- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
A fentebb linkelt videó alapján, ami elvileg végigmutatja ezt a Varuna Gathat, már kész vagyok. Legalábbis a videó végén lévő fa már nekem is ott van...
Amit most linkeltél, az is megvan odáig hogy összeszedtem a 12 magot, de ahol el kéne ültetni, ott nincs ott az a "fütyi", így nem engedi elültetni... -
Sirandrish
Topikgazda
Minden quest (amit találtam) kész. Itt mint láthatod, a 3-4es nincs meg, de egyikhez sincs lokáció, mert mindkettő ír valamit.
Néztem videót erről a Varuna Gatharól, és nem vennék rá mérget, de szerintem a küldisorozat idáig megvan..
Legalábbis nagyon úgy rémlik...Most néztem meg a videó végét..
Már az is megvan...tehát a fa már ott van nekem is.. -
Cassi
őstag
Szép, 10 pontos szívatás a kétféle színű hárfával.
Az sem rossz, amikor vissza kell menni folytatni egy questet valamelyik alagútban, mert csak az aktuális quest pozíciót látni, és mondjuk a lejárat egy gomba mögötti lyuk volt, valahol. Simán elmegy 15-30 perc a visszatalálással.
-
Sordoran
addikt
Csak a két archon questet toltam le eddig, és nekem is szemet szúrt, hogy semmit nem vettem fel útközben (más küldetést), mégis meg kellett csinálni egy world questet egy adott pontot a haladáshoz.
Nevezetesen mikor fel kell venni a kapcsolatot Dori-val, akkor hirtelen visszaküld a játék hogy teljesítsek egy Collei-s questet. Próbálok visszagondolni rá, de fingom sincs miért is voltam ezt kénytelen megtenni, miért nem haladhattam tovább magam útján. -
emiki6
veterán
Shinobu, Yelan, Diluc?
Andrish: Arra gondolok, hogy én azt is simán elhallgatgatom, ami kevésé érdekel, viszont ami nem érdekel, azt nem vagyok hajlandó elolvasni.
Ha a random world questeket leszinkronizálnák, akkor én meghallgatnám.
Lehet vissza is teszem angolra a gémet, amíg a dubolt questeket le nem tudom. -
Shiro
senior tag
-
jonnyjoker01
veterán
Az összes láda kinyitása a domainesekkel együtt 1260 primo (innen számoltam), ami 7 wish úgyhogy úgy voltam vele ezt most skippelem. Questek, event megcsinálva, az is adott eleget hogy nyugton legyen a lelkem
-
F34R
nagyúr
Van meg egy kis idom... lehet keresgelek uristen de izgi
Nalam Ningguang, Xingqui, Chongyun, Mona... ez aztan a team comp
Ha igy erzed akkor lehet nem a te jatekod.. nalam ugyanez van, egy banneres wisheles utan lever a viz, ha meg esetleg nem lesz meg akit szeretnek akkor konkretan depis vagyok..
A jatek kihasznalja ha gyenge vagy. -
Sordoran
addikt
Aktiválsz egy oszlopot, végigjárod egész szigetet, majd következő oszlop, újra végigjársz mindent, és még kétszer. Nincs ebben semmi nehéz.
Amúgy én is most kapkodok minden után, de sok ládát bukok majd. Küldetéseket még megcsinálom, ami szembejön megoldom, de felfedezni, átnézni mindent már nincs időm. -
kory24
őstag
“ This effect can be triggered once every 0.5s. This effect can still be triggered even when the character who is using this artifact set is not on the field.”
Zhongli oszlopa 30 másodpercig van lennt , annak a pulzálással sebzése megfelel skil sebzesnek? (logika alapján igen) mert akkor csak jó neki a 4 ToM főleg ha c1 min, mert akkor ugye 2 oszlopa is lehet
-
emiki6
veterán
Kis korrektúra. Az anemoboxernél tárai-társai, pajzsal-pajzzsal. Hydrogunnernél pajszal-pajzzsal. Kleenél mikór-mikor. Még volt valami, de nem írtam fel, elfelejtettem és a hibákat csak első olvasásra veszem észre, így nem találtam meg újra.
Noelle esetében ne feledjük, hogy One Punch Man edzést végez (100 guggolás, fekvő, felülés és x kör a város körül, ami fogjuk rá, hogy 10 km futás).
-
emiki6
veterán
-
kill_switch
senior tag
Hát, felhúztam a szemöldököm a videó alatt párszor, de adott egy kis reményt.
Rerunból senki nem kell, Kollei ingyen lesz, a füles meg bemegy standard-ba, így gyakorlatilag az a banner is skippelhető. Dórika annyira nem gyerebe, úgyhogy miatta sem lesz rizikózás, szóval mehet a gyűjtés gőzerővel az archon-ra. Reméltem, hogy a fekete cicajányt nem most dobják be, mert ő okozott volna egy kis fejvakarást, de így okés.
-
Sordoran
addikt
Tippem szerint a patch-ek második szakasza lesz 2 hetes, és ebbe tolják majd a rerun-okat. Illetve szintén csak tippelek, de lehet ezzel azt a 3 hetet akarják vissza szerezni amit korábban beraktak csúszás miatt. Ennyire szigorúan kell tartaniuk magukat hosszú távon adott időpontokhoz? Vagy csak lehetőségként látják, és miért ne?
Annyit már tudni, hogy a BP megszerzése könnyebb lesz, szintenként 1000 xp helyett elég 900 majd. Napi és welkin szinten én nem várnék kompenzálást. Új zóna bejön, rengeteg új primo jöhet így felfedezések alatt, és e mellett lesznek eventek is. -
emiki6
veterán
Pár napja éppen csak sikerült legyőzni a lvl 90 childe-ot. (Érdekes, hogy a tapasztalataimat meg is akartam osztani, de végül töröltem az 12369-es kommentemből, erre pont rákérdezel...
)
Az electro forma sokkal bajosabb. Gyorsan mozog, íjásszal nehezebben célozható. Gyorsabban támad, nehezebben elkerülhető. És ami a lényeg... Ha rádkerül a vizes célkereszt az kb semmit nem csinál, de ha rádkerül az elektro célkereszt... A villámcsapás amit megidéz nagyon nagyot sebez és nagyon nehezen dodge-olható, nagyon pontosan kell időzíteni, amit önállóan elég nehéz kitapasztalni, mert ritkán fordul elő és ha hibázol, akkor oda a karakter.
Zhonglinak gondolom nem gond kivédeni, de Noellel is kb .épp csak túléltem, ha a pajzs nem volt leamortizálva még. Egyetlen biztos módja a kivédésnek az elkerülés, minden electro támadásának az elkerülése, ami eléggé skilles, mert minimális 1-2 támadásának az előjele.
A bálnavetődés elég lassú támadás, könnyedén elkerülhető és a dodge-ot is könnyebb időzíteni, mert folytonos és nem "azonnali", könnyebb előre látni a hit pillanatát.Az volt az érzésem, hogy a childe fight első fázisa könnyű, a második nagyon nehéz, a harmadik csak nehéz.
A villámcsapás lvl70-en még bőven késleltetve van, könnyen dodgeolható, lvl80-tól már kb nincs késleltetés.
Szerk: Most látom, a célkeresztek leszedhetőek az aréna falának menve vagy olyan karakterrel ami saját aurával elreagáltatja.Majd legközeleb...
-
xeon forever
addikt
Pyro agent Elég fos. Raiden E után Barbara slap és megy a masvilagba.
Btw Barbara eléggé low community karakter, de őt lehet a leginkább EM hit slapperré alakítani, ráadásul rohadt gyors a hitnrunja. Bármelyik csapatba bepakoltam 700EM-mel adott elemental artival csak úgy slappelt heal közben 3-8k dmg+(electro a leginkább hasznos) -
emiki6
veterán
Ruin Guard. Leginkább, ha egyedül vannak. Ha egy pyro agentet elkezdek dobálni pl Noelle normal attackjával, akkor szabadulni nem tud. De 2 ruin gard is kellemetlenebb, mint 2 agent. Az agent attackjai könnyedén dodgeolhatóak, míg a ruin guardnak ott a pörgése...
A chasm-ben amúgy a legrohadtabb dolog volt,mikor egy szobában kellett ruin graderrel harcolni. Ha böpörgött és sarokbaszorított, akkor nem tudtam szabadulni, míg vagy 1-3 karakterem le nem nullázta. Hú, az de fel tudott cseszni.
A chasm-ös darksoulsos kardosok is hasonlóak, mint a fatui agent, azok már ketten tudtak gondot okozni, de azt sikerült annó kiküszöbölnöm azzal, hogy csak egyet agróztam be és akkor az se tudott szabadulni noelle püfölésétől, mint az agent. :D
-
F34R
nagyúr
En mar odajarok jo ideje, es eddig Xingqui, Raiden, Melt Ganyu, Yelan, Xianglingnek, mindnek megvan a settje es nem fosok. Egyedul quick swap szokott lenni Rosarianak ha esetleg kell a teambe.
Mas: Try alapjan Yoimiya eleg fosch... C6 Yanfei derekba tori, tudom hogy az alapjan nem erdemes donteni, de Thundering Pulse-tol is tobbet vartam.
-
kill_switch
senior tag
Nyilván nem az a jellemző, hogy 90-re adogassa a karaktereket, de ha számol az ember, akkor úgy jár legjobban, ha mindig a legrosszabbal számol, onnan csak nyerni lehet. Statisztika ide vagy oda, nálam már volt olyan. Sőt, ha nagyon úgy akarnám számolni, akkor vehetném több alkalomnak is, mert többször is kellett 9x 10-es pullt tolni valakire, de ez nem lenne teljesen igaz, mert azt ugye adhatta 82-re is akár, de ott már nem számolgattam vissza, a gombot 9x kellett megnyomnom.
A welkin/BP párost nem tudom mikor kezdtem venni, de biztos nem az elején, mert akkor még volt tartalom és ömlött a reward.De tény, hogy ezek a karakterek hiányoznak már csak: Albedo, Tartaglia, Hu Tao, Kokomi,
Ez volt az a 6 karakter, akit nem bántam, hogy nincsenek a gyűjteménybe, most már csak 4 maradt. -
F34R
nagyúr
Ebben nem csak welkin van. meg nagyon nem igy van nalam atlagban 80 ra jon egy otcsillagos, kb 5-6 szor volt kivetel (Kazuha, Hu Tao, Ganyu, Itto, Yelan; majdnem mind elott standard banneres 5* ) Ha meg nem huzok minden banneren megrosszabb a statisztika. Pokemonvadaszok nem erdekelnek
-
emiki6
veterán
A paimon moe szerint 50/50-et az esetek 50-52%-ában nyerik meg az emberek (kari banneren). Ez amúgy a legszembeötlőbb és meglepőbb adat onnan.
Jobb 50/50-re számítani és kellemesen csalódni, hogyha belekerülsz a többlet 1-2%-ba.Vicces, hogy nagyobb az esély elsőre kihúzni egy ötöst, mint pl 84-től 90-ig összesen, szóval ja, a 90 erős túlzás.
-
xeon forever
addikt
Nálam még mindig ez viszi a pálmát.
https://youtu.be/aMZKDqkl-AM
1 napot végig toltam velük repeat modeban.
N arik. -
vakablak93
őstag
Szép kis lista, sajna ezekből csak Xingqiu van meg, sajna ez van, így csak gyüjteménydarab marad.
Személy szerint Xingqiut is utálom, ha nem lenne hasznos nem is használnám semmire.
De azért köszi a tippeketemiki6:
nekem ők hárman nagyon nem kawaiik, alapvetően Raident se kedvelem túlzottan, csak jó support emiatt használom.
Nálam a kawaii lista tetején:
1. Diona, 2. Ganyu, 3. Noelle/Xiangling, a többi meg hangulat kérdése
Barbi C6: fel tudja éleszteni a kiütött karikat, de nem álmodozom, mire meginnt rerunja lesz az egy fél élet és nincs semmi garancia hogy ki is jön ha pörgetek hisz csak 4*os karakter, és kevés a primóm valamint már költeni se akarok.
Az utóbbi időben meg amennyi pechem volt a bannerekkel.... -
vakablak93
őstag
Az oké de nekem nem nincs meg Yelan.
Na meg mint mondtam engem csak a kawaii faktora miatt vonz, agyalok a neki való skinen isHa még egy barbie konsti kijönne akkor őt felhúznám, ő is eléggé ott van e-téren.
Aztán még a kis Sayun agyalok hogy jó lehet-e valamire, mert haláli ahogy egy önmagánál 2x nagyobb kardokkal hadonászik -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest