Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• F34R

nagyúr

válasz Sordoran #7942 üzenetére

Tudom, jo a domain csak a piecek szarok ;] viszont igy a "gladiatort" lehet farmolni nem kell bossokert sovarogni erte. Lehetseges, sok mindent meg szoktam banni.

#7943 Shiro
    Nekem meglett a talent materialja, viszont en toltam mint a felorult a story questet. Most megint kellene neki, viszont mar dream solventem nem nagyon van, es tokonszurom magam ha ugy adja mint Childe (pont nem azt ami kellene Shogunhoz)
    Nahigen, kiadja a patchet vegig kell rushold, jon a kovi patch uj terulet ismet; majd mikor Inazuma teljes akkor csak pangas van egy evig. Sadge. Mar a fam is eleg jol al, a Reputation is meg kell egy het es az electroculusokat tudom keresni iranytuvel :DDD
    Oraban kb 500h decembertol. Penzben nem annyira sok, marmint nah lehetett volna mast is venni belole. ;]

#7945 Sordoran
    Meg maga a Catch sincs meg, nem hogy a refinementjei :D
    A Chasm mihez kapcsolodik? Sumerut vezeti fel, vagy csak egy ilyen atvezeto kis terulet? Abban remenykedem hogy a Dendrorol tobbet is megtudunk A nagy terulet elott.

#7951 xeon forever

Az a baj hogy, hogy meglatom milyen lehetne, es nalam milyen kb mindig igy festek >>>>

Új hozzászólás Aktív témák