Eula mellé jó lesz"
Egyébként előbb számítottam egy "nem Raiden - Raiden - nem Raiden" felállásra 5 csillagosok terén, mivel 50/50-el vágtam bele, 16-os pityvel. 1 Raiden - 2 Keqing, mondjuk.
De aztán ebből lett a "Diluc - Raiden - korai Raiden - Mona" felállás.
Raiden C2 meg csak amolyan "ha a csillagok is úgy állnak" elgondolás volt. De az már nem fog beleférni, mert Mona volt az utolsó nyitás. Tehát jelenleg a pity 0.
Csak aztán ugye Sara pont az elején adta magát nehezen, így mivel a közeljövőben más karakterre nem tartok igényt, csak össze kellett hozni azt a C6-ot
Archon Questet majd szintén hétvégén fogom megcsinálni, erre a 3 napra bőven lefog kötni a Thunder Manifestation ütögetés. -
fpatrik17
senior tag
válasz
Sordoran #7733 üzenetére
Erre elfelejtettem válaszolni.
Köszi a tippeket!
BP-ből behúztam a Serpent Spine-t. Annyit változtattam, hogy Razor helyett Beidou-t kezdtem el húzni. Megnéztem pár videót róla és sokkal jobban tetszik, mint Razor. Nagyon bejön, hogy meg kell tanulni az enemy attack patterneket és a timing-ot a skillel, ha kemény karaktert akar az ember. Ráadásul később is jól jön, ha kívülről fújja az ember a támadásokat, itt pedig rá vagyok kényszerülve. Eddig ezekre nem igen figyeltem.
70 körülire felhúzom Beidou-t, meg Fischl-t és elkezdem Jean-t is. Kövi BP-ból pedig megkapja Ningguang a Solar Pearl-t, és akkor a Geo (Noelle, Ning) párost is turbózom picit.
Amúgy a hétköznapi mindenes team -> Yanfei (mainDPS), Rosaria (Phys build), Xingqui, Bennett így is nagyon szerethető. Mint vas a késen, ütvág mindent
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #7791 üzenetére
Az hogy nem lesz erős enyhe túlzás.
Ja de mégis
Mivel kicsikét hasonló a mechanikája, mint Yoimiyának (A skillje cryo infusiont ad a nyilainak) a szemléltetés kedvéért. (F2P, Rust, Shimenawa) Yoimiya 9K DPS-re képes a Skillje nélkül. Annak hatásával pedig 22K DPS.
Ezzel szemben Aloy a ]skill buffjával hoz 7K-8K DPS-t[/L -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #7787 üzenetére
Akkor ez így csúszott, ha már elkezdtem.
Na szóval kezdem érteni, hogy PS-n miért nem szerettek íjjásszal játszani.
A HZD-ben emlékeim szerint azért jobban működött.
(Bár a robot t-rex nem kezdett el össze vissza ugrálni, mint itt a geovishapok és egyéb monstrumok)
S ha már Aloy. Megy a mémelés hogy tönkre vágja a lore-t.
Nade az csak bennem merült fel, hogy miért Cryo Archer?
Holott az alap fegyvere egy lándzsa. S a saját törzséből kiindulva (Nora) inkább a Geo-hoz állna közelebb. Vagy ha a tech páncélt is ide vesszük, akkor akár Anemo is lehetne.
Ja és tudni fogja-e használni a google lens-et (vagy mi volt a neve?)
Oké, hogy hasonló mechanika, mint a vision sight, de azzal fel tudtad fedni az ellenfél gyenge pontjait.#7788 F34R
Sima liba! -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #7762 üzenetére
Én nem szoktam ilyenek miatt panaszkodni...
Azért inkább panaszkodok, hogy semmi hír nincs a blue protocol felöl, mikor adják ki végre, remélem nem àlltak neki genshinezni, és elverték a fejlesztésre szànt pénzt. -
Sordoran
addikt
válasz
Sordoran #7756 üzenetére
Találtam fb-n kis leírást,
az alapján a bal oldali csávó (Sasayuri tábornok) az halott, a középső (Chiyo) valóban megküzdött Baal-al (miután megfertőződött az elméje) majd veresége után eltűnt, a jobb oldali pedig szintén eltűnt, de minden bizonnyal meghalt (Kitsune Saiguu), az ő emlékei alkották meg Kazari-t akivel a Sacred Sakura Cleansing Ritual world quest alatt találkoztunk. -
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #7733 üzenetére
Én Chongyun-t csak azért nem zárnám ki, mert abyss-ba azért sokszor kellhet a jeges karakter. Én mindig rakok mindkét csapatba egyet. Főleg electro fatui ellen nagyon hasznos, meg a vizes herald is jóval könnyebben blokkolható velük.
#fpatrik17
Ha Ningguang-gal akarsz foglalkozni, akkor mellé nagyon jó healer lesz Noelle a geo buff miatt. Meg hát Noelle-t is fel lehet olyanra húzni, hogy csak na.Viszont ha őt is aktívvá teszed, akkor neki a whiteblind claymore az egyik legjobb, az is craftolható fegyver. Meg hát ugye a pajzs azért elég sok helyzetet tud menteni.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #7714 üzenetére
Biztos a pàlinka miat XD
Én most Sayunak próbàlnàm be a japàn claymore kardot. Esetleg van vele vmi tapasztalatod?Esetleg màsnak?
Van egyàltalàn értelme vagy jobb a kínai claymore lvl90 r5- re kimaxolva?
Most r3 és màr van egy újabb craftolàsi lehetôség, hogy r4 legyen...Ja par hónapja màr BP-zek ezekkel szerencsére tisztàban vagyok màr.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #7693 üzenetére
Marmint Hu Taora gondolsz? Hat igen, egyedul a Pyro es Cyro Archon lesz szerintem DPS. de ez sem biztos. Aszondja ma a Sakura fa, hogy ebben a verziban ennyi a max tovabb nem tudod.
tehat lvl20. kovetkezoben is kb ennyi lehet, es meg kapunk egy kis dlc-t remelem Inazumabol es teljes lesz a kep.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #7669 üzenetére
Nem irtam el. Primogemet hasznaltam mikor mar nem volt resinem. (Semmilyen formaban.)
kb napi 100 primo volt. Igen, Yoimiya, Fischl, Mona, stb ok aranyosak, Beidu szerintem jofej, a tobbiekkel sincs problema. Szerintem nem veletlenul ennyire fenhejazo. majd kiderul. Te is olyan leszel mint az egyik streamer aki mindig leveri Tartagliat. -
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #7666 üzenetére
Haat nah igen, viszont most abba a helyzetbe is vagyok; Shogunt kihuznam nem tudnek raadni egy epkezlab artifactot. Emblem of Severed Fate 0 azaz nulla ertekelheto esett az elmut ket hetben.
Kicsit felbasz, hogy sok primogemet elkurtam a domainekre es lehetett volna tobb karakter is; de akkor meg AF nem tudnek rajuk pakolni. Nem jo ez sehogy. Yae egyebkent felkeltette az erdeklodesemet.
Most ha jol gondolomThoma, Yae velunk, Shogun egyelore ellenunk, La Signora egyertelmuen ellenunk, es ugy nez ki hogy Ballader ala Scaramouche is. #7652 Sirandrish
Meg csak az, de en vagyok olyan hulye vegigszenvedem -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sordoran #7659 üzenetére
A horgászás nagyon érdekel, de csak ha lesz értelme a halakat nevelni...sajnos attól tartok nem lesz, de azért megadom a lehetőséget neki, kíváncsian várom.
A dupla jutalmas kristály...ha egy év alatt nem tudodd meggyőzni a játék hogy megvegyek, akkor ezzel sem tud meggyőzni.
Jobban örülnék egy méginkább bővített BP-nek, vagy csak szimplán több szintnek, mondjuk 60.. -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #7644 üzenetére
Ja tudom "középkoru" és dögös. A 22 nekem mindenesetre túl fiatalnak tűnik a kategóriához. (Persze ebből a szempontból Jean sem az)
Legalábbis úgy tudom, hogy kb a 30-as éveinek második felétől lehet egy nőre azt mondai, hogy milf.#7641 xeon forever
Bocs megfelejtkeztem Ganyuról. -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #7604 üzenetére
Mi F34R-el toltuk végig. Úgy siman ment, egyedül nekem is szívàs volt. Kellett a 2x pont rendszer a kàrtyàkhoz. Viszont igy volt dmg rendesen. Hullottak mint a legyek.
A nagyok közül talàn 2-t tudtunk így is csak lepusztitani.
Mondjuk én màr nem fogok vele singlbe szorakozni, max coop moka. Tetszik, hogy meg kell dumalni milyen taktikat hasznaljunk.1900 utan leszek online, megprobalhatnank egy 4-es coop bulit.
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #7536 üzenetére
Mondjuk azt hogy a whalek miatt ingyenes a jatek. legfokepp a kianiaknak koszonhetjuk. viszont kurvanagy a kontraszt, mar arrol kezd az ember lemondani hogy C6 special kari. En az Artifactokra es a Talentekre jobban ramennek, csakhat elobbi kaszino, utobbi meg miami. 160 resin lopikula, perfect artifact meg f2p szinte lehetlen. Azota nem is nagyon esett jo miota nem erre szorom a primogemeket.
#7540 Sirandrish
Tedd hozza hogy IMO.. mert nem mindenkire igaz.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #7536 üzenetére
Ez sajnos félig igaz: "nincs olyan tartalom amit nem élvezhetsz ki pénz költése nélkül".
Mint irtam bemákolhatsz egy earlyt f2p, de lehet éveket kell várnod(Lásd Ganyu) mire a banner megint megnyilik, és ez a sajnos a fizetősnek is fenn áll, mert lehet 2*90 kellene, hogy meg legyen és a 100 dodos csomag az csak 50 Wisht ad önmagában tehát ha kiveszzük az egyenletből a 50/50-et akkor 300 dodoról van szó. (Itt most csak az elkölthető valós pénzt számoltam bele matekba, persze lehet a játékban is gyűjtögetni)
Abban 100% igazad van hogy ez luxus kategoria fizetősként pénzben f2p időben, ha rendesen tolni akarod, ha nem akkor meg elég fapados... -
fpatrik17
senior tag
válasz
Sordoran #7456 üzenetére
Köszi nektek, így már minden egyértelmű!
Úgy lesz, ahogy írtad ráhúzunk és imádkozunk hogy ne a Yoimiya pottyanjon
Mivel még eléggé az elején járok a 10 wisheket se bírom összevárni, úgy imádom egyesével ellövögetni és izgulni mi esik.A fent sorolt karakterek pedig nem sokat mondanak, én meg csak akkor látok át egy karaktert, ha már kijött és megnéztem róla legalább egy 10 perces guide-ot, hogy mire lehet képes milyen build mellett. Ilyen meg úgynézem ezekről nem mostanában lesz, szóval megyünk tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest