- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wayne
aktív tag
válasz
emiki6 #16228 üzenetére
De az sem fair, hogy azt is beleszámolják, hogy milyen gyors a pc-d. Lemértem, nekem 10.9 másodpercig tart mire betölt a domainbe. A start lenyomásától....
Igazad van, ahogy én csináltam Ganyuval az sem jó, mert így egyes csapatok hátrányban vannak. Szerintem az az abszolút igazságos az, ha az óra indítása után lehet bármilyen skillt elnyomni és addig tart amíg a végén kezd kivilágosodni a képernyő közepe.
Sayu totál haszontalan Yelanhoz képest.
Még holnap próbálkozom -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #16221 üzenetére
https://youtu.be/2mRV-g9z5ms
Kicsit elbenaztam, de sebaj. -
Wayne
aktív tag
válasz
emiki6 #16219 üzenetére
Néztem pár speedrunt, mindenhol a harc idításától számolja, nem fair azokkal szemben akiknek nincs Yelan C1, minden más megoldás lassabb. Illetve akinek van megvan, az is rá van kényszerítve, hogy használja, még ha nem is illik bele csapatba. Így próbáltam Keqing-vel is. Ami lassabb Alhaithamhoz képest, hogy Nahidával kétszer kell felvinni a dendrot. [link]
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
emiki6 #16210 üzenetére
Az nálam is 30s de ahhoz nekem nagyon kell RNGesus amilyen szarok a critjeim. Mona, Yoi, Raiden, Zhongli kvartett (Zhongli E, Raiden E, Mona E, Yoi E és normál támadás, a két fattyui-ra meg Yoi Q, Mona Q, Zhongli Q, néha nem kell a bazi nagy meteor mert az oszlop elég vagy Raiden skillje szedi szét őket nem tudom mert a meteor miatt nem látom
, amúgy meg 35 körül)
Ami még jól megy az a Steeple of Ignorance, szintén 30s. Tovább tart betölteni és odafutni mint maga a harc
A többinél nem szoktam nézni, se taktikákat kitalálni mert Yoimiya szétszed mindent. De a leglassabb az a Cecilia Garden. -
Wayne
aktív tag
válasz
emiki6 #16210 üzenetére
Valamit egyébként nagyon furán számol! Az egész felvétel 25mp-es. Ha megnézed a videómat kb 2 mp-nél kezdtem és 22-nél befejeztem, azaz 20 mp alatt megvolt a bejárattól kezdve. Hol van a maradék 10mp? Talán akkortól számít, amikor megnyomod a start gombot a karakter választó résznél. A töltési idő pedig mindenkinél más... ha így van akkor nem túl megbízható a végén kiírt "eredmény".
-
Wayne
aktív tag
válasz
emiki6 #16212 üzenetére
Közben én is rájöttem...
Hááát megszenvedtem, azért, hogy beállítsam a rekordodat.
Ugye 5 star Q nem igazán jöhet szóba, mert túl sok idő. Először Keqing aggravettel próbálkoztam, de nem ment 37 mp alá. De Raiden nationallal összejött, talán egy mp még volt benne, mikor a második hullámra ráfordultam: [link]
Ayatonak pedig a két E között várni kell, emiatt nem megy gyorsan, pedig DPS-ben ott lenne -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #16182 üzenetére
Azt mondtam, hogy 70-80%-nál nem igen kell tovább menni.
Egyetértek, hogy matematikailag az 1:2 arány a legjobb, de nem hiszem, hogy csak emiatt érdemes lenne hetekre vagy hónapokra leragadni egy domainnél.Példaként Xiaot beraktam enkába.
72:232 az aránya, ami rendesen eltér az 1:2 arànytól (kb 1:3).
Egy Circlet cserével elméletben tudnám javírani, de egyrészt van a tarsolyomban kér lvl4-es CritDMG Circlet.
Szóval nekem farmolnom kéne, hogy szerezzek CritRate main statost, csak hogy ennek úgy kb 1% az esélye.
S ez csak a main stat. Én a meglévő alapján elvárnám, hogy a substatok között legyen ott legalább 19% CritDMG és azt a 10% ATK-t sem lenne rossz megtartani.
Szóval hány szóval hány száz run kéne, hogy javítsam az arányom?
Egyszerűen tól sok erőforrást igényelne.
72%-al meg úgy is critel a támadásainak a többsége.Persze ott a fegyver csere lehetősége is, de a Deathmatchcsel 100% fölé menne a CritRate.
-
Wayne
aktív tag
válasz
emiki6 #16174 üzenetére
Circlet: ez az egyetlen akármilyen crites WT sapkám.
Sands: a legnagyobb bajom vele, az hogy ATK% mainstatosEgyébként nincs elég valamirevaló órám, így Tighnari és Keqing osztoznak rajta, jó lenne egy másik.
Kazudhadat jól felturbóztadDe ennyi ER-vel, simán elbírna egy EM mainstatos kardot.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
emiki6 #16147 üzenetére
Most miért bántod a kis Yolánom?
Na, muti a te builded!
Amúgy farmolom nyugi, csak már annyira tele van a tököm vele... Amióta létezik az a domain, a resinem 70%-át oda pumpálom, ráadásul a HP% substatosokat kinyírtam mindet, nem pakoltam félre őket.A vadászlány már a 6. karakter (XL, XQ, Beidou, Raiden, Sara, Yelan) akire ezt farmolom és messze ez a legszutykabb domain szerintem drop szempontból... Legalábbis én már gyűlölöm. Külön imádom, hogy amióta a HP statokat várom, azóta azokat is elfelejtette dobálni ez a domain!
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #16093 üzenetére
Miért szenvedsz normállal is? Én rögtön hard-ra mentem, és elsőre meglett a jutalom mindkettőre.
Majd ha lesz kedvem hozzá, hétvégén rámegyek a pro-ra, illetve ahol kicsúsztam az "időből" hard-on ott újra próbálkozom. Viszont primogem jutalom meglett így is, többi csak extra.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #16093 üzenetére
Megelégszem azzal, hogy a hard 1:12, a pro meg próbálkozásra is megadja a jutalmat.
Egyszerűen nekem túl nagy ugrás volt a nehézség az előző ellenfelekhez képest.
Nem tudtam eldönteni, hogy most a csillanáskor nyomjak E-t vagy utána. Meg mintha lett volna valamelyik támadásánál hamis csillanás is.
De jutalom meglett az a lényeg.
Persze azért jó lenne ha az endgame felé ezek a parry mehenizmusok beépülnének majd traveller kitjébe. (A harc közbeni elem váltással együtt.)
Egyébként tök érdekes, hogy az előző skines event alkalmával Diluc erejét lehetett meghatározni, most pedig Ayakáét.Úgy vélem Ayaka nagyjából egy szinten lehet Signora alap formájával, bár valószínűleg az utóbbi valamivel több párbajt nyerne. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #16079 üzenetére
Egyetlen negatívum nekem Wandererben az idle voice line, az a morgás nagyon idegesítő.
Én nem tudok nélküle open worldben játszani már, annyira elkényelmesedtem. Most hogy megkaptam a Homát, hu taoval akartam játszani (sivatag felfedezés maradékát megcsinálni) de nagyon hamar visszaváltottam a wanderer teamre. Egyszerűen OP a közlekedésben a repülés. Sosem fogy el a stamina, tavak, folyók sziklaszirtek felett/között lehet közlekedni. Nagyon gyors az E-je sprint módban és alacsony a cooldown. Olyan sziklák megmászása aminek döntött szöge van is rohadt egyszerű mert repülésben wanderer "felfele siklik" az oldalán.
Meg nem értem miért kéne Yelan és Wanderer közül választani. Nálam mindkettő benne van a partiban, yelant akkor használom amikor felfelé ívelő domborzaton kell menni, ott wanderer elhasal. Meg ha nagy távot kell megtennem akkor a kettőjük között váltogatok.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #16036 üzenetére
Én gyorsan ráeresztettem a Genshin Optimizert, bármilyen buff nélkül 208%ER + Aqua = 5500 AVG dmg (2E no fav), 176%ER + Favonius = 4400 AVG dmg (2E fav). Ha a csapatban van más aki viseli a favoniust akkor pedig 188% ER + Aqua = 5700 AVG dmg. Ez mindenhogy BiS-nek jön ki nekem
-
fpatrik17
senior tag
válasz
emiki6 #16041 üzenetére
Expedíció nálam is Liyue és Mondstadt. 3 kavicsért, 2 kajáért (husik, raddish+carrot, sweet flower+egg). Ami lesz belőlük:
- fegyo XP
- Barbatos Ratotaille (enélkül nem is tudnék létezni, állandóan fent van + van vagy 200 inventoryban)
- +20% Crit kaja
- Sweet Madame
- Teyvat eggMást nem is csinálok mert felidegel ha tele az inventory. Amiket kapok szülinapokért meg quest és egyéb dolgokért el szoktam nyomkodni mindet a semmire.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
emiki6 #16039 üzenetére
Teljesen egyetértek azzal, amit írtál. Köszi a részletes választ és a megerősítést!
Megyek tovább a bow-ért.- Homa -> Cyno, Xiao, Hutao nincs meg
- Pride -> Eula nincs, Noelle C6, de kiépítetlen... valahogy hadilábon állok a geo karakterekkel, egyedül Zhong van kiépítve valahogy. Beidou R2 Serpent Spine alapértelmezett nálam. Nagyon ritkán, ha egyeüdli Electroként használom akkor szoktam rádobni a Prideot én is kis artifact mókolással.Sordoran
Köszi, de jelenleg se matéria, se affinitás Hu Taozni. Bevallom annyira nem nyűgöz le, mint amennyire sokan szeretik.Ha Pyro DPS-ezni támad kedvem előkapom Yanfei-Zhongli-XQ-Beni csapatot. A múltkori Geo Wolflord-os Abyss is velük lett meg.
Most Yaoyao és Yelan a priority. Yao kell az új kiskedvenc Keqing Aggravate csapatba, hogy másik félidőbe mehessen Nahida Hyperbloomozni.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
emiki6 #16036 üzenetére
De jó, jogy írál!
Kíváncsi lennék a véleményedre merre haladjak tovább.
Amiket felsoroltál, úgy érzem igazolja, hogy este picit elkapkodtam a wish-elést... Valószínüleg elfüstöltem sok-sok primot a hülyeségre.Ami történt:
1. Yelan 100%-ra húztam es kipottyant early-be 45 Wish-re.
2. Eltöprengtem mi legyen a maradék 65 wishemmel... Neki menjek C1-nek, vagy szerencsét próbáljak fegyó banneren. Hozzáteszem Beidou - XQ - Ninggu is C6 már.
3. Tekintve, hogy a character banneren káprázatosan szarok a statisztikáim, a következő lett a morfondírozás vége:
- Mivel Yelan legjobb szinegriája XQ, így viszonylag sok passzív hydro energyt kap (Sacrif. Sword R5 XQ-nál).
Itt vétettem szerintem elég nagy hibát, mert valószinűleg alábecsültem a C1 jelentőségét energywise. Nade! Elképzelés szerint a bögyösnek így elég nagy DMG boost lenne, ha ismét mákom lenne a fegyó banneren, mert abból a 65 wishből még viszonylag jó eséllyel ki is zúghat a sajátja (legalább is az eddigi tendenciám alapján).
4. 6. wish Skyward Pride (ami így már R3, de még mindig nem tudom kinek adjam), majd 22-re egy Staff of Homa. Homat se tudom kinek adjam, mert max Hu Tao vagy Zhonglin tudom elképzelni, de Hu Tao-m nincs Zhongli-t pedig csak Shieldre használom Favonius-szal. Raidennek megvan a saját fegyvere, XL pedig szerintem jobban jár a Catch-el mint a Homával.
5. Ellocsoltam még 37 wisht és elfogytam a bowra, majd amikor elfogytam elkezdtem ondolkodni, hogy valószínűleg hülyeséget csináltam!Összefoglalva:
- Yelan legalább megvan C0, viszont jelenleg 0 a pity (Beidou-XQ-Ning C6)
- Fegyo banner 2/2 és 37 pityMitévő legyek?
a) Fegyó banner elenged és wishelés C1-ért ahogy gyűlik a primo
b) Fegyó banner wishelés folytatás, jó lesz az a Simulacra bármire IS
c) Hagyjam abba a picsbe és spóroljak kövi bannerekre (amúgy Dehya és Mika se hoz lázba a látottak és olvasottak alapján)További javaslatokat szívesen fogadok, kire pakoljam:
- Skyward Pride R3
- Staff of Homa R1Köszönöm!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #16024 üzenetére
Szép!
