- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Na várjatok. Egyik sem szükséges, azaz must pull. Ezek inkább jó befektetések, "safe pull"-ok, olyan karakterek, akik sok erős lehetőséget nyitnak meg vagy hasznosak.
Egy kezdőnek nincs sok karaktere, pláne nem C6-ok. Ha nem tudja, hogy kiket húzzon ki, akkor választhat az ajánlottak közül aki szimpatikus, mert azzal nem fog mellényúlni.
-
Szvsz azért a hypEibloomot emelte ki, mert az egy nagy plusz lehetőség a korábbi csapatai mellé.Ha van C6 Sara-d, akkor van 1-2 vagy mégtöbb Raidened is, szóval minek hEiettesíteni?
Raiden, Nahida, Kazuha, Kokomi, Zhongli szerintem a safe pull-ok.
Nem gondolom, hogy mindenki tök mást mondana, mert kiemelten sokrétű, hasznos és/vagy erős karakter nincs olyan sok.Venti ok, de niche. Nilou túl niche, de ok. Childe ok, de őt Hutao mellé tenném. A karakterek nagy része amúgy ok, ha tudja az ember mit kap.
A C6 4*-ok egyre drágábbak, ritkábbak, szerintem megfontolandó helyettesíteni őket 5*-ral.
Yelan elérhetőbb, mint egy C6 Xq (bár xq 2 év alatt ősszeszedhető shopból és lanter rite-ból, de xq és yelan jók egymással is, mint Kazu és Venti).
Shenhe pedig elérhetőbb, mint egy C6 Rosaria. -
Sordoran
addikt
Ennyi volt a kreativitás? Már nem a korábbi 4*-osokat turbózzák fel, hanem elfeledett (gyengén teljesítő) 5*-osokat? Lehet Dehya egy szteroidos Diluc lesz. Alapból nem mozgat meg Ali, de ha main dps lesz akkor lehet elgondolkozok majd rajta, mivel azt megnézném dendro-ból.
-
emiki6
veterán
Én csak arra nem jöttem még rá, hogy az első fázisban a nem electro platekkel lehet e úgy stunolni, mint az electrosokkal avagy nem.
Lehet? Vagy csak energiatermelésre jók?Amúgy jó látni, hogy a Ganyu meltem nem marad el a videóban bemutatott csapatodtól. Bár a második fázis valnurable ablakban nekem is éppen csak sikerülni szokott lenulláznom a hp-ját.
-
F34R
nagyúr
A whalek nem csak a bannereken whalek... 2-3000$ vagy ennek megfelelo mas penznemet szornak el az ahitott karakterre, meg melle meg par ezret az artifactokra es talent meg fegyvermaterialokra. Azert volt a legelso Hu Taos bannernel hogy a Staff of Homa R5 2000$ korul ment el egy illetonek.
-
emiki6
veterán
Dehát az ayaka melt!!4!
Meg a csongjunos bennett meltet is megvétózza.
Cserébe lehetővé teszi a thundering furry-t.Shenhe amúgy phys res-t is shredel. (De szép magyar mondat ez).
Sánglingnek phys supportot akarsz vagy ben c6-ot? Mert utóbbi vapere pl nem tesz jót, ha jól sejtem.
A legviccesebb dolog a keqing E után c6 ben Q: weapon self overload!!!
-
emiki6
veterán
Meglepően élvezetes volt ez az event számomra. Tisztán esztétikai event volt, ahol nem számított a karakterek (sem a játékos) harctéri teljesítménye, csak a karakterdizájn, animációk és hogy ki mit preferál. Továbbá a játék szépségére is emlékeztetett minket!
Szerk: Kivettem a képeim, mindjárt újra megosztom, valami adattakarékosabb módon.
-
xeon forever
addikt
Amúgy EM Barbara Raidennek még mindig jobb/gyorsabb mint Kokomi. Egyedüli hiba vagy rossz 4* feature a karakteren vizezés, Kokomi medúza egy ellenséges csoport esetén jobb, viszont a repülő ellenfelek ellen Barbi a nyerő a gyorsabb Atk speed miatt.
Most így megjött a kedvem egy Barbara main EM(800)+Nahida(1012EM)+Raiden(applikátor)+Sucrose Shred def/elemental res csökkentő csapathoz.
Thx -
emiki6
veterán
Mondjuk lehet tudnak csinálni olyan delusion féleséget, ami a nózi energiáját használja életenergia helyett, ezzel egy boostot adva a legerősebb harbiknak.
Mondjuk furcsa a helyzet, mert a nózi egy level up vision és a vision-t csak a tulajdonosa tudja használni szerintem. Ez nem kéne igaz legyen a nózira is?
-
emiki6
veterán
Nem feltétlen irminsul, szerintem a többi ley line fára is működhet.
Ez amúgy nem a Raiden SQ2-vel, Makotoval és a Sac Sakurával függ össze leginkább?Btw ezen remélem em siklottál át legutóbb, mert féként neked írtam!
[link]
jonnyjoker01 és F34R: Az valószínű, hogy a Tsaritsa el akarja pusztítani Celestia-t, de az Abyss order is. Meg Dain is. Miért nem fognak össze?
Én azért hiszem, hogy MHY kihoz valami váratlant a sztoriból, ami nem ilyen könnyen kikövetkeztethető vagy nem ilyen egyszerű, mint a "végig a Fatui voltak a jó fiúk". -
jonnyjoker01
veterán
Signora-Ventis részhez: szerintem Venti esetében is összejátszás van hasonlóan Zhonglihoz és Nahidához és előre meg volt rendezve, hogy átadja a Nózit. Signora Ventit okolta szerettének haláláért mivel egy könyv szerint amikor Rhinedottir szörnye végigsöpört Teyvaton, Venti aludt és nem védte meg a népét. Nekem az az érzésem, hogy engedte hogy Signora elgyepálja, mert önmagát is okolja a történtekért, de ennek a Nózihoz nincs köze, az átadás megtörtént volna ettől függetlenül is. Szvsz.
-
Shiro
senior tag
Úgy néz ki, hogy mégsem az ura okozza a sebzést, mert pl Miko tornyai nem okoznak dupla reakciót.
#14760 emiki6
Szóval gyanús, hogy az Fischl C6 Join Attack, csakhogy mivel nem támadtam NA-val annak egyrészt nem szabadna létrejönnie. Másrészt, mivel az ICD szempontjából a C6 is Skillnek számít, így még ha létre is jön a Join Attack elvileg nem okozhatna reakciót.Vagy esetleg az lehet hogy Oz lövése és a "Join Attack" pontosan egy időben találják el az ellenfelet?
Hasonlóan ahhoz, hogy Ningguang mindkét normál támadása egy időben találja el az ellenfelet, így ő képes egyszerre két buffot kapni az Echoes of an Offering által.Oké m a helyzet az idézéssel.
-
emiki6
veterán
"Érvényes rá az ICD szabály. Ez alap esetben annyit jelent hogy a Spread vagy az Aggravate okozta extra sebzés 2,5 másodpercenként vagy 3 egymást követő támadás után váltható ki."
Nem az a lényege a dolognak, hogy quicken aura mellett minden electro vagy dendro támadás buffolva lesz aggre-ra vagy spreadre, tehát hogy nincs ICD (se aura felemésztés)?
-
emiki6
veterán
Na jó, most megnéztem. Lehetne Anemo unit is, szinte lebeg. Zhongli NA combóját mondjuk nehéz überelni és ő is hasonlóan járt.
------------------A SYP táblázatából csináltam egy módosítást, ami nem a bannereket számolja, hanem a run óta eltelt napokat, hogy lássuk mi a "rekord".
Nem csoda, hogy behozták a rövidebb patch-eket és a duplabannereket. Hutao így is el fogja érni kb a 440 napot, az lesz az új rekord (Childe 401 napja után), amit Eula vagy megdönt vagy nem.
Shenhe-t már nem vettem bele, ő Eula után futott legutóbb, de várhatóan előbb rerunol. -
emiki6
veterán
Most, hogy így mondod...
Scara egyszerre lesz Faruzan-nal, de Itto-val is! Itto-hoz szokott járni Gorou... Itto(-Noelle)-Scara(-Xiao) enjoyereknek ez nagy lehetőség lesz specifikus supportok beszerzésére! Gondolom betesznek valami B típusú 4*-t harmadiknak.
A Scara simpek, akik meg nem érdekeltek Geo-ban, majd jól megszedik magukat C6 Gorou-kkal.A Bádogember nem jobb becenév?
Jópofa amúgy. Az Ei-Shogun (örökkévalóság) jelenség ugyanaz, mint a Flinn-CLU (tökéletesség) jelenség a Tron: Legacy-ból, Scara meg Bádogember copy.
Vagy Pinocchio is hiányolta a szívét? Nem emlékszem már a sztorira.#14743 Shiro: Jaja, én is azon gondolkoztam, hogy Chongyunnal működhet, de tudom, hogy a NA multiplier-jei gyengére lettek véve, nyilván okkal, hogy ne onfielderként használjuk. :'(
De majd valamit kitalálok, ha már meglesz. Valamit, overworldre, ami nem burst függő, de okét sebez.
Nem kizárt, hogy Eula-val vagy Ganyuval fogom használni. bufferként. -
emiki6
veterán
Kizárt, hogy új 4* broken legyen.
Ja meg próbálj már meg C6-ot összeszedni belőle...
Minél több a 4*, annál ritkábban fog futni és minél több 5*-od van már meg, annál több bannert fogsz skipelni.
Mindenesetre én nyugodt szívvel elengedem, mert nem tűnik forradalminak, annyira nem is fogott meg a karakter és van zhonglim.
fpatrik: a shop 6 havonta ismétlődik.
01. Razor | Amber / Royal
02. Bennett | Lisa / Blackcliff
03. Kaeya | Barbara / Royal
04. Fischl | Xiangling / Blackcliff
05. Noelle | Beidou / Royal
06. Xingqiu | Ningguang / Blackcliff
Tehát kaja/barbra a következő és elég ha 34-et elraksz. -
emiki6
veterán
Közben amúgy kiderült, hogy a legtöbb sötét cucc abyss fertőzés, ami az abyss realm-ből származik, tehát a "sötét elem" az abyss. Az abyssfertőzés ott van a világban, de különböző módokon kordábantartják.
Az abysst traveler tudja hatástalanítani (dvalin vére, dragonspine karad). Travelernek volt "divine" látomása, ami abyss fertőzött rukkha emlék, mégsem őrült bele, mint a vilage keeperek. Valszeg divine knowledge kapszulákat is tudna fogyasztani őrület nélkül (noha lehet beájulna, stb).
Az abyss kordábantartására celestia sky frost nail-eket (sfn) használt, ha már nagy volt a baj, (aminek töredékei a lumenstone-ok). Makoto a sac sakurát.
A sfn-nek vannak mellékhatásai, pl káros az emberekre vagy dragonspine befagyása is abból jön asszem.
Az Alazar irminsul abyss fertőzöttségén alapul, míg kanria átka valszeg közvetlen abyss érintkezés hatása, mivel kanria egy abyss "outbreak"-et okozott 500 éve, ami az egész világot felemészthette volna.A yaksák karmikus adóssága is lehet abyss, mert a lemészárolt szörnyek abyssfertőzöttek lehettek és őrületet tud okozni.
Továbbra se gondolom, hogy az electro színeinek van jelentése.
jonnyjoker01: alapvetően igen, de ha félremegy, akkor ugrik 50-100k sebzés. Tudom, skill issue, főleg pc-n...
-
emiki6
veterán
Rengeteg Burgeon (hydro, cryo, electro, geo és anemo verziók) csapat opció van, mint kiderült. Még Noelle is befogható.
Does Nahida Make Burgeon Good?? - zajef77
Kommentben említettek egy szokatlan csapatot is:
"There's another interaction with fridge that is Shatterbloom that is only really viable with Candance. She enable any melee character that have blunt attacks (like herself with N2 and E) to both shatter and bloom at the same time. My current team is Candance, Nahida, Rosaria, Kazuha. Thanks to Kazuha CC, the range of cryo doesn't matter and he also can proc Shatter himself without it being an hindrance due to high EM build and the idea of the team."+ Diluc-ot is hasznosítják az emberek:
"Burgeon has been a breath of fresh air for Diluc! Building him full EM and using him as an on-fielder with Nahida, Zhongli and XQ is a very fun team." -
emiki6
veterán
Viszont az 5 4* fegyóból 4 egész jó!
---------
Én 115 fate-et tudtam összeszedni Cyno óta welkinnel, de a meglévő Sumeru területek majdnem kész vannak (59% az még meg nem jelent területekkel együtt).Tegnap gondoltam szedek pár Scarabot, aminek az lett a vége, hogy csontra kipucoltam a sivatagi romokat. Barlangokat muszáj rövid időn belül kimaxolni, mert 1-2 hét alatt elfelejtem a tereket és hogy mit csináltam már meg ott, hova "kellett volna" visszamenni.
A romok-barlangok térképei sokat segítettek az átfésülésben, a mauzóleum-ban volt egy helység, amit kihagytam volna.
Illetve a nyugati barlangrendszer egy eldugott részén volt 3 stone slate, az a részt is könnyű volt térképpel megközelíteni. Az északnyugati felszíni teleporttól a barlangba ugorva dél fele van egy zárt ajtó, na az abba a részbe nyílik. Mikor kerestem az ajtó másik felét, akkor képtelen voltam megtalálni, de a kőtáblák iránymutatásával végül meglett.
Az Abdju Road térképük mondjuk használhatatlan volt, de az nem annyira komplex hely, néhány elágazás van csak, ahova vissza kell menni, noha nekem még mindig fogalmam sincs mi hol van ott, annyira útvesztős. -
Sordoran
addikt
Jó hogy írod, gyors meg is vettem első 3-at, aztán szedegetem még.
Layla-t én is sajnálom, most nem akarok kockáztatni érte kövi banneren. Hátha majd később lesz olyanon ami kell.Közben nekimentem hosszú idő után újra abyss-nak, jó ideje hanyagolom mert nem volt kedvem hozzá, de rájöttem, hogy bűn benne hagyni a primogemet. Egyedül floor12-nek kellett másodikra is nekimenni, hogy meglegyen mind a 36 csillag.
Persze nagy segítség volt, hogy a bloom csapatom kapta a buffot.
-
emiki6
veterán
Noelle-lel az a baj még, hogy nincs 100% shield uptime és püfölni is kell, hogy ne csak 50% legyen.
Ez amúgy egy olyan vita, hogy Yelan XQ upgrade e?
Mindenesetre nem tudom mennyivel jobb egy itto team, de ha a theorycrafterek azt mondják, hogy egy C6 noelle sem igazán jó meta szempontból, miközben egy jó itto team veri a xiao teameket, akkor én elhiszem. Ettől függetlenül, ha lesz C6-om majd mégjobban felgearelem, több jó gladi piece-em is van már neki. Coopban most is ő fő unitom, mert ganyuval coopban ézsdahát, raident, signorat nem tudom túlélni, mert nagyon törékeny.
Albedot, gorout és redhornt viszont tőlem nem fog kapni.
Noha a BP-t miatta, beidou és eula miatt vettem meg annó.
Most skyward van rajta a base attack és ER miatt, meg a serpent stackjei el tudnak tűnni a shield downtime alatt, főleg signora fagyasztó/izzó padlója, sheer cold/hot vagy a pyro ley line disorder mellett. -
vakablak93
őstag
Hát whiteblindem van neki, akkor elkezdem kraftolni.
Vagy ha elmegy az eszem akkor kiadok 10 eurót egy bp-ért, hogy kivegyem a csontkardot....
Aznap este mikor xeonékkal is coopoztunk elment az eszem egy pillanatra és belepörgettem a Nahida bannerbe miatta 9k primot....
Ki is jött az utolsó 4 konstija, lehet dühből kell wishelni🤔?Majd elválik
-
vakablak93
őstag
Kifelejtetted a legfontosabbat: Noelle a legkawaibb geo karakter
Most hogy meglett C6 én is elkezdtem húzni.
Még nincsenek jó artijaim hozzá, crit rate a béka segge alatt (15%) de ha véletlen bekritel forgás közben azért már láttam vele 20ks pofont....
Meglátom mire jutok vele hosszabb távon.Jó lenne már egy, JunJin rerun, és akkor két kicsi geo lányra is épithetnék csapatot
, a geo traveller nem tetszik.
Az viszont tény hogy Noelle védelme viccesen kemény tud lenni, nem is értem miért utálják annyian
, szerintem nem rosszabb palyzs Dionánál például, már csak azért is mert az övé tovább tart.
Vagy csak mint alap karakter alap dolog utálni
Am, fegyverből az f2p kraftolható vagy a saját favoniusa jobb neki ha dpst akarnék belőle csinálni?
-
F34R
nagyúr
Nyugodj meg a Fel eves Emblem of the Severed Fate es Shimenawa farmolasomat meg nem uti.... de ha igy haladok akkor szerintem itt is lesz val fel ev mire lesz egy normalis set valakire. Szerintem az uj domain meg nevetseges lesz, en valoszinuleg ezert is skippelem Scaramouchet.
-
xeon forever
addikt
Szerintem egyenlőre 2 Dendro, 2 Hydro a max. Próbáld ki Nahida, MC, Nilou, Candace...
Még Cyno sztem Raidenhez képest kuka nekem talentek 5-5-5 még c0, de van egy olyan érzésem, hogy Electro Archon + Yae Miko egységnél nem lesz jobb a játékban. (Fura is lenne ha lenne erősebb Electro egység)+ Sucrose+Kokomi nem találtam ideálisabb csapatot egyenlőre.
Kazu nagyon kellett Hutao mellé.
Ott még a Kazu+Xingcsò+Bennet+Hutao ami tarol.Erősen elgondolkoztam egy C6 Raiden+C6 Yae-n és mindenki mást offolok egy ideig. (Plusz R5 fegyó) // 4 copy Raiden+5 fegyo+6Yae//
-
xeon forever
addikt
Én még azt hozzá fúzném, hogy egy Sucrose/Kazuha elég fontos elem tud lenni 4pcs VV settel, nem kell nagyon jó set, de ha igen akkor EM.
Viridescent Venerer
2 Piece: Anemo DMG Bonus +15%
4 Piece: Increases Swirl DMG by 60%. Decreases opponent's Elemental RES to the element infused in the Swirl by 40% for 10s. -
xeon forever
addikt
-
emiki6
veterán
És már be is tette az összefoglalóba!
Akkor ajánlok párat én is, az kerüljön be, amit érdemesnek láttok (kivéve amit vastagon szedtem, mert az mindenképp) :
- Crystal Chunk-ot és Noctilius Jade-et a The Chasm: Underground Mines-ban érdemes bányászni, mert többet dob, így hatékonyabb.
- Genshin Optimizer - Artifact optimalizáló adott DMG-re, karakter, fegyver és fegyver passzív, arti passzív és csapatbuff függően. Tud arti-t scan-nelni képmetszetből. Pepecs, de gyorsabb mód úgysincs.
- KQM - A legtöbb karakterhez van kiépítési útmutató.
- Honey Impact - adatbázis és mutatja a napi aktuális domaineket.
- Unit analysis by zajef77 - Táblázat, karaktereket jellemzi és osztályozza "erősség" szempontjából
- A KQM TC csapat "tier-list" videója, indoklásokkal. Tanulságos: [link]
- Save Your Primos - hivatalos és leakelt banner info, egyebek.
- - - A Resources oldaluk akár egy az egyben átvehető,.
- zajef77 yt csatornája - Az egyik, ha nem a leginformatívabb GI tartalomgyártó. Theory crafting veterán, a játék harcrendszere az érdeklődési köre, annak professzora. Ha egy új karakter nem feltétlen kell, akkor érdemes megvárni hogy csináljon róla egy analízist, hogy mennyire állja meg a helyét és milyen csapatban érdemes használni. A videói elég szórakoztatók, mióta Zy0x vágója vágja az ő videóit is.
- emiki6 / Miki / 744077325 - jelölhet aki akar. Ha online vagyok (és nem afk) lehet jönni farmolni.Az összefoglalóban ezek már nem élnek:
"Ami mindenkit érdekel:
How to get free unlimited Primogem easily 2020
A választ GhostPetya adja!"
"Genshin Impact Team Building Resources 2.0 (Excel táblázat)"
"Genshin Farming Calculator" -
emiki6
veterán
Szerintem azért értékelték hasonlóra a 2 fegyót a kalkulációkban, mert Ayaka egy burst-dps, aki az attackját csak az idő kitöltésére használja. Ilyenkor nyilván yunjinnel buffolni sincs sok értelme.
Cassi: Nyitott szemmel jártam, ezért a szinte minden puzzle megvan, mikor néztem rejtett ládas guideot, akkor is 1-2 kivétellel nem mutatott újat. Térképezni nem fogok néhány kimaradt láda és elementalloculus miatt. Már az AC2-ben megutáltam a térkép alapján a maradék toll összegyűjtését.
-
emiki6
veterán
De Yelan nem egyértelmű upgrade C6 Xq-hoz képest, mert valamit ad, mást meg elvesz. De ez igaz Sucrose-Kazuhára is. Valamilyen szinten a XL-Hutao páros is ilyen (összehasonlítható dps, de AoE vs single target, egyszerű használat vs animation cancels). A Barbara-Kokomi az oké, de csak mert Barbara eleve nem egy "annyira" jó unit.
Bár azért vicces, hogy Yelan nem leváltotta Xq-t, hanem kiderült, hogy milyen jók együtt.Összességében, ahogy én értelmezem a "profikat" hallgatva, nincs nagy különbség a jó 4*-ok és a jó 5*-ok között, pont azért, mert ki vannak egyensúlyozva. Aztán vannak unit-ok, amik drágák, mert megkívánnak drága karaktereket, hogy kiteljesedjenek, mások meg kevésbé.
Btw mi az SSJ Ayaka, te nevezted így el a comp-ot?
Mike: Ez igaz, de arról nincs nagyon mit beszélgetni, hogy melyik karakter csinosabb vagy menőbb, így marad játékbéli teljesítmény megvitatása.
Illetve számomra nem esik jól hiperinvesztálni gyengébb karakterekbe, akiket még Overworld-ben sem esik jól használni, mert alig járulnak hozzá a csapat sebzéséhez, egyszerűen lehangoló. Candace pl hiába szimpi, nem érzem úgy, hogy érdemes lenne kifejleszteni, felgearelni, mert harcra valszeg seígy-seúgy nem használnám, a resin (és idő) meg korlátozott. De legalább betettem a mining (+local speciality farming) teamembe: Zhongli-Candace-Sayu-Kazuha, hátha egyszer kapóra jön a mászás stamina buff.
-
vakablak93
őstag
Kár érte pedig Bunnygirl Sempait szívesen használnám de tényleg nevetségesen gyenge...
Múltkor is rátettem a legjobb artifactjaimat meg meg íjjat Ganyuról kipróbálni de kiábrándítóan gyenge maradt...
Bezzeg Diona már 20K-t is meglövi ha átpakolom Ganyu cuccait de Amber nem -
emiki6
veterán
Már lehet belezavarodtam, de úgy rémlik, hogy kokomit EM-re kell építeni, ha ő is generál seedet, amitől a heal bezuhan, miközben ez egy suicide bomber comp.
Ha meg nem hydro, hanem dendro triggereli a reakciót és a dendrókra épít az ember EM-et, akkor kevesebb seed képződik.META szempontból a 4* dolog meg ha nem tévedek nem vonatkozik Sucrose, Fischl, Beidou, Bennet, XQ, XL-re, akik még C6-on (vagy az alatt) is "jobbak", mint több 5*, valamint nem rosszabbak, mint a legjobb C0 5*-ok, miközben ügyelnek arra, hogy az új 4*-oknál ez ne fordulhasson elő.
Mondjuk alapvetően könnyebb egy C0 5*-t szerezni, mint egy C6 4*-t, mert előbbi garantált.
Jonnyjoker01: Arra gondolok, hogy minek van 18 s Burst időtartam, ha nem érdemes kihasználni, mert minden buff vagy védelem (rég) eltűnik addigra. Ilyen szempontból nem áll rendelkezésre neki "jó" team.
-
emiki6
veterán
Nem az aktuálisan buffolt karakterre gondolok, hanem pl Hutao, Childe, Venti olyan karakterek, akik nem érdekelnek, de meta szempontból hatékonyak.
Az zavar, hogy elgondolkoztam azon, hogy lenne e értelme szerezni egy hutao-t. Nade frimogemért?
Igazából annyira nem érdekel a harcrendszer se, hogy skill-re rágyúrjak, mert ez nem egy olyan skill, amit hasznosnak tartok. Nem vagyok hajlandó pontos kombókat, rotációkat beleégetni az idegrendszerembe, hogy jól tudjak játszani.
Ami nemrég meglepett mennyire beégett, az a bf3 revive, a 4 > click > 1 kombó egy pillanat alatti automatikus végrehajtása. De a pontos és gyors csípőből headshot lövés pl kikopott. Nyilván mert utóbbi nem egy mozgásprogram / "makró", hanem egy célzási skill. -
F34R
nagyúr
Nah ez az..... Nilouhoz kell ket Dendro a bloom teamben.. es ha Nahidat sub-dps/supportnak nezzuk akkor ugy mar draga... foleg hogy egy fel patch van mar csak addig. Elhiszem hogy kurvabaszo ugy a ketto egyutt csak nem penztarcabarat. Egyebkent ha mar bloom team mit ajanlotok helyette? (Kokomi nincs )
-
emiki6
veterán
Volt amúgy arról szó, hogy Raiden C6 leírását utólag megváltoztatták, pont azért, mert Beidou-val kapcsolatban félreérthető volt. [link]
Mindenesetre valószínű nem szándékosan nem működik együtt a kettő akkor, hanem csak így alakult, de nem biztos, hogy ennek lekommunikálása véletlenül volt elégtelen.Ami meg a leírásokat illeti, egyre jobban megbonyolítják. Kommenteknél láttam egy jópofa összehasonlítást
Diluc E:
Performs a forward slash that deals Pyro DMG.This skill can be consecutively used 3 times. Enters CD if not cast again within a short period.
Nilou E:
Nilou will enter the Pirouette state, dealing Hydro DMG to nearby opponents based on her Max HP. While she is in the Pirouette state, Nilou's Normal Attacks and Elemental Attacks will cause her to enter the Sword Dance and Whirling Steps stances respectively, causing DMG she deals to be converted to Hydro DMG that cannot be overridden and that is considered Elemental Skill DMG. In these stances, Nilou's third dance step will end Pirouette, and has the following effects:
Sword Dance: unleashes a Luminous Illusion that deals Hydro DMG to opponents it touches and grants Nilou the Lunar Prayer effect. This effect converts Nilou's Normal Attacks into Sword Dance techniques, and her final hit will unleash a Luminous Illusion.
Whirling Steps: Nilou unleashes a Whirling Water Wheel that deals AoE Hydro DMG and creates a Tranquility Aura that follows your active character around and applies Wet to opponents within its AoE.
Nilou is unable to perform Charged Attacks when under the effect of Pirouette or Lunar Prayer. These effects will be removed once she leaves the field. -
jonnyjoker01
veterán
Akkor még mindig nem ment át, ennyire érthetetlen vagyok?
Quickennel tudod leszedni a láthatatlanságot a leggyorsabban, amitől összeroskad és a földre kerül, teljesen nyitva a támadásokra. Az hogy lásd is hogy hol van status effectekkel azért kell hogy tudd hol kell megszórni fűvel és belevezetni a 220-at
Nem tudom ennél egyérteűbben hogy tudom leírni, inkább nézd meg ezt a videót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest