Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Tudom, jo a domain csak a piecek szarok
viszont igy a "gladiatort" lehet farmolni nem kell bossokert sovarogni erte. Lehetseges, sok mindent meg szoktam banni. #7943 Shiro
Nekem meglett a talent materialja, viszont en toltam mint a felorult a story questet. Most megint kellene neki, viszont mar dream solventem nem nagyon van, es tokonszurom magam ha ugy adja mint Childe (pont nem azt ami kellene Shogunhoz)
Nahigen, kiadja a patchet vegig kell rushold, jon a kovi patch uj terulet ismet; majd mikor Inazuma teljes akkor csak pangas van egy evig. Sadge. Mar a fam is eleg jol al, a Reputation is meg kell egy het es az electroculusokat tudom keresni iranytuvel
Oraban kb 500h decembertol. Penzben nem annyira sok, marmint nah lehetett volna mast is venni belole.
#7945 Sordoran
Meg maga a Catch sincs meg, nem hogy a refinementjei
A Chasm mihez kapcsolodik? Sumerut vezeti fel, vagy csak egy ilyen atvezeto kis terulet? Abban remenykedem hogy a Dendrorol tobbet is megtudunk A nagy terulet elott.Az a baj hogy, hogy meglatom milyen lehetne, es nalam milyen kb mindig igy festek >>>>
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont igy a "gladiatort" lehet farmolni nem kell bossokert sovarogni erte. Lehetseges, sok mindent meg szoktam banni.