Én most fogok húzni, mivel az Aqua és a Homa is jó fegyver opció lenne, + nem vagyok messze a pity-től úgy döntöttem húzok. Hála istennek jó sok húzásom van most, és Dehya meg Baizhu is garantált maradna továbbra is (bár még mindig nem biztos hogy Dehyát egyáltalán kihúzom).
-
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #15993 üzenetére
Ez a csapat is jó.
https://youtu.be/aemL6qoPEb8
Dehya artikat teszteltem. -
válasz
emiki6 #15980 üzenetére
Hehe, igen, én már párszor levontam ezt a következtetést, hogy hasonló cipőben járunk.
Nálam C6 XQ a cél, most C5. Yelant meg akkor meglátom, hogy összejön-e a C1, és utána hogyan tovább. De akkor valszeg nem a fegyó banner lesz, ill. max pár wish erejéig, mert a Fav. kardom csak R1-es.
"A pity és a garantee átöröklődik"
Jobb, mint a semmi.
Köszi Mindenkinek a segítő hozzászólásokat (Shiro, Wayne, Sordoran, emiki6:)!
-
válasz
emiki6 #15972 üzenetére
Yelan-nal nekem is lesz "elég", persze vannak még, akik nincsenek meg, de így már van 2 használható csapatom, csak építeni kell még őket.
Nincs Hutao-m és nem is lesz. Akkor ha jól értelek, a Staff of Homa csak neki lenne jó, és ha emiatt nem kell a Homa, akkor kockázatos sokat húzni, hogy meglegyen az Aqua Simulacra?
Van egy C1 Ganyum (ritka nagy mázli volt a C1), neki is jó lenne az Aqua Simulacra, de tény, hogy nagyon keveset használom szegényt, mint kiderült a charged shotolgatás nem az én műfajom, legalábbis hosszú távon biztos nem.
Így akkor lehet Yelan C1 lesz a cél, és 1 keveset wishelek a fegyó banneren is Fav. kard miatt, az kéne nekem is.
Fav. Bow van egy R5-ös, amit most nem használ senki. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #15967 üzenetére
Ha nem lenne combat event alig lenne kihívás harcban részem, mivel abyss-t rendre elfelejtem.
Az szeretem ezeknél, hogy mostanában nincsenek már túltolva, gyorsan letolhatóak. Bár inkább ez, mint valami unalmas sztori event ahol 5x elmondják körülírva ugyanazt, és napi másfél óra duma.
-
kill_switch
senior tag
válasz
emiki6 #15944 üzenetére
Nekem nincs szükségem semmi érvre Dehya mellett, akkor is kiszedem.
"Kokomi is úgy indult, hogy mindenki fújjolt" < ezt pedig úgy értettem, hogy azok közül, akik tartalmat csinálnak ebből. Csak magamból indulok ki, én egy darab videót sem láttam, amiben azt láttam volna megjelenése előtt, hogy azt mondják, hogy you must pull! És ez hatványozottan megerősödött mikor kiderült, hogy - CRT-tel indul. Mióta van dendro, azóta sokkal népszerűbb lett.
-
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #15906 üzenetére
Abyss csak egy része a játéknak. Jó az a 600 Primo, nade.
Szerintem jobban járna mindenki, ha nem kéne ennyire agyalni a játék mechanikus részén 600 primoert. Persze jó kifilézve maxos karikkal, de nem ebből kéne milliós bizniszt csinálniuk. Pedig ezt csinálják.Story jó de lassú, napi küldetések/resin/login bónusz függőve tesz az előre haladás szempontból.
Nekem már mindegy mert nincs gamechangin must have karakter innét tovább. Egy hiányzik Zhongli. Majd jön.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15895 üzenetére
Ami a változtatásokat illewti, hát fene tudja, Ez volt az alap verzió. Első körben nerfelték a burstjét, és buffolák a C1-et, majd a második körben visszacsaíptek a C1-es buffjából.
A Mihoyo kb ilyennek akarja kiadni, ezen önszántából változtatni nagyon nem fog.Reménykedjünk benne, hogy majd a community rage megteszi a hatását, mint anno Zhongli esetében.
Részemről persze kihúzom, de csak mert kell a gyűjteményembe.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #15891 üzenetére
Jó lesz ez a patch...
Én Dehyát theorycraftoltam a hétvégén, most kivételesen sokat számolgattam mert nagyon várom a karaktert, de sehogy sem jön ki a matek, mindenhogy szar a karakter. Zhonglinak a burst damage-ét sem hozza vissza ha több enemy van, de legalább a Tenacity használható rajta. A resistance shred elvesztése elég rossz, mert az a totál csapat DPS-t csökkenti. ER% nélkül nem jön ki a rotáció mert Hu Tao is kevés particle-t generál. Nagyon csalódott vagyok.
Tényleg mono pyroban tud csak valamilyen szinten működni a karakter, de Thomán és Amberen kívül bármelyik Pyro karakter lekörözi sebzésben (Igen, C6 Xinyan is jobb, mint C0 Dehya). És mivel Bennett ilyenkor 100% hogy a csapatban van, semmi értelme a defenzív képességeinek.
-
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15842 üzenetére
Az van, hogy az első két nap kihúztam lvl90-re, mondván hogy abyssban letesztelem. Ma melóba menet jutott eszembe, hogy meg kéne csinálni az Abysst.
Magyarán tökre megfeledkeztem róla.Illetve ebben a patchben most csak XP-t akarok farmolni.
Plusz poén, hogy az elöző BP-ből sikerült a rosz talent könyveket kiszedni.
-
Sordoran
Topikgazda
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #15808 üzenetére
Köszönöm. Megnézem!
Itt meg egy Xlice account revi Zajeféről.
Jó hallgatni a két genshidiotat. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #15767 üzenetére
Előbújt a Wanderer fan belőlem (
), csak az ő beosztása nem tetszik, mivel:
1) low investment supportokat is be lehet rakni mellé, pl.: Bennett + XQ/Yelan és egy shielder HP-ra építve
2) Shimenawa szett is jó neki, nem szükséges a signature artifactját farmolni
3) Open worldben a leghatékonyabb karakter konkrétan, alacsony E cooldown és catalyst miatt nem függ rotációtól, ultitól, cooldownoktól, emellett nagy a range-je is és konkrétan a legjobb karakter közlekedésre és nahidával is vetekszik nyersanyaggyűjtésben
4) A nem igazán erős kijelentéssel sem értek egyet, oké hogy nekem már eléggé ki van építve (artifactok nem a legjobbak mondjuk) de ~25k normal attack a gyors atk speedjét tekintve és az 50k közeli charged attack (ami AOE) Bennett - Zhongli - Yelan mellett minden csak nem gyenge, konkrétan a második legerősebb karakterem jelenleg Hu Tao után. Faruzan pedig bent sincs még a partiban, mivel csak C1 jött össze kb 100 húzásból -
duvi
nagyúr
válasz
emiki6 #15777 üzenetére
"Valszeg így lehet minimál investment-tel a legnagyobbat sebezni. Itt a stormterror fight egy részlete hyperbloom-mal: 0:09 - 0:22"
Ez tényleg nagyon durva, de eddig 8 kari jött össze és ezek között egy hydro sincs. Cserébe van már 3 pyroMa éjjel összejön a következő 10-es wish. Hátha bemákolok egy hydrot...
-
duvi
nagyúr
válasz
emiki6 #15767 üzenetére
jonnyjoker01, Shiro, Sirandrish
Nagyon köszönöm a sok hasznos infót és jókívánságot! Ez tényleg nagyszerű mankó a kezdéshez, mert a sok karakter miatt meglehetősen elveszettnek érzem magamEnélkül az elején eléggé vakrepülés lenne, hogy melyiket érdemes felhúzni és melyik mati pocsékolás.
-
válasz
emiki6 #15767 üzenetére
Szép munka (örülök, h. mégis irogatsz ide, hiányoltalak)!
Nagyon egyetértek az egésszel, szépen összeraktad, és hát nagyon hasonlóan gondoljuk a dolgokat.
Én Zhongli-t eggyel feljebb raktam volna, mert vagy Őt viszem egy csapatban fixen, v. Kokomit, úgyhogy csakis ez alapján nálam azonos Tierben a helyük. De az indoklásoddal szintén teljesen egyetértek.Ha olvastam volna ilyesmit, mikor én voltam full kezdő, akkor Xiao-t és Itto-t sosem húzom ki, de hát ez van. Más 5 csillagost nem bántam meg szerencsére.
-
duvi
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest